Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 82.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Revenine: „Tym co narzekają na przesadzonego odkrywcę, to powiem, że jak w piatek i sobotę ładnie wpadało, tak połowe niedzieli i puszczone expy na noc nie dały nic oprócz 3kk dexu, czyli jeden dobry strzał na ostatnie 18 exp. ” Podpisuje sie obiema rentami. Po ponad 200ekspedycjach przeprowadzonych od patcha w niedziele zaczalem widziec zupelnie nowe liczby ( cichy nerf?). Troche mi sie nie chce wierzyc w tak skrajne rng przy tak duzej probie
-
No i kolejna tabelka * 6 * 5530 * 180 * Atak na księżyc13.12.2019 11:56:39 Od: dowódca floty Flota z Księżyc [5:465:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [5:19:7]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 45.03 % Szansa na zniszczenie GŚ: 37 % * 7 * 6177 * 224 * Atak na księżyc13.12.2019 11:55:21 Od: dowódca floty Twoja flota …
-
Cytat od Muniek: „Ja bede kupował deuter na rynku i sprzedawał u handlarza po 321. Tzn sam sie bedzie kupował bo to automat, bot. Bede musiał tylko kliknac 15 razy pozniej u handlarza na 321. Podsumowując bede grał wg zasad ” Wszystko fajnie, ale wiesz ze to tak nie dziala? Bedziesz kupowal po 1/1/1 na rynku zeby sprzedac po 1/1/1 u handlarza
-
To wjeżdżamy z tabelką. * Średnica * % * Opis * 4 995 * 147 * Atak na księżyc12.12.2019 14:16:06 Od: dowódca floty Flota z Księżyc [6:416:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [6:406:7]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 42.43 % Szansa na zniszczenie GŚ: 35 % * 6 513 * 250 * Atak na księżyc12.12.2019 11:42:40 Od: dowódc…
-
Powitać Z pozdrowieniami dla sojuszu i znajomych [url]https://www.youtube.com/watch?v=4sMfmC1D6lE[/url] Dnia 07-12-2019 01:26:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EvanOddam [PUSH_1] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.007 _________________________________________ Obrońca Sendek [TENGU] ________________________________________________ Mały transporter 216 Duży transporter 28.951 Lekki myśliwiec 49.350 Ciężki myśliwiec 18 Recykler 25 Sonda szpiegowska 6…
-
Cytat od Das140: „Nie wiem czy wiecie, ale na Bermudzie (PTS) handlarz ma przeliczniki zależne od cen panujących na rynku. Obecnie wygląda to tak: przeliczniki u handlarza Z tego co się orientuje, na handlarza mają wpływ tylko transakcje wykonane na rynku, więc wymiany pomiędzy graczami nie są brane pod uwagę. Co z tego wynika? A to, że jeżeli ktoś szybko sprzeda deuter po taniości 1:1 za metal na rynku, to ustawi właśnie taki przelicznik. Co za tym idzie, nikt nie kupi go drożej, bo po prostu m…
-
Cytat od Gramatik: „ BLACK WEEKEND Już teraz floty PUSH 90% łatwiej Nie czekaj! zdejmij urlop już dziś! *ilość flot ograniczona A tak na poważnie agresor połakomił się na jakieś groszowe ilości dexu wykazując się przy tym zerowymi umiejętnościami Tak więc albo PUSH umie się tylko PUSHować, albo bot farmiący się zaciął (nie wiem co gorsze) Po wszystkim w akcie desperacji z pomocą NoName puszczone zostały jeszcze ataki po 1 gs na każdy księżyc(nie wiem czy miałem się tego wystraszyć czy co? Ale ch…
-
NoName [PUSH_1] & Sory [PUSH_1] & Ulisses [PUSH_1] & Drakean [PUSH_1] vs. Kuubsiu [Corleone] ~ 86246.14%
Drakean - - Starcia Virgo
Postładnie wyszło pozdrowienia dla wszystkich PS: mój excel szuka właśnie kolejnego celu xD
-
