Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Obrońca wypatrzony przez NoName ja tylko na doczepkę Gdyby nie on nie było by tego Typowy BFS flota stała już nie stoi Od NoName : - zona_rolnika pozdrawiasz kogos - NoName nie Tylko Ciebie Więc pozdrawiam siebie Od zona rolnika : To moje pierwsze ST wstawione od dawna nie mam parcia na to Jak to mówią raz na wozie raz pod wozem Po wszelkich ostatnich perturbacjach na naszym uni, kiedy ochota na to uni mi całkowicie przeszła pomyślałam, kto jak kto ale Ty się nigdy nie poddajesz i czas było wzią…
-
Gratulacje i do przodu ku chwale Terefere
-
Do czasu bana taki (tacy) wygadany(i) był(li)... A teraz cisza To milczenie podsumowuje wszystko
-
A więc jednak trafił się jakiś rozumny GO Tickety do Go naszej uni nie działały, ale jak widać odwołania poszły wyżej. Panie (Panowie) Yin Yang(i) i gdzie ten wasz skill ? Przykro być zezłomowanym przez kogoś takiego, aczkolwiek dostałam złoma uczciwie... Chociaż też to takie trochę podejrzane... Zalogowałam po 3. 3:10 robiłam jeszcze skany. 3:22 skan od Yin (na aktywkę), 3:38 wlot...
-
Cytat od Yin Yang: „@staruch powiedz mi jak to jest że Ty zawsze masz swoje wizje, słyszałem już tutaj na tym unii tyle rzeczy na swój temat że nie wiem która z nich jest najśmieszniejsza chyba ta że moja siostra jest GO heh ale spoko posłucham jeszcze Wychodzi na to że ten kto jest pierwszy zawsze jest oszustem, bo nie może być pierwszy bo jak to @zona_rolnika określiła nie ma skilla tylko kupuje starcia cóż na te prawie 90st musiał bym wydać ładną sumkę, może mi przybliżycie ile tak już wydałe…
-
No ja niestety zasnęłam czekając na recki i zsyłki flotek Eh trudno Taka strata to nic, czego nie można by było odbudować. Ale moment wyczuty idealnie PS: Dalej uważam, że prędzej czy później padniesz, bo kasa nie zastąpi skilla
-
Ja zawsze uważam, że jeśli ktoś ma jakiekolwiek podejrzenia co do danego starcia to niechaj pisze ticketa do GO... Oni działają jak działają, ale wobec oczywistych dowodów nie moga przejść obojętne (o ile tak owe są). Sama się wiele razy na niego zbierałam, lecz wiecznie brakowało recków, już nawet byłam ugadana z agresorem z tego starcia, lecz cóż... nie było mnie, a on miał to w usie to ogarnął, skoro obrońca sam na niego poleciał Swoją drogą... obrońca miał niezłego skilla... Mieć 5 kont na j…
-
Cytat od Mamed: „Robisz jak uważasz, myśle ,że kiedyś grało się na x1 i o starcie było troszkę trudniej, myślę też ,że kiedyś ludzie prowadzili ranking, a teraz nawet nikomu się nie chce, myśle też ze kazdy robi to co chce, jak Ci przeszkadza to pomiń temat i nie komentuj myślę też ,że ST to ST, myślę też ze skoro są takie progi to to jest miejsce na takie raport, myślę ,że jesli czepiasz się o takie rzeczy to masz okres, myśle też ze czas iść spać ” A ja myślę, że za dużo myślisz Ja o nic się n…
-
A mnie cały czas dziwi, czemu ja nie zebrałam nic Z tego co z luckiem pisałam to puściłam recki dużo wcześniej od niego, wpadły w tej samej sek co jego a mimo to wróciły puste Eh nie mogłam zebrać ekipy na ten lot... w ogóle taka lokalizacja, że tragedia Graty wszystkim co na tym zyskali I myślę, że już nie ma co się wdawać w dalszą pyskówkę, bo już na galatei pyskówek było aż za dużo...
-
To ciekawe kto zebrał Ja dałam na tą samą sek, co wasz pilot i powrót FSa, wysłałam 15 godzin wcześniej a nic nie zebrałam Swoją drogą szkoda, że to tak daleko było, bo mogłaby być fajna zabawa