Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jakkolwiek przykra nie byłaby strata takiego Sojusznika jak Silence (nie przez przypadek z dużej litery) to właśnie po to gramy w tę grę, dla takich akcji jak ta. Gratulacje się należą, bo operacja przeprowadzona wzorcowo, a takiego % pewnie prędko nikt nie przebije ! Ode mnie tylko parę słów - Silence dzięki za cały czas spędzony na wspólnej grze za loty przed jak i po UF, tak jak pisałem Ci dziś rano, gra z Tobą była przyjemnością. A Twoja Żona chyba dostała właśnie przedwczesny prezent na Gwi…
-
Gratulacje dla Ciebie pavciosz, Steffan to gracz, którego chyba nikt nie spodziewał się ujrzeć po prawej stronie RW, zawsze aktywny i na przestrzeni roku tylko wypadek losowy spowodował utratę floty. Nie inaczej było tym razem, nasz Steffan miał (heheh) kupę roboty w domu Cytat od PlayHardGoPro: „[...] a Stefciowi odbudowy wiem ze Hell i znajomi pomogą i wrócisz na właściwe tory ” Z moim zabójczym wydobyciem i brakiem ST to raczej znajomi i Hell byłoby lepszą kolejnością Tak czy siak, paczki będ…
-
Do trzech razy sztuka. Pozdrawiam cały Sojusz,a w szczególności Łyszkę, o którym wstyd przyznać, zapomniałem przy okazji ostatniego ST - dzięki za skan. Dnia 11-12-2018 19:54:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Okręt wojenny 21.429 Pancernik 30.256 _________________________________________ Obrońca Lama ________________________________________________ Recykler 1.100 Gwiazda Śmierci 40 Lekkie działo laserowe 147 Mała po…
-
Parę dni temu zabrakło 5 minut, dzisiaj Obrońca przysnął ciut dłużej. SzO ! Dnia 20-11-2018 11:04:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.288 Pancernik 30.427 Krążownik 75.793 _________________________________________ Obrońca Alagar Epsilon [SPOKOJNI] ________________________________________________ Mały transporter 92 Lekki myśliwiec 252.773 Ciężki myśliwiec 72 Krążownik 29.226 Okręt wojenny 5.585 Recykl…
-
Cytat od trampek: „No a Hellmonda spodziewalem sie w innym miejscu ” Niedoczekanie Twoje, do tej pory po prawej nie gościłem i się nie wybieram !
-
abraaa [Minionki] & trampek [Minionki] & zielu75 [Heheheee] vs. Ryzykant_Drake [N-D] ~ 113681.31%
PostGratulacje dla Agresorów, jak widać jeden niefortunny FS wystarczy, żeby pożegnać się z flotą. % robi wrażenie Drake SzO, pomożemy !
-
Wstawiam za sojusznika. Cytat od 100: „[url]https://youtu.be/8CdcCD5V-d8[/url] ” Dnia 27-10-2018 20:56:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gracz6 [N-D] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Marshal Sagittarius ________________________________________________ Duży transport…
-
Uni Fusion
sheaker - - DiD Xanthus
PostPierwsi goście już niebawem zjawią się w naszych skromnych progach, więc życzę wszystkim graczom - nowym i starym - przyjemnej gry na X. Powodzenia !
-
Zdarzają się loty przez galę, czasem nawet przez dwie, tutaj było to ponad dwie i pół - ustanowiłem osobisty rekord czasu lotu zakończonego sukcesem. Podczas prawie trzygodzinnego lotu zdążyłem się upić i wytrzeźwieć, a wożąc sondami deuter na recki (35 rund) przemyślałem co robię ze swoim życiem. Wnioski zostawiam dla siebie, a Obrońcy SzO, bo po raz drugi wykazał się kulturą (osobistą, nie spożycia, bo właśnie to doprowadziło do starcia ;)). Gorące pozdrowienia dla Wraith, buddy i dendrofili z…