Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 666.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• He he to co dzisiaj jabol wyprawia z kontem widmo to wręcz śmiech na sali I co lepsze... Push na legalu, całości nie dał rady łyknąć to podzielił na części i dopóki konto widmo wyżej to na legalu pusha odwala, choć te złotówki wysłane do widmo to już takie legalne nie były

• Lobby nie działa!

zona_rolnika - - Błędy w grze

Dobra zalogowało pytanie na ile czasu...

• Lobby nie działa!

Znowu nie działa. Jak się było zalogowanym to było okej, a teraz po klinięciu "zaloguj się" brak reakcji...

• Muli ogame ?

galatea dalej przywiesza i na telefonie i na laptopie.... Moze ktos z teamu sie wypowie ?

• Muli ogame ?

Znowu z lobby coś się dzieje. Lepiej się nie wylogowywujcie, ja wylogowałam z zibala i już wejść się nie da Galatea niby dalej działa, ale od odświeżenia do pełnego załadowania strony mija jakieś 40-50 sekund.

• Muli ogame ?

Witam. Też macie taki problem ? Wsio działa, ale ogame zamula...

• Pyskówka niepotrzebna w sumie Co do starcia... złomu szkoda.... ale turbo recki już na galatei ? ? ? Szok....... Aczkolwiek za złotówki teraz mozna wiele na ogame

• Chyba wielu graczy na uni odczulo spora ulge widzac to st. Wariatek po obronie latal jak wariat i trafila kosa na kamien gratki steka, oby tak dalel i obyscie sie na mnie nie zapuszczali jak ostatnio bo szkoda paliwa he he

• no i dział st umarł. Steki prawie codziennie padaja a na forum cisza. Gratulacje dla teamu :)))

• Cytat od dziadek barezi: „Cytat od PSYCHO DAD: „Jeszcze raz Dziękuje Wszystkim za wsparcie duchowe ,słowne ,pisane oraz w surowcach. Są jeszcze na Zibal Ludzie ,Sojusznicy jak z Sojuszu tak i na Buddy jak i ich nie mam to Są gracze których szanuje i nie zapomnę ” zakonczylem gre na Zibal kilka miesiecy temu,moze mnie ktos pamieta chetnie rozbije sie o Ciebie,jesli jestes gorszy w pkt albo oddam konto Styl w jakim powstalo RW........ brak slow w moim bogatym slownictwie Pisz na PW ” Ja cię pamięt…

• Teraz zachowałeś się jak taki zwykły pionek, typowy no-life czy jak to się zwie. Moralność jest cechą ludzką. W grę grają gracze. I co najwyżej to gracze są nie moralni a nie gra. Ja chciałabym podziękować z grę Zdjęłam urlop, ale załączam go z powrotem. W tej kupie kupy, jaką tu zrobiliście z Zibala, niestety grać się już nie da. A więc bawcie się dalej w waszym gronie wzajemnej adoracji. Prawdą jest, że zniszczyliście Zibala, który posiadał jedne z najlepszych parametrów na ogame. I nie mówię …

• Teraz już nie wystarczy kulkę zdjąć Teraz aby coś zezłomować to widać już trzeba się uciekać do oszustwa i złomowania buddy Dobrze, że ten przynajmniej z buddy cię wywalił zanim poleciał Zibal to tak na prawdę już umarł. Ciężko prawdę mówiąc tutaj już grać widząc t o co się wyprawia

• $@!!@$!@ - tutaj pojawia się wulgaryzm, którego niestety na forum użyć nie wolno , lecz określa on sposób w jaki DwK się zachował. Jak widać DwK o wszystkim wiedział. Wiedział, że psycho nie będzie, baa psycho sam mu to powiedział. DwK wiedział, że psycho ojca ratuje (jakim to trzeba być [ciach] by mimo tej wiedzy wysłać flotę na atak, zamiast w jakikolwiek sposób pomóc)... Nie mam słów. Różne wałki były na tej uni, ale ta "akcja" przebija wszystko chyba co na ogame można było doświadczyć. Nigdy…

• A nie dostałeś nagrody jeszcze ? Ja dostałam 3 dni temu. Powinieneś gdzieś to zgłosić.

• Po tym co się dowiedziałam to jak dla mnie nie ma innej opcji jak odsyłka PZta i farmingu. Starcie ugadane, nie powinno być w nim korzyści dla agresora zgodnie z duchem fair play Chcieć pomóc, a zrobić świństwo to dwa różne zagadnienia i nie oznaczają tego samego. "Miałem lecieć z nim i xxx zdążył się wypadek w domu rodzina ważniejsza ktoś podobno leciał na mnie a dwk powiedział że jeżeli tak to on mi walniecflote" Niechaj tym cytatem zakończę. Jeśli to przejdzie to ja podziękuję za grę, a moja …

• Szczerze? Trochę mnie to zdziwiło... A buddy skasowałeś przed wlotem ? Skoro wiedziałeś, że go nie ma, a mieliście telefony do siebie to przynajmniej było mu aktywki robić, a nie go złomować... Trochę to lipnie wygląda i jeszcze tekst, że złom przetopisz, zamiast odesłać... No straciłeś u mnie w oczach teraz.

• Szczerze ? Ja tu zysku nie widzę grama xD Bunkier największy na uni zaorany, ale to ile dexu na lot poszło plus to co straciliście w tym RW to daje wam spory minus, nawet kupując dex po najniższych przelicznikach Tak czy siak gratuluję wlotu, bo ten bunkier już raził w oczy i kwestią czasu był wlot w niego

• To showtime dał show Niestety teraz ogame jest grą typu pay to win, więc nie ma co się dziwić antyreckom Ja już spotkałam graczy top800-1000 co bez nanitów z podstawowymi jedynie wymaganiami na recyklery stawiali po 100 recków w chwilę Starcie bardzo fajne, jak na wiek naszej uni to procent robi wrażenie

• Cytat od szono28: „Cytat od Onboard: „Szkoda ze na urlopie siedzę bo może i złomu coś bym skubnął ” nic nowego Graty wlotu, swego czasu trochę palka przepalilem na obrońcy, no ale na Zibalu obecnie kulki muszą paść aby coś ubić:) ” Wcale nie trzeba moonów zdejmować, aby coś tu ubić konkretnego Gratki DwK ubicia Erola, uprzedziłeś jednego pana, który też był na niego chętny I prawidłowo

• Cytat od Lexi: „Chyba za bardzo na pewniaka Bez SS - nie wiem co wiecej pisac Kazdy uczy sie na bledach - niestety ” To że nie ma ss u atakującego nie znaczy że nie bylo opóźnienia