Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 214.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jumek ale żeś mu weekend sprawił! Gratulacje! I daj odpocząć im w weekendy
-
Cytat od I am back: „Cytat od Forumowy As: „Bez technologii energetycznej nie można wybudować elektrowni fuzyjnej. ” Nie o to chodzi. Na dobrze rozwinietym koncie ta technologia bedzie juz na tyle rozwinieta, ze bez problemu da sie budowac el. fuzyjna. Sedno w tym, ze im wyzszy poziom tech. energetycznej tym lepsza wydajnosc fuzyjnych. Szczegolnie to widac wlasnie na planetach ulokowanych na 15 pozycjach. Wada tego rozwiazania jest oczywiscie zuzycie dexu przez fuzyjne ale za to nie trzeba stawi…
-
Jak dla mnie schemat tego wygląda tak Kowalski gra zbieraczem Wymagania do klasy:Dobre eko,średnia ilość czasu Plusy: Stały zasób surowców Premie do produkcji/zbieracz itd Większa ładowność Więcej czasu dla siebie i małżonki Minusy: W pip energi Planety 15 pozycja by były dobre Zbysiu gra odkrywcą Wymagania do klasy: duża ilość czasu/wzmożoną aktywność Plusy(pod warunkiem że gra mega aktywnie i się stara) Przewaga nad zbieraczem Pzty z 16 pozycji Surowce z ekspow Przedmioty z ekspow/antymateria …
-
Cytat od Muniek: „Cytat od PacSzaman: „ja dziennie mam 700kk sury ” z czego na odkrywcy mialbys 600kk z tego samego zródła (zwózki) + 1kkk za aktywny farming Ludzie chyba myslą ze oodkrywca ma kopalnie zablokowane ” nie do końca -25% produkcji brak przeładowania pelzaczy i dwie najważniejsze Energia na minusie i to dużo przy 15 pozycji oraz czas który jest najwięcej wart Bez zbieracza miałem około 500kk sury do tego musiał bym budować te śmieszne satki a tak to mam sporo czasu wolnego i jak dla …
-
Cytat od Kuciapski8: „Cytat od PacSzaman: „my mamy 3 rodzaje surowca stałego bo na nic go nie mielimy ” A my możemy kraść PZty z 16 pozycji ” to powiedz mi tak: ile dziennie wychaczysz siedząc na odkrywcy i kradnąc pezety oraz ile czasu ci to zajmuje? ja dziennie mam 700kk sury i jedyne co robie to dzienna zrzutka i nie musze poświęcać więcej czasu na to za to ty musisz non stop ekspy wysylać,siedzieć i pzty zbierać i tracisz na tym sporo czasu Taki audi który ma blisko miliard pkt w eko to na p…
-
Cytat od Kuciapski8: „Gram od niedawna odkrywcą i nie ma poruwnania z zbieraczem. Na expach trafia się jak nie statki to sure i jeszcze PZ z piratów. A Zbieracz zrzera energię, jak nas ta gra ” to zalezy zzera energie ale budujemy energetyczne które daja nam stałą ilosc pkt i nik tego nie zabierze i nie musimy satek budowac roznica taka ze my mamy dex a wy musicie go przetapiac za mete i kris my mamy 3 rodzaje surowca stałego bo na nic go nie mielimy
-
dzieki za pozdrowienia łącznie 4 banki zysku az sie lezka kreci gdy ktos pisze o moonkilu to kiedys byly czasy wstawanie o 3 zeby dopilnowac ahh Graty i moze tak pobic rekord gesi starrka?
-
Piekne starcie ale mam pytanie Kto normalny wozi tyle dexu i po co?