Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Graty ubicia klamcy i najmniej honorowego gracza tego uni, jest to wyjątkowy gracz bez honoru, jego słowo nic nie znaczy, frajerstwo Lata na puste moony, żenada Częściej w reckach życzę!!!?!
Graty atakujacemu, tak byłem ale 18 godzin pracy mnie dobiło, widać że czas chyba skończyć przygodę z Ogame i tymi cyferkami Choć żal ludzi których znam i gram z nimi i grałem, zobaczę jak to będzie Raz jeszcze graty Arkturus
Graty atakierom się należą bo % zacny Sojusznikowi odbudowy bo będzie i jeszcze polata na tym uni @Eko Koks kiedy zdejmiesz urlop na jednym ze swoich pusherskich kont a chodzi mi konkretnie o Booyaysie
Jeszcze raz napisze i proszę o uwagę!!!! Ryba psuje się od głowy, głową są tu ludzie pokroju GO, SGO, itd Jezeli nadal będą grać na jakimś uni i posiadać konta to zawsze będą smierdziec niestety i przymykac oczy Kasa, kasa, kasa przec Gameforge żyje z anty
Ale smród pushowy tfuuuu fuuujj Ale co takie lamy i nieudacznicy mogą innego pokazać jak tylko to Aaa i jeszcze jedno ten niby Boss sojusz to żenada jakaś Jedyny prawdziwy był i jest BOSS na u68 reszta to mierna imitacja i nie szczekac mi tu od razu mówię
Graty poszły na privie to i tu wypada Strata niewielka zwłaszcza że duża część złomu u mnie Dopalacze stoczni poszły w ruch w co atakier nie może uwierzyć no cóż nie mnie oceniać Pozdrawiam wszystkich, latamy dalej Ave Juve, Ave Widzew
Graty utarcia nosa niegrzecznemu Panu!!! A Halcia jak zawsze się trzyma no i ten poziom wypowiedzi!!! Ale wiem wiem Hala kocha Nas wszystkich Pozdrowionka dla Was
pierwszy !!! pierwszy!!! graty sojusznicy i sojuszniczki!!!!! oby czesciej i wiecej takich steczków !!!! zabawa trwa dalej to pisałem ja !!! Smerf Maruda
Chciałem pogratulować atakującemu ale język jego wypowiedzi tzn opisu wskazuje na dno i muł Więc nie będzie gratow bo chamstwa nie toleruje Odbudowa będzie bo sojusz ludzi nader (ciach!) mam!!!!! Moderator mntek:Upominam za słownictwo wulgarne
Atakującym duże Graty, bo akcja zaplanowana widać z dużym zaangażowaniem i duża dozą szczęścia!!! A mojemu sojuszowi no cóż wyszło jak wyszło, ale czasu spędzonego podczas lotu ale też codziennie po kilkanaście godzin na Discordzie nikt nam nie zabierze!!!! Jesteśmy zgrani, odważni i lecimy dalej, stocznie pełne, flota się odbuduje i polatamy (ciach!) Moderator mntek:Upominam za flame