Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No gratki Obrońcy szybkiej akcji i podstawki Zdarza się i takim lamkom złom pod dom Ładnie wyszło Karpiu i oby więcej takich akcji I należą się też wyrazy uznania za flotke kolegi z sojuszu jest moc!!!! Atakującemu Szo
Atakierowi gratki Sojusznikowi BSzo uroki speed uni to zarazem możliwość złoma ale i szybkiej dbudowy i bawimy sie dalej bo widac ze uni jeszcze kulturalne
Gratki ładnie naprawde super !!!! a co do złomu Shade zarypał no cóż Sprite to tylko tyle potrafi ale gadac ojjj to sa pierwsi to do Ciebie Scofild Ty nawet na flote bez minut nie polecisz .......
Graty poszły na privie to i tu wypada Miałem sporo pracy z lotami Lucka ale cóż sprawy techniczno lacznosciowe wzięły górę Raz jeszcze gratuluję I gram dalej odbudowa i do przodu
Ładnie ładnie zysk miodzio Atakujący jeden z niewielu z którymi można normalnie popisać bez spiny i ciśnienia Obrońcy powodzenia w realu a my bawmy się dalej na naszym małym uni
Dzięki za zaproszenie :), przegadany lot, faktycznie reakcja jak na mnie speedowa Cieszy fakt że się udało, złom zebrany Pozdrawiam cały sojusz, naszą emerytowaną szefową Obrońcy Szo
Eko X7 i wracam z urlopu!!!!!! Trzeba uatrakcyjnić to uni bo powiem szczerze że spośród wielu na których grałem i gram jest najbardziej kulturalne gracze są naprawdę spoko
@WALEC ładnie Wam to wyszło!!!!! Cóż mogą napisać inni lub obserwatorzy że przegrał sojusz z topowymi graczami i flociarzami no nie taki był zamiar wypowiadania wojny!!!!! Ale fakt faktem że coś się działo i widać że uni żyje, i że ludzie potrafią się bawic!!!
@Mikuu multi co Ty chłopie gadasz?? Nie oskarżaj lub nie domniemywaj bez dowodów bo to nieładnie tak, masz problem zgłoś i będzie rozwiązane!!!! A co do nas no cóż, bawimy się dobrze, ale zawsze możesz przyleciec swoją flotąi nas zebrać!!!! Zapraszamy pokaż co potrafisz kolego
@Jim Bean ciekawe czy jakby Scofild wtopil na kimś innym też byś tak pisał???? Ja wiem po sobie i moich sojusznikach (nie jestem z Moon) że Shade, Scofild, Demeter min dużo robią ale co do czego to ledwo jakąś akte zobaczą to już odwrocik a nawet w pewne rewiry to na floty bez aktywki się nie wybiorą
Choć nie biorę udziału w wojnie bo jestem z innego sojuszu tej uni to muszę powiedzieć że chamstwo sięga zenitu No brak słów na teksty Obrońcy @Madedrin zglosiles??