Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 227.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulowalem na privie to i tu wypada choć atakier nic nie odpisał Trudno nie każdy jest rozmowny Pisałem w czasie lotu do Kutra że jestem i niestety net mi odcielo bywa.... Odbudowa idzie bo rano rozbił się sąsiad u mnie z ukladu obok i 3/4 floty już w stoczni Lecimy dalej i pozdrawiam Ramoli moich zdziadzialych
-
Więc szacunek i przeprosiny z mojej strony Sco Graty!!!!!
-
Niee no tylko nie Scofield!!!!! Tyle St nie bierze się znikąd!!!!! To wypadkowa wielu czynników ale przede wszystkim czystości starć!!!!!! Obrońcy Szo chociaż......
-
Manchester United
LionKong - - Piłka Nożna
PostMimo że od lat hołduje Juventusowi to zawsze szanowałem i szanuję MUtd Widać że odejście Jose tknęło w zespół życie i chłopaki grają coraz lepiej i efektywniej Tak trzymać Glory Glory ManUtd!!!!! Pozdrawiam wszystkich fanów piłki nożnej
-
@Yoda to ja napisałem o tym kupieniu choć dane i dowody ma ktoś inny lecz mnie prosił o napisanie a dowody mocne do wglądu A tekst usunąłem na prośbę jednego z graczy o którym myślałem że zmieni się i odejdzie z grona "przyjaciół" pusher ka ale zobaczymy czas pokaże Lord aka Hejkum Kejkum aka Milord
-
I ja dodam coś od siebie Mimo że zezlomowales mnie nie raz, nerwy miałem i szlak mnie trafiał to trudno się nie zgodzić z Toba Ark Widać że jesteś w porzo gość jak to młodzież mówi Ale syf robi się coraz wiekszy więc się nie dziwię Pozdrawiam Cie
-
@Rising jest jedna podstawowa sprawa jeżeli ktoś decyduje się na zostanie GO, SGO itd to niech wykonuje swoją robotę uczciwie i profesjonalnie Nie znam mechaniki Waszych możliwości pracy ale mam tylko jedno pytanie : Czy możecie wykryć coś co się dzieje złego tzn łamane są przepisy tylko podczas ich trwania??? Czy po fakcie już nie???? Czekam na odpowiedź