Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Jednak pamiętasz jak się pisze tematy na boardzie Graty i oby wiecej udanych lotów Obrońcy odbudowania ale to strata nie wielka jak dla niego więc problemu nie powinno być
Witam Dawno nic nie wstawiałem ale ostatnio jakoś wszystko ucieka... Na obrońce leciałem drugi raz, pierwszy jakiś czas temu się nie udał - tym razem zdążyłem Przy okazji znajomi też zarobili Rw cieszy bo bp lekko trafione no i w malutkim stopniu odebrałem sobie z konta które swego czasu mnie trafiło Ale szkoda, że akurat Vegi bo po pw widać, że gracz z klasą - życzę odbudowania straconych statków i pilnowania ich Pozdrowienia dla MAFII z wasatu i libry, dla BSów z Quaoar, dla asherla, Stysi, Sc…
Termi wielki gratulacje bo konkret zysk i % ☺ Zycze Ci kolejnych równie owocnych lotow Crion nie pitol tylko odbuduj, sojusznik Ci pomoze i raz dwa staniesz na nogi -tego Ci zycze ☺
Teraz lepiej Gratuluję Panowie, na pierwszy rzut oka, ten bunkier nawet po podrasowaniu uni wyglądał na nie do zdobycia... Jednak dla was nie był taki straszny Kozacki % wam wyszedł i jeszcze z zyskiem Oby więcej