Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 397.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Inny_koles [S_W _A_T] vs. tadejro303 [ATLANTIS] & Profesorek [ATLANTIS] ~ 23008.87%
Adanio - - Starcia Virgo
PostCytat od bajka: „Najlepiej patrzcie tylko jak wam pkt rosną i farmcie idlerów bo na więcej jaj nie macie. ” A co ma wspólnego farmienie idlaków z posiadaniem jaj? Wystarczy że dwie osoby robią flotę i lecą na siebie i % większy gotowy. Powiesz wtedy że ktoś miał większe jaja bo zrobił większy %? PS. Nie pkt się liczą, tylko logika bo to ponoć gra strategiczna
-
Inny_koles [S_W _A_T] vs. tadejro303 [ATLANTIS] & Profesorek [ATLANTIS] ~ 23008.87%
Adanio - - Starcia Virgo
PostGratki procentu, ale szczerze to po czołowych graczach nie spodziewał bym się takiej akcji. Jaja i odwaga? Według mnie równie dobrze można by napisać... "Skoczyłem pod samochód i połamałem obie nogi więc mam odwagę" Ale jak mi ktoś wczoraj powiedział "Każdy ma swoje cele i każdemu co innego sprawia frajdę"
-
Komu, komu bo idę do domu "Łoszalałem" i będę robił próby każdemu kto się zgłosi za free Nick w grze "Leszczu" Oferta ważna do wyczerpania zapasów
-
1. PZ - 70% 2. TAK 3. NIE 4. Eko x7
-
Pozdro dla całego Horde Obrońcy Miał być spory dofarm, ale niestety obrońca po wlocie zrobił się zieloniutki Ważne że na plus Dnia 18-05-2018 08:41:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leszczu [HORDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Krążownik 1.437 Okręt wojenny 9.962 Pancernik 1.005 _________________________________________ Obrońca kamilo639 [NAZARICK] ________________________________________________ Mały transporter 35 Krążownik 1.203 Okręt…
-
Neferet [ZLOM] vs. Commander Perseids [Umbrella] 1234.34% ~ lot na zero xD
Adanio - - Starcia Virgo
PostJest na plus? Jest Więc nie ma co wybrzydzać Byle do przodu
-
Dedy i pozdro dla całego HORDE oraz wszystkich dobrych ludków Obrońcy Dnia 14-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leszczu [HORDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Krążownik 1.500 Okręt wojenny 8.314 Bombowiec 2.127 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Kuririn [Songo] ________________________________________________ Duży transporter 66 Lekki myśliwiec 8.421 Ciężki myśliwiec 7.153 Krążownik 3.234 Okręt…
-
Pozdro dla Sojuszu i znajomych Obrońcy SzO Dnia 10-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leszczu [HORDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Krążownik 1.448 Okręt wojenny 6.533 Pancernik 863 _________________________________________ Obrońca bomba657 [NAZARICK] ________________________________________________ Mały transporter 171 Duży transporter 985 Lekki myśliwiec 200 Ciężki myśliwiec 16 Krążownik 1.033 Okręt wojenny 1.244 Recykler …
-
Malutki ST ale na plus Wczoraj dostałem cynk że siedzi sobie człowiek z jedną jedyną planetą i ma flote. Pierwsze symulacje dawały minus, ale w końcu dzisiaj udało mi się dorobić odpowiedniej floty żeby wyszedł lot na plus i siadło Pozdro i dedki dla całego sojuszu Horde oraz Czar Titan za cynk i dla mojego pana Mijagi Dnia 26-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leszczu [HORDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 22.500 Krążownik 1.000 Ok…