Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 227.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@wielebnykenio ja chętnie posłucham jak spiewasz ten kawałek
-
Gratulowalem na priv, tu też wypada A tak przy okazji co do starcia żadnego meczu nie oglądałem tylko byłem zmęczony po pogrzebie bliskiej mi osoby co zresztą Ci pisałem na privie więc nie wal shitu o jakiś meczach , po drugie złom jest tego kto go zbierze zawsze tak było, jest i będzie więc daruj sobie marnej treści komentarze na ten temat że coś ukradłem bo to słabe jest Ave Juventus Ave Widzew to tak na zakończenie
-
Cytat od Yoda_PL: „czego tu gratulować? chyba szastania pieniędzmi.... jaka tu sprawiedliwość? gratulujesz nie dobrej gry tylko dobrego portfela sojusznikowi!!! ” Yoda przestan pisac głupoty o szastaniu pieniedzmi bo 90 % graczy grajacych w ogame tak by zrobiło!!!1 od kiedy jest antymateria to ta gra stała sie nieczysta , nie wspominajac o pushu czy multi jak to mowia złom nalezy do tego który madrze i szybko go zbierze
-
Legia Warszawa
LionKong - - Piłka Nożna
PostŻal patrzeć, żenada a miała być taka eksportowa na LM lub puchary!!!! Dawno nie było prawdziwej drużyny z Polskiej ligi na puchary nie licząc sprzed kilku lat epizodu!!!! Dlatego czekam na początek sezonu bo Juve w moim sercu od 22 lat Ave Juve i Widzew bo to mój klub!!!!!
-
Juventus Turyn F.C.
LionKong - - Piłka Nożna
Post@Raiden zgadza się wiedzą co robią ale mogli by postawić na młodych, perspyktywicznych piłkarzy którzy czerpali by doświadczenie z ogranych starszych piłkarzy. Sezon pokaże ewentualne dobre i złe posunięcia
-
Juventus Turyn F.C.
LionKong - - Piłka Nożna
PostWitam wszystkich fanów Juve!!!! Ciekawy sezon się zapowiada i walka o mistrzostwo Włoch i liga mistrzów Jestem ciekaw czy Szczęsny będzie numero 1 w bramce no i czy Kris pokaże klasę A i co sądzicie o ewentualnym powrocie Bonucca???
-
noooo sasiady ładnie ładnie rozdziewyczyliscie bandyte!!!!! i teraz jest biały niczym dziewica gratki duze , obroncy Szo
-
Wersja mobilna
Postmozliwe ze rozwiazaniem Waszych problemów bedzie zainstalowanie Firefoxa ale beta ,działa na nim np Antigame i jest szybsza ja odpalam Ogame na Firefoxie i nie muli mi ani nic nie musze zaznaczac mam przejscie do lobby i wszystkie konta
-
Bedzie na tym uni opor?
LionKong - - DiD Cosmos
PostPytanko solo czy acs??
-
Lobby- problemy kto ma ?
LionKong - - Błędy w grze
PostMam pytanie czy na nowe uniwersum można z komórki założyć konto?? Bo go nie ma w uniwersach