Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dlatego jestem zdania, że żaden operator gry nie powinien grać w ogame tylko zajmować się tym czym powinien. Jestem ciekaw jakie priv dostałeś xD myślałem, że mając pewien poziom w pewnym wieku czegoś nie powinno się robić. Graty przebrania bunkrów i Cisnij dalej jak znowu sos będzie stał, tylko rozliczaj się z każdego grama sosu, bo banik 100% wleci
-
[ OBÓZ TR ] giker & YeahBunny & Gonzo & Szutruk-Nahhunte vs. [ OBÓZ OPOZYCJI ] Lord_Bejitta i Cpr-oddam [I-VvV] & rolnikszukacelu [TIME] & Thrawn i Raven [SUICIDE] & Astrida i ChytraBabAzRadomia vel SpartanikusTTG i CZEKO tubka [TTG] ~ 392486.65%
Bunny - - Starcia Fenrir
PostMialem byc drug, ale pewnie jaks podsmiechulek zglosil i jest blokada edycji Po pierwsze - propsy dla Sancziego za sciagniecie chyba najwazniejszych moonow na tej uni w tym momencie, a z jego skutecznoscia to cud Po drugie, szacun dla Gikera i Gonza za obliczenie tej zawrotki bo jak dzielne lwy klikali. Ja tylko dorzucilem flote, nie mniej gdyby nie ona to reszta bylaby w rakach Po drugie - propsy dla opozycji. Mimo dlugiego czasu i tak szybko sie zebraliscie a wiekszosc z Was po raz pierwszy po…
-
Cytat od dziadek barezi: „Cytat od abecaduo: „Cytat od $BT: „NSX - tak pucujesz sie pod kazdym stekiem YB. Musze w koncu o to zapytac: Liczysz, ze za to podlizywanie sie, w razie czego, unikniesz zlomowania? ” a nie wpadles na to, ze maja dobre kontakty? jak zreszta cale chyba t r z nsxem bo kumaty chlop, na deffa zaprosi i dex opchnie? -) ” strach pomyslec jakie to "dobre kontakty" wazelina idzie lopatami graty Zajec,pora zamykac UNI ” Już zamknięte xD
-
Konto co jakis czas schodzilo z u, ale zawsze po skanie znowu ufs. Dzisiaj dziwnym trafem flota stala bez jakichkolwiek akt. Dnia 08-07-2019 18:01:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca doladowanie ________________________________________________ Mały transporter 9.183 Duży transporter 2.578 Lekki myśliwiec 9.534 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 1.974 Okręt …
-
T R juz troche polowalo na ta flotke Obronca ladnie pogratulowal, sosu ma na innej kulce i cos floty, wiec jak najbardziej SZO! Pozdro dla T R, dostawcow, ekipe z disco Dnia 08-07-2019 16:23:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 89.968 _________________________________________ Obrońca Alkoholik102 [ZIF] ________________________________________________ Mały transporter 800 Duży transporter 1.000 Lekki myśliwie…
-
Dzieki za cyne Pozdro dla TR, ekipy z disco i dostawcow Dnia 07-07-2019 00:24:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Jakub Wendrowycz ________________________________________________ Mały transporter 28.000 Duży transporter 4 Lekki myśliwiec 1.512 Krążownik 5.001 Okręt wojenny 2 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 3.000 Sonda szpiegowska 600 Gwiazda Śmierci …
-
Cytat od BoG: „Ja tam lubię wloty w bunkry, w stoczniach się nie nudzą, pojawia się jakiś cel w tej grze. Ładnie zaorane, a flota zacna. Kiedy zaczynasz GSy? To ostatni etap flociarza, a uni za miesiąc zacznie zdychać :X ” 250 już jest. Sklepie tylko trochę puszek i krkow, żeby większy zysk wychodził z topowych flotek i dalej gesi i pewnie bunkrów : Ale co prawda to prawda, coraz mniej aktywnych. Jeszcze trochę i zostaną idlaki A Eko trzeba będzie podnieść:/
-
Cytat od bocieek: „słabe to - masz ocenę jak Ty moje bunkry, szkoda nawet flotę podnosić na te ochłapy. ja tam chociaż miałem po 150kk Mówiłem CI - zgłoś mnie o ten push, i przestań pieprzyć głupoty 3 po 3 bo się płyta zacięła i nie idzie tego słuchać. ” Matematyk z Ciebie jest slaby, jezeli dla Ciebie 150kk jest wieksze od agresor zyskał łącznie 175.286.385 jednostek. Po drugie nawet jezeli bana nie dostaniecie, to wiadomo, ze to byl push Z reszta tylko tak potraficie zrobic cos powyzej 5k% xD
-
Chyba jak do tej pory najwiekszy zaorany bunkier TP sie skonczyl, wczoraj w usie bunkierej z zyskiem 100kk, teraz troche wieksze rozbijanie sie ale i tak do przodu Tego Pana ostrzegalem, ze jak TP sie zrobi to polece, ale jak widac wiara w bunkier dalej byla Pozdro dla buddy, ekipy z disco i dostawcow. Pozdrawiam rowniez wszystkich pusherow: Thrawna za push na wiarassie dwa dni temu konto sprzedane za 220zl PutGoodNameHere za push na bylym koncie Rocketa - dwa razy urlop zdjety, dwa razy konto w…
-
Gonzo [T R] & YeahBunny [T R] & Szutruk-Nahhunte [T R] vs. ZAS [S T] ~ 17933.47%
Bunny - - Starcia Fenrir
PostCoraz mniej takich konskow. Jeszcze trochę i trzeba będzie mete podciągać z 29 lvl xD Graty sam chcialem go zrobić, ale nie mogę wszystkiego zlomowac Dobra opowiastka, a wzmianka o skillu Top2 bezcenna top na kolejne latajki, graty!
-
Kilka ostatnich dni to podglad i kilka skanow randomowych bo malo czasu, ale dzisiaj przyjemny dzien. Wpierw farming na 6g na prawie 800kk a teraz to Drugi lot na tego Pana w tym samym miejscu, start na akcie i siadlo. Pozdro dla dostawcow paliwa, TR, wszystkich z Disco i @dziadek barezi Troche duze straty, ale jakos sie pozbieram Dnia 02-07-2019 20:27:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Okręt wojenny 50.000 Pancerni…