Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gram na Zibalu, od wczoraj od 17 puszczam ekspy non stop 6x6 slotów po 555 pionierów plus sonda Wyniki są bardzo ale to bardzo zaskakujące bo 3/4 znalezisk to flota od mt do ow ale zaskakuje ilość sond po 10-12k jednorazowo więc myślę że same pioniery jednak robią robotę ale to moje spostrzeżenia
Nooo graty wielkie a kozaki z No Limit tak się zawzieli niby i tak grozili Ładna akcja a Wojciech pyta skąd bierzemy takie cele noo same przylatuja!!! Pozdro all Dilejt i bawimy się dalej w
I już smród na St a uni ma zaledwie kilka dni.... Masakra..... Nie ma co życzyć bo co oszustowi można hmmm???? Aaaaa dojechania przez kogoś i zwiedzania reckow od środka
Gratki atakujcemu, spko gość, bo nawet podpisaliśmy dziś w nocy, pełna kulturka Obrońca no cóż bardzo pewny siebie, nawet niekiedy nie pilnował ataków prawda??? Raz jeszcze duże gratki Vulcan a obrońcy Szo bo uni się wyludnia
Graty niby się należą ale agresor coś recki ma wolne i złom nie zebrany więc połowiczne graty A obrońcy koledze z sojuszu BSzo bo latajki odrobisz szybko z eko
Poszły gratki na privie to i tu wypada Gratuluję atakujacemu bo % robi wrażenie, zdrowie mi nie dało zrobić fsa o czym Vulcan wie bo pisaliśmy sobie na privie Gratuluję raz jeszcze a zabawa trwa dalej choć kilka dni urlopu muszę zrobić @Artel kolejny raz udowodniles że jesteś spoko gracz i szacun Ci za to!!!
Gratki atakujcemu się należą bo na priv nie poszły Chwila snu i zyletki są @Yoda a z tym że marzyłem o jakimś powrocie do was to nie wyolbrzymiaj bo czegoś takiego nie pisałem, ani nie chciałem Od poczatku gry z Wami pisałem że nie mam parcia, nie jestem no lifem i nie wydaje ani grosza na tą grę więc mnie usunąłes jak wolnej szedłem w górę!!!! Zresztą gracz Keto On napisał że pozegnaliscie go bo był za mało aktywny na Discord więc proszę Cię bez takich tekstów mi proszę.....!!!!!
Talib zgadzam się z Twoja wypowiedzia w 100%!!!!! A co do Artela no to chyba jest mocny w gębie bo jakoś tyle razy mógł polecieć na mnie ale się obawia ciekawe czego!!!!!
Noo ładnie ładnie Vulcan się jednak uni ożywilo ostatnimi dobrze Procent zacny i surki też przytuliles Raz jeszcze graty a obrońcy Szo co by można powtórzyć