Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Obydwaj liczyliśmy na pełne tiry, niestety wróciły puste.. pozdrowienia dla Sojuszu i wszystkich Xanthusiątek ! Obrońcy SzO Cytat od @sileence: „Pozdrowienia dla Pavcia za rozmowę.” Dnia 27-08-2019 11:11:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Bombowiec 1.000 Niszczyciel 1.500 Okręt wojenny 60.000 Lekki myśliwiec 2.000.000 Mały transporter 100.000 Ciężki myśliwiec 10.000 Krążownik 15.000 __________________________________…
-
Z braku laku wlot z fali w bunkier. Pozdrowienia dla sojka i znajomych oraz wszystkich graczy X Obrońcy SzO ! Dnia 13-08-2019 11:12:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Krążownik 300.000 Okręt wojenny 60.000 Lekki myśliwiec 2.000.000 Pancernik 20.000 Mały transporter 30.000 Bombowiec 1.000 Niszczyciel 1.500 _________________________________________ Obrońca fenrir ________________________________________________ Mały tr…
-
A gdzie podziękowania dla Sileenca za spalenie moona ? Cytat od PoniaczKiller: „Księżyc o powierzchni 8.485 km został uformowany. ” Widzicie, bo to dobry człowiek jest, ściągnął moona, wypada potem moona "zwrócić"... Szkoda, że starcie nie dla Sileenca, pewnie w przyszłości sprawniej puści pilota. Graty Shade, graty konfi.. informatorowi, graty Sileence, graty wszyscy. Obrońcy SzO, a Ty @pavciosz może nie uprzykrzaj już nam życia hmm ?
-
Hellmond [N-D] vs. pavciosz [Minionki] - 842 % Dnia 09-07-2019 13:42:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca pavciosz [Minionki] ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Statek kolonizacyjny 3 Sonda szpiegowska 219 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Hellmond [N-D] _________________________________…
-
Rzadkość w moim menu - bunkier w sosie własnym. Pozdrowienia dla Domków, szczególnie dla Franca za pomoc ! Dnia 08-07-2019 17:00:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.800.000 Okręt wojenny 50.000 Mały transporter 25.000 _________________________________________ Obrońca Technocrat Astra ________________________________________________ Duży transporter 10.200 Recykler 200 Satelita słoneczny 470 Wyrzutnia…
-
Assasin, szybkiego SzO (;) zbóju Ty jeden, jesteś dobrym i aktywnym graczem to pójdzie szybko. @pavciosz, jak na byka działa kolor czerwony, tak na mnie żółty, miło mi bardzo, że nawet adwersarzy cieszy to, że dalej klikam (chociaż pewnie liczysz na ponowny łatwy zysk :D). Graty trafienia i śmigamy dalej !
-
Drugi raz w tym miesiącu Gladi stracił moona - poprzednio zabrakło mi paru minut, żeby złapać powracający FS - tym razem miał jednak mniej szczęścia. Dziękuję bardzo sileence za wspólny lot, sympatycznemu Obrońcy SzO ! Pozdrowienia standardowo wędrują do Sojuszu i znajomych - ukłony dla wszystkich uczestników WOŚH (Wielkiej Orkiestry Śpiącego Hellmonda) ! @sileence : "pora na działkę jechać zaraz, napić się piwa " Dnia 21-06-2019 08:55:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond …
-
Cytat od Jim Bean: „Ciekawe starcie, w szczególności biorąc pod uwagę historie konta, oraz nick Zgodnie z prośbą moja uwaga została poświęcona. I coś mi tutaj nie pasuje.. Cytat od sheaker: „"Dzięki za cynk :)" Kto rano wstaje, temu GF zawrócone fsy daje.. Obrońcy SzO, ten poranek nie był jego. ” Cytat od Diakon1975: „Witam i poproszę o uwagę. Gram na trzech uni i była blokada ataków. Na wszystkich kontach miałem urlop więc zdjąłem urlop a nie myślałem że na xantus to uczyniłem i tak tam nie gra…
-
Cytat od buleon: „Konto kupę czasu było w LNG, później w ZSDW. khz i Reaver z ZSDW założyli GP wspólnie z SoSem z N-D (i kilkoma innymi). Teraz SoS z GP złomuje flotę, która totalnie nic nie robiła przez ostatni rok. Jeśli kontem obrońcy nadal opiekuje się Wielebny, to gratuluję, może nie 200, ale przynajmniej 100 SoSowi (czy kto tam na jego koncie siedzi teraz), raczej nie gratuluję niczego. ” Wspaniała teoria, może zanim zaczniesz rzucać jakimiś domysłami na prawo i lewo poczekasz jak sam Wiel…