Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-580 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Amatorski SaD na Fenrir

Bunny - - DiD Fenrir

Zapisy: board.pl.ogame.gameforge.com/i…-SaD-uni-Fenrir-Edycja-1/

• Proponuje zapisy do Niedzieli 21.07 godz. 23.59 (ewentualnie mozna przedluzyc) Oraz start SaD 22.07 od godziny 00.01 do 18.08 do godziny 23.59 Wzor na zgloszenie taki sam jak w normalnym SaD: Cytat: „- Dokładny nick z gry - Dokładna nazwa sojuszu (zarówno tag jak i nazwa - w kolejności: NAZWA [TAG]) - Dokładna ilość jednostek bojowych Flota: Lekkie Myśliwce Ciężkie myśliwce: Krążowniki: Okręty Wojenne: Bombowce: Niszczyciele: Gwiazdy Śmierci: Pancerniki: ” Prosze w tym temacie wysylac tylko zglo…

• Lo Panie! Kogo ja tutaj widze Od Cosmo Ciebie nie widzialem. Graty, oby nie dali Ci bana za nick

Bunny - - DiD Fenrir

widzę, że jednak spore zainteresowanie jest. Jutro wrzucę temat z zapisami. Powiedzmy wstępnie do niedzieli wieczora, a w poniedziałek start imprezy. Oczywiście niszczenie kulek też będzie się zaliczalo zgodnie z przelicznikiem na % z SaD. Fajnie by było Jakby chociaż 15 osób się zapisało i 3 teamy po 5

Bunny - - DiD Fenrir

Cytat od Capitan Cupid: „jeżeli masz chęć się tym zająć ( sprawy organizacyjne ) i zwerbowanie kilku graczy jestem na TAK. Z gumisiow pewnie kilku lotnikow przyjdzie;). ” Zaloze temat moze jeszcze dzisiaj z zapisami i fajnie by bylo przekazac link jak najkwiekszej ilosci osob + Trzeba ustawic sensowny prog zeby gornicy i inni na urlopy nie pouciekali bo beda sie bali rozbijania o bunkry i statki dla 1kk zysku i procentu

• Dok odebrany, w sumie od kilku dni czekalem na niego. Zapraszam do zapoznania sie z watkiem w DiD: board.pl.ogame.gameforge.com/i…-Amatorski-SaD-na-Fenrir/ Dnia 17-07-2019 19:46:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 99.999 _________________________________________ Obrońca Zgrywuseek ________________________________________________ Mały transporter 5.013 Lekki myśliwiec 28.829 Ciężki myśliwiec 369 Krążownik 1.…

Bunny - - DiD Fenrir

Cytat od Capitan Cupid: „jak dla mnie dobra propozycja... może to rozrusza i zmotywuje większości graczy do ruszania sprzętu bojowego poza swoją orbitę;). Jak najbardziej jestem na TAK. Nie chodzi o nagrody lecz o rywalizację między sobą....( W nagrodę królik z sojuszem TR zapewni nietykalność ) ” Zeby nie bylo jestesmy normalni i jezeli beda zasady SaD - osoby z teamu beda nietykalne przez miesiac + nie bedziemy nikogo wystawiac na powroty w acsach. Fair play to fair play. Dla nas to tez plus, …

Bunny - - DiD Fenrir

Cytat od turysta: „hmmm 1 flaszka na 5ciu jest dobra tylko wtedy, kiedy 4 nie przyjdzie ” A potem sie dziwisz, ze Ci robia akty w nocy jak podchodzisz do tematu w taki sposob. Alkoholik. Dobra nie odbiegajac od tematu, jak na razie zainteresowania brak A szkoda, bo cos by sie ruszylo moze

Bunny - - DiD Fenrir

Cytat od turysta: „bez nagrod nie ma motywacji i zabawy. musisz zasponsorowac male co nieco jako organizator i wtedy mozemy rozmawiac ” W zaleznosci ile osob bedzie, dla wygranego teamu whisky prosto ze szkocji Jak sie podziela tak sie podziela

