Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 397.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtube.com/watch?v=tYmwyy3GS0k
-
Cytat od Ruda: „Dzień dobry Dobry dzień Kim chciałeś zostać w przyszłości będąc dzieckiem? Przez większość dzieciństwa chciałem być Paleontologiem Jak radzisz sobie ze stresem? Rozmawiam z ludźmi i w ten sposób upuszczam nadmiar stresowych demonów Gdybyś musiał stać się kobietą na jeden dzień, co byś robił w ciągu tego jednego dnia? Pomył naczynia A tak serio robił bym to samo co robię będąc facetem ”
-
Ruda
PostNie czytałem wszystkich postów, ale zemszczę się za tą wątróbkę 1. Jeśli miałabyś zjeść posiłek ze znanym człowiekiem to z kim i dlaczego? 2. Jakie 3 miejsca na świecie chciała byś zwiedzić i dlaczego? 3. Czy zjadła byś byś sam czosnek bez niczego? 4. Dlaczego męczysz Toadie? (szkoda mi chłopa) 5. Czym według ciebie jest szczęście? 6. Jak byś mogła wybrać super moc to jaką? I jak byś jej używała? 7. Zgubiłaś się kiedyś w markecie? 8. Jaka jest twoja ulubiona data? Uzasadnij
-
Cytat od ciap: „@Adanio czekam na podanie, link w sygnie ” Ja to się nadaję do pastowania sandałów jedynie A co do gry to nie ma co bić piany bo to nie my decydujemy tylko niemiaszki i nasze krzyki dadzą tyle co odświeżanie starego chleba w mikrofali. Nie mam na celu studzenia zapału autora tematu jak i popierających ten pomysł graczy (sam popieram) ale wiem z doświadczenia że tylko pokrzyczymy i nic więcej z tego nie będzie. Ta gra jest tak stara że i tak dziwne że jeszcze są ludzie którzy to c…
-
Też uważam że to nie anty jest problemem. Sam kupuje komandora i nawet jeśli ktoś na starcie uni wali hajsem to po jakimś czasie przestaje być to opłacalne jak juz się rozbuduje i tu nadarza się okazja dla nie używających żeby gonić. Jestem wrogiem kupowania surowców i floty za anty, ale nie uważam że nie można używać własnych pieniędzy jeśli się to robi z rozwagą, a nie na pałę. Pierdzielenie że ludzie odchodzą po pierwszym złomie też jest głupie. Jak ktoś jest twardy to się pozbiera i ciśnie d…
-
Wybór universum.
PostKażdy poleci ci pewnie uni dopasowane pod siebie Jakie parametry najbardziej ci odpowiadają?
-
Witam witam i o zdrowie pytam Witam, nie narzekam chociaż ostatnio coś mnie w krzyżu łamie. Jaki jest twój ulubiony film? Uhuhu.... Długo musiał bym wymieniać, ale najbardziej lubię kryminały i sci-fi. Powiedzmy że "Siedem" i "Prometeusz" Jaka jest twoja popisowa potrawa? Bardzo lubię prostotę w kuchni. Ci co przeżyli moje posiłki twierdza że robię bardzo dobrego schabowego z kapustą zasmażaną Virgo czy Bell? Zdecydowanie Virgo z racji szybkości która mi bardzo przypasowała
-
@pit a kto bogatemu zabroni Może to losowe jest? No chyba że pobierasz więcej anty niż inni i faktycznie jesteś VIP klient
-
Witam Gram od stycznia i w dobie multikont wypadało by w końcu swoją osobę przedstawić społeczności na forum. Imię me Adaś i liczę sobie 32 wiosny. Pochodzę z pod Poznania. Grałem w pradawnych czasach na uni 6 i 9, ale przyznam że nie mogę nazwać się weteranem bo nic z tego okresu gry nie pamiętam oprócz podstaw i uczę się od nowa Pracuję w najnudniejszej robocie na świecie "Księgowość" ale na szczęście ukojenie od tej tyranii w wolnych chwilach znajduję w dobrym filmie lub kuchni Jak już w jaką…
-
@'Avinashi dobre spostrzeżenie. Mam taką samą ofertę jak ty i uważam że jak GF chce zarabiać to powinni dawać promo wszystkim równe. Inaczej to jest zwykłe szufladkowanie klientów
-
Lecim na szczecin youtube.com/watch?v=s8vvtxeT6d…O3PBxU6-uwrCqde&index=190 youtube.com/watch?v=tFelfYq3zp…O3PBxU6-uwrCqde&index=189 youtube.com/watch?v=hF39e_hnFb…O3PBxU6-uwrCqde&index=188 youtube.com/watch?v=MmbvxyRjMc…O3PBxU6-uwrCqde&index=182
-
youtube.com/watch?v=8hcT83t9kXs
-
youtube.com/watch?v=g1l21p3fnw…uJNQa5u0nVO3PBxU6-uwrCqde