Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 397.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtube.com/watch?v=p5kaianQYG4
-
Adanio :>
PostDlaczego pieski? Bo kotki Dlaczego uważasz, że piesek z pieska zrodzony, współpieskowy pieskowi pieskowemu to właśnie ten? Piesek z pieska zrodzony, współpieskowy pieskowi pieskowemu ma pieski świat i dlatego ten Jaka jest Twoja ulubiona pieskowa magia? Wytarzanie się w błotku i myślenie że człowieki się cieszą z tego Dlaczego powinienem nie lubić kucyponków? Niewolno nie lubić kucyponków. Grozi to reżimowym batem Czy kucyponki zostały stworzone dla szatana? Zdecydowanie tak! Kto wygra, teletubi…
-
PostCytat od Zaqes: „ Piszesz, że lubisz gotować... Co najchętniej gotujesz? Uwielbiam gotować polską kuchnię tak jak uczyła mnie babcia, ale nie boję nowych wyzwań A co najchętniej jesz? Wszystko co dobre, ale moja ulubiona potrawa to schabowy z kapustą zasmażaną Wylizujesz po sobie talerz? Jeśli talerz nie jest wylizany to znaczy że danie było niesmaczne Co robisz gdy już jesteś pełen, ale jedzonko jest tak dobre, że masz ochotę na więcej? Jeszcze kawałek ciasta Zmywasz po sobie czy zostawiasz inn…
-
PostCytat od Ruda: „Hej Siemka o/ kim chciałeś zostać, gdy byłeś mały? Poszukiwaczem skarbów lubiłeś się uczyć i byłeś prymusem, czy raczej nauka nie była Twoim ulubionym zajęciem? To zależało od dnia i przedmiotu jakie miałeś przezwisko w szkole? W szkole byłem drobniutkiej budowy i z tego powodu zazwyczaj nazywano mnie po prostu "Adaś" /me częstuje kawą @Adanio /me dziękuje za kawusie ”
-
PostCytat od Dawid: „wróciłem! Widzę Lubisz sianko? Wolę mięso Lubisz wolmo? Lubię szypko Którą 18stke masz już za sobą? Nie wiem bo żadnej nie pamiętam Ile lat miałeś 10 lat temu? O wiele za dużo Niech żyje zbr... a nie tu nie można Niech żyje! ”
-
PostCytat od Dawid: „No to lecim... Który kuc jest Twoim ulubionym? Bapple Jack bo giligili Idziesz na bal do kurowej? Nie mogę bo mam spanko Jaki jest twój ulubiony kolor? Błękitny Gdzie planujesz starość? Starość będę planował po skończeniu 18 lat Ku chwale pingwina! Ku chwale! jeszcze tu wrócę! Nie boje się! ”
-
PostMikołaj w tym roku obdarował prezentami czy jednak pokarał różgą? Dostałem czapkę z batmanem i ciepłą piżamkę Którą zabawę z dzieciństwa w zimie najbardziej lubiłeś? Hmm... Wojna na śnieżki, bieganie po krach i zawody w zrzucaniu się z lodowej górki Jak podoba Ci się w team? Praca w team nie jest łatwa, ale ciesze się że mogę widzieć grę z drugiej strony lustra
-
PostNo to tentego... @Ruda krzyknęła na Głoda więc trzeba temat założyć Imię mua Adaś Zainteresowania Lubię jeść gotować, obejrzeć jakiś film i coś jeszcze się znajdzie, ale nie wszystko naraz Wystarczy już tego rozpisywania się o sobie. Zasypcie mnie pytaniami i nie zostawiajcie na Głodzie suchej nitki /me czuje że właśnie wyraził chęć na kontakt z rozgrzanym pogrzebaczem
-
youtube.com/watch?v=HuIrr-qJ_UQ