Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Na nockę narzekać nie mogę, mimo, że tylko jeden steczek wysmażony Pozdrowionka dla Terefere i wszystkich znajomych Dnia 14-05-2020 01:57:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddam_zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.725 Pancernik 11.453 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Ice ________________________________________________ Mały transporter 3.445 Duży transporter 500 Lekki myśliwiec 500 Ci…
-
Witam Taki tam mały farming. Obrońca zalogował tuż po ataku głównym i z dofarmu niestety nici. Podejrzewam, że surka poszła w obronę na moonie xD Pozdrowienia dla wszystkich Tereferków, a szczególnie jednego pushera i antygracza, który jako drugi (po Chuck'u) zgrał internet na dyskietkę. Pełen szacun Dnia 11-05-2020 21:59:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddam_zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.804 Pancernik 10.837 Krążownik…
-
Temat już był, ale został zamknięty, więc pozwolę sobie zacytować @Latajacy Gornik Cytat od Latajacy Gornik: „Chciałbym zgłosić błąd, w którym podczas walki, mimo licznych statków uczestniczących w walce, dochodzi do remisu, bez oddania strzału przez żadną ze stron. ibb.co/X8bdmn8 Zgłaszam ten błąd, bowiem zobaczyłem, że nie tylko mnie się trafił: Atomic [AFERA] vs. Dge ~ 3114.77% ” Błąd dalej występuje. Wczoraj na octans zrobiłam starcie, a dofarmienie na remis bez oddania strzału i co ciekawsz…
-
Witam Takie małe farmionko bez farmienia wstawiam bug się trafił i przy dofarmieniu był remis mimo, że poleciało 3k krązków i 5k MT I co lepsze... obrońcy surka z moona ubyła, a mi MT wróciły puste Drugi dofarm 2,5k MT i 1k krążków siadł normalnie... Pozdrowionka dla wszystkich znajomych i całego TEREFERE A ku ku Dnia 10-05-2020 18:48:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddam_zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.666 Pancernik 11.…
-
Gratulacje w imieniu sojuszu :))))) Lataj dalej może przegonisz w statach tego mongoła Fevera co się ostatnio opiernicza
-
Witam serdecznie Po pierwsze pozdrawiam najbardziej zwariowany i nieogarnięty sojusz na uni czyli moje TEREFERE oraz wszystkich znajomych z różnych uni c578cb298a14653e7f7f72f077592eb7_2.jpg Po drugie flota stała już nie stoi PS: coś nie tak z konwerterem, bo nie zalicza % które zebrały rozpruwacze, ale i tak w progu jestem Dnia 09-05-2020 16:48:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddam_zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Bombowiec 1.175 Niszcz…
-
Cytat od mareczekz20: „Cytat od edol: „każdy choć trochę myslący będzie miał o Tobie wiadomo jakie zdanie to już inna sprawa. ” Pierwszy raz czytam tak dyplomatyczne nazwanie kogoś "tępą dzidą". Zasady wadliwe, dlatego popsułaś grę całemu uni nie rób prostytutki z logiki dziewczyno, wygrałaś, nie musisz się tłumaczyć, bo każdym zdaniem tylko się pogrążasz. Na początku byłem zły, że nie zdążyłem wrócić z urlopu na S&D, ale po tym co tutaj odpie... odwaliłaś, to się jednak cieszę.Powiedz tylko gdz…
-
