Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-397 z 397.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Luther [S_W _A_T] & Inny_koles [S_W _A_T] vs. Santi [CHOSEN] 15.734,7% Top 2 ACS
Adanio - - Starcia Virgo
PostGraty Na takie starcie to się elegancko patrzy
-
Neferet [ZLOM] & Inny_koles [S_W _A_T] & Marecki [S_W _A_T] vs. Leszczu [HORDE] 2917.68%
Adanio - - Starcia Virgo
PostCytat od Inny_koles: „każdy "przegrany" powinien brać z Ciebie przykład. Pozdr ” Dobra nuta ze szczyptą pozytywnej energii i nie braniem na poważnie internetu powinna poskutkować na każdego
-
Neferet [ZLOM] & Inny_koles [S_W _A_T] & Marecki [S_W _A_T] vs. Leszczu [HORDE] 2917.68%
Adanio - - Starcia Virgo
PostZ rana miałem farta bo pies mnie obudził a miałem spać dłużej, ale co się odwlekło to nie uciekło
-
Adanio - - Starcia Virgo
PostOstatnio próbowaliście solo na mnie i ty Inny i Neferet i lipa była. A na acs śmigacie jak ta lala więc wniosek jeden się nasuwa
-
Adanio - - Starcia Virgo
PostWstaję rano i co ja patrzę? Neferet leci sobie i jazda, panika, ogólny chaos i bum cofka. Później w robocie myślę sobie że albo mnie wyliczyli albo trafią do końca tygodnia i po południu co widzę? Znów bum acs i znów jazda Miałem 7 sekund, ale oczywiście skróty porobiłem i niefart nie zdążyłem. Trudno się mówi Graty za wjazd i nie ma że boli. Cieszy mnie że przyczyniłem się do dumy z % Trzeba się pozbierać i latamy dalej
-
Szału nie ma jak na pierwszy post, ale cieszy Z dedykacją dla całego sojuszu A_U i podziękowania dla Bezimiennego i Nawry za pomoc z reckami Dnia 22-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leszczu [A U] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.000 Ciężki myśliwiec 277 Krążownik 473 Okręt wojenny 3.582 Bombowiec 262 Niszczyciel 274 Pancernik 890 _________________________________________ Obrońca LordLag [DKL] ______________________________________…