Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A piorun to ma bana na forum, że tak za niego wstawiasz co chwila ? :PP
-
Witam. Wstawiam za Lucka, jako, że ma on banana na forum Dnia 03-09-2019 20:37:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lucky [NFZ] ________________________________________________ Mały transporter 1.005 Lekki myśliwiec 1.513 Krążownik 500 Okręt wojenny 362 Pancernik 252 _________________________________________ Obrońca Wiewior [WOLF] ________________________________________________ Mały transporter 278 Duży transporter 56 Lekki myśliwiec 1.013 Krążownik 337 Okręt wojenny 228 Recykler …
-
Witam Dawno mnie tu nie było, ale spory czas byłam obrażona na ten dział <foch> Jest to moje chyba pierwsze wstawione ST w tym roku.... A już na samym Janice to jest jakieś piąte Ale cóż... Dałam się namówić. Tak pięknie mnie poproszono, że nie mogłam odmówić Akcja prosta... falanga>skan>lot... Niestety krótki czas powrotu FSa sprawił, że kiepsko z dograniem recków. Moje wpadły 2 min po ataku, dzięki czemu zebrałam kris.... A potem to już szuflowanie pierwsza klasa Ale ja nie oceniam anty-recków…
-
Dziękuję ślicznie za dedykację Aż się chce wracać Przykre w tej grze jest to że dla niektórych liczą się cyferki i zysk :))) Graty Panowie miłego przetopu a byłemu sojusznikowi radzę się dokształcić na pewne tematy w tej grze oraz standardowe szo
-
Cytat od Akrobata111: „za puszke Jecka.. jak sa tu jeszcze osoby ktore chca sprzedac mi konto top100 za cene nie przekraczajaca 15pln pisac.. A tak na powaznie zona skontaktuj sie z goscie ktory sprzedał konto,zapytaj,wroc i przepros.. ” Eee a za co mam przepraszać ? Przecież ja nic o pushu nie pisałam tak samo nie wyzywałam nikogo od pusherów. Nie miałam ku temu podstaw, jako, że konto było wyżej od Ciebie Czy Ty kupiłeś czy nie Ty... tego nigdy się nie dowiemy bowiem ze sprzedającym nie ma kon…
-
Cytat od Akcelerator: „Cytat od zona_rolnika: „Trochę smieszne jest to wstawiać... Ale w sumie był wyżej od ciebie, więc tylko on dostał bana, bo ty nie miałeś za co... w końcu od kogoś wyżej to nie push ” śmieszne to jest pisać takie komentarze Typowe nie mam zielonego pojęcia o niczym ale się wypowiem żadnego argumentu ale już oskarżenia rzuca na lewo i prawo. Będę bronił sojusznika bo wiem że starcie jest czyste, a czyje to było konto i za co dokładnie dostało bana tylko operatorzy wiedzą... …
-
Lobby nie działa!
Postjeszcze inna kwestia... co z osoba ktorej fs wraca przykladowo o 16 a o 20 nie bedzie mial mozliwosci wejscia na internet ? Teraz nie idzie wejsc wiec nie ma jak zawrocic czy odebrac fsa. Taki gracz bedzie jak na tacy wystawiony
-
Lobby nie działa!
PostZnowu jakies poprawki ktore maja niby pomoc gracza a sluza tak na prawde do promocji innych gier... powinny byc jakies ankiety na temat tych zmian ale po co... gracze mimo ze najwazniejsi to ma sie ich w tylku ....