Wiadomo, że nikt z uczestników się pozytywnie nie wypowie, bo w końcu zdobyłam najcenniejszą nagrodę w sposób niemoralny (nie napiszę, że nieuczciwy, bo nic nieuczciwego tu nie ma, każde RW zgodne z regulaminem). Cytat od ..Raven..: „powiedzmy rw na szklanie, mega % ale zebrali mniejsza czesc zlomu, sa 10kk na minus i co wtedy? nie zaliczy sie 180k%? ” W SD zbiórka złomu się nie liczy, liczy się bilans raportu w postaci takiej kto ma mniej strat, obrońca czy agresor, dlatego mogłam latać tak jak…
-
Cytat od edol: „Cytat od zona_rolnika: „No ja na zrobienie tych RW co zrobiłam to poświęciłam dokładnie 6 dni ” 31-03-2020 13:44:19 03-04-2020 10:45:36 08-04-2020 11:16:31 11-04-2020 12:57:34 14-04-2020 12:03:09 17-04-2020 12:31:04 18-04-2020 16:42:29 22-04-2020 12:59:34 25-04-2020 12:28:45 28-04-2020 07:07:00 29-04-2020 13:57:46 30-04-2020 13:42:19 zaiste ” No dobra niech będzie 12 dni Nie zmienia to faktu, że 18 przesiedziałam na urlopie. I tylko w dwóch przypadkach są RW dzień po dniu. Wniose…
-
Zawsze gram pod jednym i tym samym nickiem Nie obawiam się nagonki, przeciwnie, dużo osób pozytywnie do mnie napisało... Co za różnica na jaką skalę ? Ważne, że jest możliwość popsucia w ten sposób zabawy innym. Zmiana zasad skutecznie by takie coś ukróciła i by wygrywali najlepsi, a przecież nie chodzi tu o jakieś rażące zmiany... góra dwa, trzy wpisy ... a tak to cóż... nagroda za aktywistę po prostu przepada PS: Jakby wszyscy byli przeciwni takim RW to nikt by mi nie sprzedawał tyle detroidów…
-
Podajesz stratę w obronie, która za każdym razem w 70% się odbudowywała Ja swoje RW mam policzone, włącznie ze średnią aby nie było skuchy Poza tym, aby sprawdzić czy obrońca ma określony % floty nie trzeba się jakoś specjalnie zagłębiać.... Wystarczy spojrzeć czy jest sama obrona czy jednak jest tam też flota.... Albo przynajmniej jak ktoś wcześniej powiedział nie uznawać RW w których byłoby "Agresor stracł...." zamiast "Agresor zyskał..." 3/4 moich RW byłoby wtedy niezaliczonych To się rozchod…
-
Cytat od Neferet: „Z ręką na sercu, liczyłabyś codziennie kilkadziesiąt rw czy spełniają wymóg, jednocześnie zajmując się domem/dzieckiem/pracą itd.? Dodatkowo zauważ, że teraz tylko 2 osoby prowadzą seeka, ja i Ruda. Przy jednej rundzie ogłaszamy ok 4-5 uniwersów, które planowo wystartują jednocześnie. Każda z nas ma pracę, obowiązki domowe, inne działy do sprawdzenia oraz chce spędzić trochę czasu z dala od komputera. Ja nie wyobrażam sobie spędzania całego czasu wolnego przy forum Już i tak p…
-
Cytat od Neferet: „Wystarczy nie latać na minus i nie rozbijać swojej floty Jak zasady są wadliwe to zaproponuj zmiany. I nie, żaden prowadzący nie będzie liczył czy dany procent jest zrobiony z floty obrońcy, bo też ma swoje własne życie Nawet u was było ponad 200 raportów, jak nie więcej. Liczenie każdego zajęłoby spooooro czasu, a każdy z nas ma też swoje własne życie i ostatnio więcej uniwersów pod opieką. ” Właśnie o to chodzi, że można popsuć innym zabawę latając na minus. Trafi się jeden …
-
30-04-2020 20:42:47 - oddam_zona_rolnika [Verden] - 331.25% Dnia 30-04-2020 20:42:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddam_zona_rolnika [Verden] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Krążownik 100 Mały transporter 1.000 _________________________________________ Obrońca ANTON [LSZ] ________________________________________________ Duży transporter 400 Satelita słoneczny 1.500 Crawler 744 Wyrzutnia rakiet 34.989 Lekkie działo laserowe 2.607 Ciężkie…