Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 481-500 z 666.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No gratki trochę na niego przepaliłam, ale sporo też na nim zarobiłam mimo lotów przez 80 us

• Gratki decyzji i kolejny raz gratuluję dzidziusia Podrośnie trochę i znowu wrócisz do gry Mi jeszcze brakuje dosłownie drobnego ułamka do podjęcia decyzji o definitywnym końcu z ogame ale prędzej czy później on nastąpi Powodzenia w realu i zdrówka dla was wszystkich

• Cytat od Das140: „Nie wiem jaka była akcja, ale podobno 11 ataków z misją niszcz na moon-a, czyli bash. Nie ładnie tak... ” Jeśli jedna osoba tyle niszcz wysłała to owszem bash ale być może tam leciało 5 niszcz od jednej i 6 niszcz od drugiej osoby ?

• Gratki edol Całkiem ładny % wyszedł terror wzięty na doczepkę Wszyscy mu tak słodzą, a te ST jest zasługą głównie edola który wyklikał co trzeba Obrońcy szo nie trzeba życzyć, bo już praktycznie odbudowany xD

• Gratki trafienia, % już robi wrażenie Złom zauważyłam jakieś 5 min po starciu, ale niestety FS i nie mogłam pomóc ze zbiórką Może następnym razem

• Cytat od IAmPrincess: „cisne odbudowa jest poki co eko robie bo zaniedbalam ” Tak sobie przeglądam ST nowej uni i zobaczyłam Ciebie I tak myślę.... Trochę to głupie dalej grać kobietę, skoro jesteś facetem Nie wiem jak nazywa się dokładnie określenie osoby będącej mężczyzną, a jednocześnie udającą kobietę... trans ? Ewentualnie rozdwojenie jaźni ? xDDD Kiedyś grałeś u mnie w sojuszu, wstawiałeś często ST na forum i udostępniałeś raporty. Kilkukrotnie pisałeś do sojuszu z końcówkami typowo męskim…

• Plazmy na moonie ? Nieźle Zbudować stocznie na 7 lvl to niezły wyczyn No chyba, że nie było ani jednego poziomu falangi i roboty max 2 Zysk fajny, jest co przetapiać Mi podobnie dzisiaj (właściwie już wczoraj) weszło choć procentowo praktycznie 2x mniej xD

• Gratki fajne starcie, fajny farming Cytat od wojtom: „ Tak jak pisałam o 12-13 skanowalem i było pusto ważne że wylądował u swojego w reckach ” Najpierw "pisałam" potem "skanowałem" To jaka płeć w końcu ?

• Rafik w reckach ? To już normalka Te gratulacje anty-recków to są śmieszne po prostu xD Jak można się szczycić głupotą ? Jak zwykle fafik odwraca kota ogonem pisząc jaki to on pro, a w rzeczywistości jak tylko konkretną flotę postawi to złom.... 120kk na minus to na tej uni jest nic, ale satysfakcja ustrzelenia pyskacza bezcenna

• Cytat od zielu75: „Marudzisz żona . Wzięła byś przykład Każdy miał równe szanse i o to w tym właśnie chodzi. A rozwiązanie zagadki nie jest niemożliwe do zrobienia Pozdrawiam bandit i wszystkiego dobrego w realu P.S Do zobaczenia jeszcze bo dobrze wiemy ,że każdy kiedyś wraca ” Z xan mam jeszcze 2 dni do namysłu, bo tyle do kasacji, więc pomyślę, bo może to i faktycznie jest bardzo dobre rozwiązanie EDIT: Chyba nici z zagadki, bo bandit na urlopie, a ja specjalnie zdjęłam eh ED ED EDIT:

• Jezu znowu to samo xD Na xan akurat na urlopie byłam i tu akurat też jeszcze jestem :p eh masz ty wyczucie Swoją drogą... ostatnimi czasy nieźle się rozkręciłeś, szkoda, że kończysz, ale rozumiem w pełni powody Praktycznie takie jak moje

