Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[Minionki] Minionki 514 555,2% vs. [N-D] Niskie Domki 68 742,94% Zakończona
sheaker - - Wojny Xanthus
PostNie wiem na co ten bajoński zysk przeznaczę.... Hellmond [N-D] vs Pogromca Ciasteczek [Minionki] - 2625% (Ukryta treść)
-
Nef cierpliwości, w tym roku na bank! Hellmond [N-D] & Assasin [N-D] & franc_finito [N-D] & STEffAN [N-D] & pasibrzuch [N-D] vs. CK-664 ~ 219260 % Hellmond [N-D] vs. trampek [Minionki] ~ 165260% PB !
-
[Minionki] Minionki 514 555,2% vs. [N-D] Niskie Domki 68 742,94% Zakończona
sheaker - - Wojny Xanthus
PostJeżeli chcecie wojny to wojna będzie Wam dana, ale jeśli chcecie w niej wygrać będziecie musieli nieco ubrudzić żółte rączki - próg wojny to 100-350%. W tych granicach będziemy mogli go negocjować, ostatnia wojna pomiędzy GP a Heheehee pokazała, że wysokie progi prowadzą do stagnacji. Gdyby powyższe warunki wojny nie przypadły Wam do gustu proponuję warunki Waszej kapitulacji: 1) Wypłata 2kkkk (2.000.000.000.000) surowców za poniesione straty na rzecz N-D. 2) Absolutna i bezwarunkowa rezygnacja …
-
Cytat od Piort: „Przestraszyliście się po prostu gigazarzutki Neqa i poleciałeś na łatwiznę pod kontrolą fali . 3/10 na zachętę za ten barwny opis z którego prawie nie czuć bólu tyłka . Poćwiczcie jeszcze. Szybkiego powrotu Neq . ” Drogi Piortrze, walka odbyła się na moonie, poćwicz. E: Nikt od Was nie miał akt, poza tym o tej porze wiadome było, że nikt Go nie obroni. Jeśli wolisz myśleć sobie, że Domki się boją Waszych flot to cóż, pogratulować dobrego samopoczucia.
-
Witam, starcie na moim ulubionym, samozwańczo najlepszym Sojuszu Xanthusa z ciekawym zwrotem akcji. Zaczęło się nader zwyczajnie, od pytania: komu by tutaj dzisiaj popsuć cyferki? Maszyna losująca wypluła ze swoich trzewi nick Nequeriel. Zatem szybko rozdzieliliśmy moony do niszczenia pomiędzy ALFa, CBR'a, Gargamela i mnie. Dalej klasycznie, lepienie moonów, klikanie tepeków i wysłanie GŚ. Po godzinie 5 rano u Nequeriela wykwitły pierwsze aktywki, a po 6 miały spaść wyznaczone przez nas moony. O…
-
Zazwyczaj nie gratuluję jak ktoś wlatuje w sojuszników. I tym razem nie gratuluję, lecz obiecuję zemstę za Szefuńcia. Zagadkę znikającego pzta rozwiązałem z pomocą @franc No także tego, patrzcie za plecy, patrzcie za winkiel, bo nie znacie dnia i godziny. A no i w sumie fajnie, że jednak coś latasz poza fs i 16. E: Pasi Sz/O i pamiętaj - dobry fsik to skuteczna szczepionka na żółtą febrę. [ciach] Moderator Neferet:Offtop
-
Cóż czas Seek'a dobiegł końca, wielkie dzięki dla drużyny Ewoków - przez ten miesiąc odkładając na bok wszelkie podziały działaliśmy razem i udało się! Dzięki Wam - @Dungeon Keeper @Happy @Hubee @Ice_ @Raiden @zwak za wspólne loty i Wasz wkład, gra z Wami to była czysta przyjemność i mam nadzieję, że jeszcze nie raz spotkamy się na kosmicznych szlakach, przemierzając wspólnie przestworza.
-
Co do samego dubla floty i lagu serwera to cóż, niestety już nie raz wychodziły takie kwiatki - wystarczy wspomnieć zdublowane gś bodajże chemika na Quantum i inne tego typu kwiatki. Bardzo niepokojące jest to, że starcie nie jest szczególnie duże, co często powodowało lagi i błędy, ani w użyciu nie było teleportera, co też nieraz sprawiało serwerom pewne problemy. Co do zbiórki to gra (chyba) w wyniku błędu lub laga walnęła Twoją flotę na tę samą sekundę co recyklery i dalej zadziałało już znak…
-
Cytat od gargamel: „Graty , oby gąski smakowały Zapomniałeś napisać że trochę dzięki mnie ten obiadek Zwierz obejdzie ze smakiem Hell przetapiaj na latajki bo ci odkrywcy odlatują nam w wojsku wolą prosty zarobek u piratów niż zmierzyć się z Nami ” Hahaha zdecydowanie dzięki Tobie, w końcu wypłoszyłeś zwierzynę z szuwarów i jeszcze doprawiłeś nagonkę udostępnionym skanem.
-
Niby w piątki powinno zachować się post, a tutaj gęsina na obiad. Dziękuję za towarzystwo podczas lotu Panowie. Pozdro dla Budowli i Ewoków! Zwierzu Tobie Sz/O! W końcu coś mi obiecałeś. Dnia 21-02-2020 14:56:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Pancernik 300.000 _________________________________________ Agresor STEffAN [N-D] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________…
-
Ice'u, Ice'u jak Ty mi zaimponowałeś! Zawsze wiedziałem, że poza ostrzałem balistycznym, gdzieś głęboko drzemie w Tobie lotnik! Tylko ile Ci trzeba było truć, żebyś ruszył tyłek... No, ale jest ST, może z kiepskim bilansem, ale opis rekompensuje to z nawiązką. Gratulejszyns i czekam na następne. Przy #10 Scofield stawia flachę?
-
Cytat od Ice_: „O w mordę, jakieś niepokojące dedykacje od żółtego stwora, wraz z delikatnie zawoalowaną sugestią abym ruszył swoje 4litery i udał się w przestrzeń i ustrzelił coś. Staram się przecież, codziennie na disco dodaję Wam otuchy, herbatę robię, kanapki czasem. Teraz zrobiłem jajecznicę, taką na boczku z cebulką, ale nikt poza mną jej nie chce żreć. Najem się sam zatem i bedę miał siłę może gdzieś polecieć. A ogólnie to gratulacje robaki, insekty czy tam jakieś ewoki. Nigdy nie zapamię…
-
Ecc0 [LSZ] & Prince [LSZ] & Prosiaczek [LSZ] vs. Gomes [S-G] ~ 11047.87%
sheaker - - Starcia Leda
PostBrawo, brawo! Porobione, czajników życzę.