Cytat od Lockdawn: „Witam Wszystkich, tych dobrych i tych złych. Wypowiadanie wojny sojuszowi w którym grają sami górnicy praktycznie jest niedorzeczne. Jeszcze bardziej słabe jest to że uwzgledniacie że procent ze zniszczenia moonow się nie zalicza. Ludzie!!! To tak jak skopac niewidomego i się tym szczycic. Nie chce tu nikogo obrażać w żaden sposób ale czy wy (czytaj.) PUSH tak nisko już upadliscie żeby bez żadnych szans dla przeciwnika ustalacie takie warunki wojny? To jest chore. Miejcie cho…
-
Cytat od ciap: „ Cytat od Apofis: „Racja, energetyczna dużo bardzo dużo daje dzięki za radę. ” Naprodukowałam się a podziękowałeś komuś kto Ci powiedział że zbudujesz +1 lv więcej fuzyjnej. ” Nie rozumim, każde rozwiązanie jest dobre w określonej sytuacji.. Energetyczna zawsze powinna być brana pod uwagę z uwzględnieniem astro i liczby planet. Fuzyjną zawsze można skręcić No i też się naprodukowałem! Odnośnie proporcji żeby offtopa nie robić to powiem że tak. eko 42/35/40 ( w trakcie mocnego pod…
-
Przy wejściu patcha przy fuzyjnej na 22 mam zapewnione 100% z pełzaczy. W pewnym momencie dla wiekszego eko bedzie trzeba podniesc fuzyjna na 23 x 15 albo dorzucić albo dorzucić kolejny lvl energetycznej, będzie się to liczyć kiedy bedzie na to pora Pomysł dla @Apofis: podnieść energetyczną np, uzupełnić satelitami jeśli ogarniasz swoje unii na tyle że wiesz, że możesz, podnieść fuzyjną na 23
-
Kurde, o co tutaj chodzi... średnia 15nastka z sensownym poziomem deu robi 200k na godzine (38lvl przewaznie bedzie sie zblizal do tego poziomu). Fuzyjna pobiera 12k energii dla 22poziomu przy 100%. Tyle tylko że fuzyjna daje 150k+ energii a dex potrzebuje 28k energi. Widać wiec ze przy takim rozlozeniu dla zapewnienia prądu dla dexu, dodajmy do tego metal (42 na start- 23k energi) oraz kris( 35-10k). Mamy wiec zapotrzebowanie na energie na poziomie 61k energi i fuzyjną robiąca powyzej 150k. Czy…
-
Cytat od Elkanen: „Cytat od Munio_Uni 1: „Na 15stce szkoda sie z satkami wygłupiać. ” Jak zrobisz dobry bunkier to satki nie sa zle. Oszczednosc dexu jest wieksza dzieki temu, ze fuzyjna pracuje na mniejszych obrotach. A te 10-20k satek przy eko 43/37/39 a nawet slabszym nie jest jakims duzym kosztem. ” Wszystko zależy od temp, albo masz temp pod -130 i wtedy 1sat=1en to raczej słaba będzie sytuacja. Na moim unii w zasadzie mógłbym trzymać po 20k satek i myśle że raczej nikt by tego nie ruszył (…
-
Takie tam cuś się trafiło Z pozdrowieniami dla sojuszu i znajomych i nutka na dzień [url]https://www.youtube.com/watch?v=g-m1G-w0fVg[/url] Dnia 09-11-2019 01:23:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FullDeuterAlchemist [PUSH_1] ________________________________________________ Mały transporter 11.655 Lekki myśliwiec 265.685 Krążownik 577 Pancernik 1.422 _________________________________________ Obrońca Zakole [Stark] ________________________________________________ Mały transporter 5…
-
TOP 1 SOLO Inny_koles [PUSH_1] vs. Antek Rozpylacz [Ferajna] ~ 498490.92%
Drakean - - Starcia Virgo
PostGratuluje serdecznie, przyjemnie się ogląda przydała się luźniejsza chwila w pracy
-
Powód jest prosty. Nie wiem Gustliku czy grasz na V czy też nie, ale jeśli nie to pozwól, że wyjaśnie. Są 2 sojusze flotowe na unii poniekąd, dość mocno się lejące co widać po ostatniej dobie. Jako członek sojuszu ekonomicznego zastanowiłbym się wtrącać w nie do końca moją bajkę pomiędzy 2 flotowe sojusze żeby pomóc rakietować i w ten sposób w jasny sposób wybierać stronę. I tak jak napisał NoName wyżej, tu chodzi tylko o odpowiedzialność zbiorową. Umiejętność gry- nie tylko flotą, nie tylko eko…