Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No i pięknie Sco, psuj tam na nowym, cytując słynny szwarc charakter: "Jestem zły, brutalny i nikczemny. Z tego żyję !"
-
Hmmm, a czy te 25% bonusu do szybkości flot klasy Generał nie będzie zwiększało bazowej prędkości statku ? Wtedy miałoby to nawet ręce i nogi, np. LM z 10000 przyśpiesza do 12500 i od tej drugiej wartości liczono by 10% na każdy poziom napędu spalinowego. 25% "płaskiego" bonusu to śmiech na sali, jak ktoś wyżej napisał jeden poziom nn daje już większego kopa panckom, ow czy nc.
-
Cytat od pavciosz: „[...] Oczywiście cieszymy się że nasz Tag sojuszu wzbudza tyle emocji u przeciwników przynajmniej wiadomo kogo się najbardziej obawiają ” No raczej nie inaczej, tworzycie przecież opozycję na Uni Cytat od buleon: „[...] Hellmonda i tak ktoś trafi ” W końcu każdy wyląduje w reckach Buli, ale mam przeczucie, że zanim ja ponownie będę na tarczy to Ty dojedziesz do #100 po prawej...
-
Tak jak napisałem w tytule to 50 Starcie Tytanów od początku mojej przygody na Xanthusie, cieszę się, że to Starcie nie jest na jakimś bunkrze tylko na jednym z topowych flociarzy, dodatkowy smaczek to oczywiście tag sojuszu. Zrobienie tych 50 ST zabrało mi kawał czasu, chciałbym podziękować wszystkim Sojusznikom, Znajomym oraz Przeciwnikom - bo bez nich nie byłoby tej okrągłej liczby ! Były wzloty i upadki (jeden szczególnie bolesny), ale jak to mówią, życie zaczyna się po pięćdziesiątce ! Tram…
-
Gratulacje obydwóm Sojusznikom, ustrzelić Shade'a to sprawa rzadka, żeby nie powiedzieć unikatowa, o ile mnie pamięć nie myli. Niestety to ST to tylko nagroda pocieszenia, bo zamierzonego celu nie udało nam się osiągnąć... A to dzięki najtwardszemu moonowi jaki miałem (nie)przyjemność niszczyć, około 200 GŚ kontra jeden łysy i nic ! Gogol powiedz jak Ty to robisz ?! Shade - szacun za tę obronę. Gogol jest Ci winien dobrą flachę, bo mogło się tu skończyć bardziej dotkliwą stratą niż te parę księż…
-
Misiaki Kolorowe, najważniejsze żeby były loty, żeby Uni żyło. Nie lubię gwałcenia maluczkich, ale czemu by się nie wbić w soczysty bunkier raz na ruski rok ? Ja na przykład zawsze daję 2 tygodnie na odbudowę po zdjęciu floty danego gracza i to chyba wystarczający czas aby go nie "zajeździć" , dajta żyć... Graty itd itp
-
Dzięki @'CBR' za dotrzymanie towarzystwa i ślunskie rapsy w nocy, pozdrawiam Sojusz i znajomych, a Obrońcy SzO ! Dnia 13-09-2019 04:27:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca buffalo9 ________________________________________________ Duży transporter 13.951 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.457 Sonda szpiegowska 63 Gwiazda Śmierci 36 Wy…
-
Długa noc pełna wrażeń (głównie związanych z potężnymi lagami) zakończona sukcesem. Raport pojawił się z pewnym opóźnieniem i już zdążyłem obwieścić Sojuszowi niepowodzenie akcji, gdy nagle ku mojemu zdziwieniu po paru minutach pojawiło się to: Od: dowódca floty Twoja flota z: Księżyc [-:--:--] dotarła do księżyca planety Perkun [-:--:---]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksplodu…
-
Cytat od Das140: „Cytat od piink: „While some communities are still discussing outdated leaks, we are already adjusting this update with a few "hand picked" community members! Here some examples: - Crawlers are going to have a production limit. - Bomber will be redesigned (Fuel 700, RF plasma / gauss: 5) - Death Star will not be affected by the speed boost. More info coming up within the next few days! ” Bombowce dostają buffa ” Coraz "lepiej" to wszystko wygląda, może by wcześniej jakiś testowy…
-
Na Mr Garrisonie zrobiłem jedno z pierwszych STków na starym Xanthusie, a dziś ponownie złożyłem sąsiedzką wizytę. Standardowo pozdrowienia dla Sojuszu i znajomych, w szczególności dla marudy Desera ! Obrońcy błyskawicznej odbudowy ! Dnia 01-09-2019 13:20:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Krążownik 100.000 _________________________________________ Obrońca Mr Garrison [Pika] __________________________________________…