Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od edol: „wg mnie lepszy bylby urlop ( jesli technicznie jest taka mozliwosc) , blokada ataków to kolejny bonus na ręke odkrywom ” Trzeba było brać odkrywcę Ja mimo że mam odkrywcę to zasugerowałam też, żeby dać wszystkim urlop, ale jeśli nie dadzą i zrobią blokadę do 10 to cóż... wezmę L4 PS: Jaki bonus w ogóle ? Jak floty ekspedycyjne też wsiąkły Ja łącznie na 7 planetach mam 80 DT... wszystko inne wyparowało
-
A mnie zaciekawiło tym starciu tylko jedno Mianowicie to: "Zachęcam sprzedawców deuteru do kontaktu ze mną.", to handel tradycyjny tutaj funkcjonuje ? Na rynku idzie taniej kupić dex jak przy tradycyjnym zakładając nawet minimal dawny 1,5:1 kris:dex... Nie wiem czy do tej pory jeszcze ludzie nie ogarnęli rynku czy co, ale wystarczy dac autozapytanie na zakup dexu oferując 5kk krisu i płynie do nas ciągu 2-3 godziny 6kk dexu czyli 5kk krisu sprzedajemy, kupujemy 6kk dexu
-
Ta cała historyjka z tyłka wzięta. Jakby nie patrzeć push to nie jest i za to nie da się pociągnąć do odpowiedzialności, bo pasti był top1... aczkolwiek handel kontem to już inna bajka i za to ban powinien paść.
-
No, no huknęło, aż miło % powalający, akcja też pierwsza klasa... było wszystko co w ogame najlepsze: moonkilling, zawrócona stacja, podwójna podstawka i ponowny spadający moon.... Jedyne do czego się można przyczepić to to, że to obrońcy te starcie "wygrali" i to oni powinni mieć przywilej wstawienia tego starcia. Jako, że to top1 ACS ogame to jakiś ogarnięty modek powinien coś z tym zrobić Pozdrawiam
-
Cytat od kery: „Cytat od Usagi: „Gratulacje, procent zacny, zysk z resztą też, ale wstyd czytać, jak stado pusherów i multikonciarz wypowiada się w tonacji "Dobrze tak pusherowi" - o mój Broże, co za obłuda wśród ludzi. ” swoją drogą każdy kto jedzie na antymaterii powinien sie wstydzić - to jest dopiero push i to legalny..Gdyby nie anty cała rozgrywka wyglądała by inaczej i cała topka przypuszczam. Ciekawe czy doczekam dnia gdy wszyscy bd mieli równe szanse w grze, tak jak to było kiedyś. Może …
-
Cytat od Tadzior0: „Cytat od zona_rolnika: „A tam pusto Tu na forum pusto, bo mało kto wstawia, ale po przyrostach zniszczonych widać, ze jednak Steki padają ” Koleżanka wie co mówi ... sama swojego cuda nie ujawnia GRATY @Conradus Ars Humana załatwić samego Johna Rambo a myślałem, że to niemożliwe. Obrońcy Szo. ” Ja już tyle tu nie wstawiłam, że nie policzę Nie mam na to parcia. Dla mnie ten dział umarł
-
Cytat od Jestem Nieletnia: „Cytat od zona_rolnika: „Jak odbudowałeś jak to inne konto ? No chyba, że ponownie bana na swoim dostałeś Ale nie ma co się dziwić... multi to multi... tylko czemu Jestem Nieletnia nie wisi ? ” Zanim zaczniesz siać niepotrzebny ferment to polecam:1. popatrzeć na nicki 2. popatrzeć na daty 3. użyc mózgu i wyciągnąć wnioski Nieletnia to za co ma wisiec? nie rozumiem. ” No fakt nie spojrzałam na daty Przyznaję się do błędu
-
Pierwsza madonna się nie liczy Wielkie graty agresorowi szo ku chwale Terefere
-
Ja to takich nie wstawiam W ogóle w sumie prawie nie wstawiam A dzisiaj, wczoraj i w sumie przedwczoraj padły takie same % Ale wracając do tematu.... Na miejscu Wuja w ogóle bym St nie wstawiała (o ile to na temat heh) Ja pamiętam WSNR z czasów, kiedy to był na prawdę dobry sojusz i dobrzy gracze... . Teraz to niestety kult jednego członka Pozdro i bawimy się dalej
-
Cytat od WujO: „Gratulacje starcia Ale jako UCZCIWI gracze nie powinniście wprowadzać w błąd że zrobiliście top1 ACS PRAWDZIWE TOP1 ACS ” Mało kto uznaje starcia, w których z Ciebie jednego było dwóch albo i trzech Ale fakt faktem przeoczyliśmy.