Bunny - - DiD Fenrir

Jak widac powoli nie ma na co latac, robia sie coraz to wieksze pustki na uni.... Mam rozkmine nad zrobienie SaD na Fenrir. Z racji tego, ze team woli robic SaD na umierajacych uniach, gdzie zazwyczaj nikt sie nie zapisuje - bo nie ma kompletnie na co latac, albo po prostu jest tak kiepski termin, ze nikomu nie pasuje. Oczywiscie bez nagrod, jedynie czysty fun i rywalizacja Prosze o opnie, jak nie to nie, tylko luzny temat

• Moze tutaj cos ugrasz lamusie Tylko bana nie wylap

• No prosze, widac ze nowy wlasciciel ma wiecej checi do gry niz ten poprzedni lamus. Mialem pozdrowic Thrawna i Roninka - Ronika za rozbicie sie o Diamona bo bez niego by sie nie przebil i dla Thrawna za dokladne wyzbieranie pztow z kolegi po fachu A ja jeszcze pozdrawiam Ravena, ktory tez kilka dni temu napchal Thrawna Do rzeczy Dnia 17-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor carpe diem [T R] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 82 Bombowiec …

• ile tam masz pkt co? Ja miałem turbo przy 4kk pkt na Fenrir więc zbieraj na nie! Graty i kolejnych slotow już z zebranym zlomem

• zawsze coś do przodu. W sumie w nocy dostałem namiary od NSXa ale daleko miałem, A dzisiaj jeszcze stało

• YeahBunny [T R] & Gonzo [T R] & carpe diem [T R] vs. Lucky Luck [UoS] ~ 27840.32% - starcie solo YeahBunny [T R] vs. Zgrywuseek [Gumisie] ~ 26478.67%

• Ogólnie To wzięło mi się na wspominki z tym Panem i jak zrobiłem pierwsze turbo to wziąłem mu w tydzień ok 1kkk złomu:) polowalismy kiedys na niego dosc intensywnie, raz trafiliśmy na podstawce u Gonza. Konto od 2 dni bez urlopu, chyba coś nawet polatalo. Wczoraj widziałem jak stało obok mnie, ale z racji tego że nie miałem zbyt dużo czasu, jakoś się nie interesowałem. Wróciłem z miasta w nocy i czekając na dobry czas lotu gasek na spadaka dałem kilka skanów i o dziwo stał o 3.30 bez loga na mat…

• KUPIE PALIWKO! Dnia 13-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca lipton49 [ZAKON] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.127 Ciężki myśliwiec 199 Krążownik 6.336 Okręt wojenny 3.000 Recykler 1.402 Sonda szpiegowska 414 Bombowiec 2.000 Niszczyciel 600 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 560 __________________________________…

• zapomniałem dodać! Kupię dex xD

• Po pierwsze Pozdro dla @abecaduo , mam nadzieje ze decyzje jeszcze zmienisz i wrocisz do nas I witamy carpe diem w naszym skladzie Pozdro dla dostawcow, TR, ekipe z disco itd Do akcji. Zaraz po tym jak Buger sprzedal konto - zaczelismy sie interesowac flota. Wpierw Gonzo wbil mu w us na 4g i sciagnal kule, ale pusto. Pozniej czesc floty sie rozbila o Thrawna - co ewidentnie wskazuje kiepski skill tego gracza. Przez ostatnie kilka dni palil sie zaraz obok mnie na 6g, zrzutki sosu i stateczkow 11 …

• O widze, ze matematyk z Himalaji sie odezwal Nie znam atakujacego, co nie zmienia faktu, ze jest dalej na sporym plusie, a biorac pod uwage serwery, gdzie ludzie graja ufsa, lub sa wyludniale - kazdy zysk cieszy. Zadam tylko pytanie retoryczne - Czy widzieliscie sedziego grajacego zawodowo?