Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 227.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie będę z Tobą polemizował boś noo wiadomo mnie tylko chodziło o fakt srania się o 2k mt Ja wiem dobrze co to opóźnienie nie musisz pisać wywodów bo to nie czyni Cie mądrzejszym a spróbuj wydać 0 zł na anty i zobaczymy gdzie będziesz w stawce choć zaraz przeczytam kolejny wywód że wielu wydaje itd więc do sedna bez anty byłbyś nikim dziękuję nie pozdrawiam
-
Nie prosiłem tylko luźnie napisałem to raz, dwa napisz pro elo graczu jak żeś przed wlotem 2k mtkow namiętnie skanowal moje moony bo jak to napisałeś patrzyłeś czy coś nie kombinuje, żenada Dla mnie te statki stracone to 2 dni ekspow a Ty srasz się o 2k mtkow jesteś żenujący i jak widać długo nie polatales zresztą patrząc na Twoje aktywności no life albo zasiadacze lub bocik a steki na Tobie zapewne wcześniej opłacone ale co my Gracze tam wiemy Nie życzę Ci odbudowy po prostu nie wracaj już boś …
-
AMAV [KOMORNIC] & Selavi [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. misiaczek468 ~ 13963.31%
LionKong - - Starcia U68
PostGratki z uni Umbra a Selavi Sen Sei nie ma pancernych sond jak widać Oskubanemu Szo
-
Złapie Arta cóż takie same pokraki jak i Ty, załatwianie spraw smierdzacych poza Ogame stało się standartem ale przecież jak ma być to uczciwe skoro część Go i wyżej mają konta i pomagają swoim znajomkom zresztą anty kupione to i litość jest nad takimi jak Ty, wypunktujesz nas i co myślisz że ktoś się tym przejmie pro Elo graczu, jesteś oszustem i tyle w temacie
-
Śmieszne to jest to że taki Joker co wydał też pewnie nie mało na anty napina się o wydawanie kasy, śmieszny jesteś kolego, świecisz się praktycznie non stop, zasiada Ci konto pewnie kilka osób więc daruj sobie te "bajeczne" opisy o zepsuciu tej gry boś taki sam, bez anty byłbyś nikim na tym uni jak zresztą większość, powtarzam "większość" graczy z topu Aaa oczywiście graty St, bleeee
-
Sombrero
LionKong - - Błędy w grze
PostGdzie jest moje 24k mt plus 1200 pionierów i sondy wysłane na ekspedycje się pytam?? Czy ktoś panuje wogole z Teamu nad czymś???
-
Cytat od po prostu Szymon: „Myślę że tydzień bana za niewiedzę wart jest 8 kkk zysku Krecik niech nie szuka winnych bo pewnie zapomniał o wlocie i zorientował się na ostatnią chwilę, bankowo dał by sobie zaorać defa na 11 kkk for fun Graty ubicia, trzymaj Krecik dalej flotke na defie na pewno pomorze ” Krecik życzę z całej mocy pozytywnego rozpatrzenia sprawy na Twoją korzyść sojuszniku, a graczowi po prostu Szymon nauki zasad języka polskiego boś taki pro elo w tej grze a pisanie sprawia proble…