Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 397.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtube.com/watch?v=D9_Uzkmh2z8
-
Zatoichi & Shavorz & Parszywy szubrawiec [JANUSZE] vs. GLUCHY [G_D] ~ 122912.99% TOP1 ACS
Adanio - - Starcia Virgo
PostPowiem tak... Starcia muszę pogratulować bo robi wielkie wrażenie tak samo po jednej jak i po drugiej stronie. Nie mam zamiaru bić piany kto się pushuje, a kto nie bo wystarczająco się tego naczytałem w trakcie ostatnich 8 miesięcy mojego grania na różnych starciach tytanów z różnych uni i wiem że to tylko [ciach] jeszcze bardziej Nie ma dowodów to nie ma przestępstwa i nie ma co się nad tym rozczulać (taka gra niestety). Iwan tobie pogratulowałem przed zamieszczeniem ST jak w soju mi wiara powi…
-
Pręgierz powrót
PostPoczytałem i widzę że niepotrzebnie temat założyłem.
-
Pręgierz powrót
PostWitam Nie gram długo, ale zdążyłem się naczytać w tematach z różnych uni jak i nasłuchać od różnych osób że kiedyś istniało coś takiego jak "Pręgierz" Dlaczego teraz tego nie ma? Tak wiem że anty i kasa musi się zgadzać bo robią robotę, ale mimo to uważam że powinno to powrócić żeby oszuści byli piętnowani co by ich ośmieszało. Każdy powinien wiedzieć że oszustwo nie popłaca, a uczciwi czy grają za anty czy nie... Powinni widzieć komu ufać, a komu nie i tyle w temacie I tu rodzi się pytanie do @…
-
KOPIDOL [AnImp] vs. offline88 [G_D] & Profesorek [G_D] ~ 4165.88% - obrona
Adanio - - Starcia Virgo
PostZłom pod dom to zawsze cieszy
-
Hell Riders [JANUSZE] & Szalony Iwan [JANUSZE] vs. Tyran [S_W _A_T] ~ 69713% top 1 acs
Adanio - - Starcia Virgo
PostTop 1 ACS jest? Jest więc graty pany i czekać tylko na kolejne rekordy po aktualizacji