Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Wstawiam tylko dlatego, że zostałam do tego przekonana Dedykacje dla wszystkich moich Terefere oraz grupy fejsbukowej Specjalne dedki dla Barrego od nielota Obrońca pogratulował, urlopu nie załączył, więc chyba będzie SzO, czego oczywiście życzę Dnia 25-07-2018 16:26:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 1.011 Lekki myśliwiec 3.393 Okręt wojenny 575 Pancernik 317 Krążownik 1.689 _________…
-
Wstawiam za sojusznika. Od privata: Cytat od privat: „[ciach] Starcie dedykuję dla Terefere Jesteście świetną ekipą i cieszę się że z wami gram No i specjalne dedykacje dla Barrego [ciach] ” Dnia 23-07-2018 12:14:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BarryOddam [KoJaK] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Ciężki myśliwiec 5.000 _________________________________________ Obrońca privat [TEREFERE] ________________________________________________ Lekki…
-
Niezły zysk jak na praktycznie wymarłe uni Gratuluję ;D Pozdrawiam kota Grusssa
-
Pięknie Panowie no acsy w waszym wydaniu są ekscytujące hahahahaha Graty xD
-
Gość już któryś raz w moich reckach xDDDDD Szo bo bardzo sympatyczny Tate20.07.2018 20:22:00gupia gra nie gram w nia bo znowu ty babo Cóż znowu Ja Pozdrawiam wszystkie moje TEREFERE z Xanthusa Bellatrix i Cosmos oraz Gildię Cieni Terefere z Zibala Dziękuję Tereth za recki bo moje niestety co innego zbierały Pozdrawiam grupę chorą psychicznie z fejsa Pozdrawiam kota Grusssa Pozdrawiam buddy i znajomych Pozdrawiam wrogów youtube.com/watch?v=B1v_YTE5dOg Dnia 20-07-2018 19:20:07 następujące floty sp…
-
Fajnie wyszło obrońcy szo Ziut do wora a wór do jeziora
-
Gratki Fajna obrona Atakier mógł tego uniknąć gdyby tylko opóźnił Zysk miazga jak na ten etap
-
Takie tam terefere kuku Pozdrawiam wszystkie moje sojusze TEREFERE z Xanthusa Bellatrix i Cosmos oraz Gildię Cieni Terefere z Zibala ;*** AVE MY !!! Pozdrawiam buddy i znajomych ;*** Pozdrawiam grupę psychicznie chorych z fejsa ;DDDDD pogryźcie i pobijcie się jeszcze Pozdrawiam kota Grusssa Pozdrawiam wrogów a zwłaszcza jednego Ty wiesz że to Ty youtube.com/watch?v=wNXlkSHQ-8M Dnia 18-07-2018 11:45:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] _______________________…