• Gratki czwóreczko Zawsze cię kojarzyłam z górniczego trybu gry Nie wiem nawet dlaczego Ale widać flota ci służy. Ciśnij dalej i trochę więcej mnie skanuj, bo 40 skanów od kojaków w ciągu nocy to trochę mało Obrońcy szo nie życzę Latał moim sojusznikom po satkach na 300k zysku xDDDDD Cytat od Inkfernus: „Odbudowa nie wiem czy będzie, to Uni jest i tak martwe wiec nie wiem czy jest sens. Tylko KoJaKi i my, reszta to bunkry... no i Tereferki sorry ” My to tylko górniczymy choć zdarza się jakieś ST …

• [ciach] Co do starcia... wydaje się być czyste... don się mocno pilnował i cele mi podkradał SzO. I z tego miejsca dziękuję wszystkim za grę Powodzenia obu stronom Moderator Neferet:Ciachnięty komentarz do usuniętych cytatów

• Przypadkiem trafiłam na to RW nie znam ani agresora ani obrońcy Ktoś mi link podesłał ze względu na opowiadanie i muszę przyznać, że na prawdę świetne Gwarantuję @Pinkie Pie , że jeśli w każdym Twoim starciu będą tego typu opowiadania to będę stałą obserwatorką Starcie samo w sobie nie powala, ale ten opis.... no miodzio Gratki Oby tak dalej !

• A to też wstawię bo w próg się łapie Tu troszkę nerwówki było. Długi lot i w między czasie dwie dziwne aktywki, które szybko znikły No i złom wisiał 2 godziny ponad po starciu, więc była obawa o turbo, zwłaszcza, że całkiem blisko mieli dwaj panowie, którzy owe turbo posiadają Ale na szczęście złom zabezpieczony Ogółem dzień udany Dedki oczywiście dla G_C_T Dnia 25-08-2018 15:54:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_oddam [G_C_T] ________________________________________________…

• Witam. Dawno nic nie wstawiałam, bo nie było weny, choć starcia były Ale, że ze względu na to, że strasznie mało w tym dziale starć [ciach] to coś tam wstawię Pozdrawiam cały sojusz G_C_T , super się z wami gra Złom zabezpieczony calutki Dnia 25-08-2018 11:57:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_oddam [G_C_T] ________________________________________________ Okręt wojenny 11.111 Pancernik 26.000 _________________________________________ Obrońca Azazel __________________________…

• Cytat od Beckett: „Widziałem rano te Pz. Dobry wjazd Kiedy zaczynasz polowanie Wujka bo ziomek top 1 a 0 ST ” St robi xD fakt 90% kupionych, ale robi, mimo że na forum nie wrzuca bo boi się ujawnić

• Cytat od Demi: „recyklery za pieniadze niszcza ta gre...fajne starcie. ” A floty i konta budowane za pieniądze to już nie ? Eh masa hipokryzji w tym wątku, a agresor też nie mało złotówek w konto władował. Taka to już gra, ja już przestałam do tego uwagę przykładać, dlatego na żadnej uni ST nie wstawiam, bo to po prostu głupota Wiciu szo

• Ej nie że się czepiam, ale w czasie tego lotu assasin pisał do mnie o podstawkę pod Ciebie z wiadomych względów odmówiłam EDIT: Dobra on mi pisał o podstawkę pod 10k pancy które leciały chwilę wcześniej xD

• Cytat od Haven: „Ludzie gdzie tutaj mam do kogoś żal, z luzem napisałem - że za kulkę mógł zostawić. Tyle - ale musieliście sobie ulżyć. ” Właśnie w tym zdaniu masz żal i pokazujesz ten szczyt hipokryzji o którym wspomniałam sorki, że tak długo nie odpisywałam, ale po prostu nie mam zbyt wiele czasu na przeglądanie forum i nie odświeżam go co 5 minut "za kulkę mógł zostawić"... a musiał ? Nie. Miał anty, jak ty, więc ją wykorzystał, a ty się o to spinasz. Ty zostawiłbyś złom ? nie chce mi się wi…