Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 214.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Generalnie tak szacun dla agresora bo jednak próbował zrobić co może ale błędy się zdarzają Dla obrońców jeszcze większy szacun,nie dozylem czasu by mieć tyle gęsi na falandze przyjemne to nie jest w grę wchodzi wtedy sen oraz kasa/anty(ekspy free anty) największą rolę odgrywa tu pomysłowość obrońca zamiast się poddać ładnie bynajmniej dla mnie na szybko zaplanował i wyszło piękne starcie :3 Dla obu stron gratulację agresorowi Szo coś pancy zostało to idzie grać A zwycięzcom przetopu na eko tego…
-
Van [P N] & Hetevox II [P N] & Covid19 [P 0] & Koloc [P N] vs. Van [P N] & El Jacor de Loco [P N] & Mallory [P N] & Maciek2 [P N] ~ 56,417.18% - Dedykacja dla Wisiora
PacSzaman - - Starcia U68
Postno cóz pogratulowac koledze ze chociaz on dał rade uciec od tych cyferek powodzenia
-
PRZEPROSINY FILU
Postnie ze cos ale chcialbym przerwac ta karuleze gdyz temat jest do hejtu naszego Fila kochanego a nie waszych pierdół o rakietowaniu mi się dobrze slucha jak ktos o filu gada a nie o waszych biednych rakietach ze złomu ukraiśnkiego psujecie temat zyguni którym wielu sie podoba
-
PRZEPROSINY FILU
PostZłóżmy wniosek do go o bana na ip dla Fila na universum 68 Nirch mu się w lobby nie pokazuje u68 oraz żeby nie mógł przyjmować kodów związanych z u68
-
przetarg otwarty
PostPodbijam 2.50 za litra
-
Ruda
Post -
PRZEPROSINY FILU
PostCytat od zygunia: „Kompromitacja Fila ciag dalszy: ” co zrobisz jak nic nie zrobisz Filu to Filu taki z niego typ człowieka na nekkarze świętej pamięci nic by nie zrobił bo za duże plecy miałem za to tworzył konta na u68 i do układu mi latał :3 z czasem patrzę na to i sobie zdaję sprawę że jest to dla mnie śmieszne ale szczerze podchodzi to pod nękanie i to mocne Dla ludzi GRA TO GRA, JEST W INTERNECIE, INTERNET A ŻYCIE REALNE TO DWA INNE ŚWIATY nie polecam nikomu łączyć tych światów bo jak wida…
-
Cytat od nscr: „no tak, anty zepsuła wszystkich po równo, jednak wierzę w suport. w końcu to są fachowcy i nie przypadkiem są na tych stanowiskach. Wierze w rzetelną i sprawiedliwą dla wszystkich pracę. Musimy wierzyć bo jeśli stracimy wiarę to co nam zostanie? ” jak ty w support wierzysz to ja sie rozbije swoimi gęsiami na kimś i mu złom zostawie
-
OGAME MEMES
Post87267604_485214038828152_9182311586864300032_n.png
-
Cytat od Pazik: „Cytat od PacSzaman: „Lul miski jeszcze zyja ” nie to co Pac-Manipołowa zbanowana a druga połowa emigrowała i robi fajne ST po prawej stronie. Dobra robota! ” jaka połowa? Tylko mój kolega został zbanowany Reszta kolegów poszła na emeryturę słusznie powinieneś się Pazik cieszyć bo byś w złomie się tarzał (po tej dobrej stronie prawej która ci się należy) [mniam] Pozdrawiam cieplutko :3 Administrator Forum kasai:Upominam za obrazę oraz offtopic.