Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 21-07-2019 20:11:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca WieRtaR [MOSSAD] ________________________________________________ Duży transporter 342 Lekki myśliwiec 341 Ciężki myśliwiec 54 Krążownik 108 Okręt wojenny 1.286 Sonda szpiegowska 174 Bombowiec 1.054 Niszczyciel 734 Pancernik 429 Wyrzutnia rakiet 2.404 Mała powłoka ochronna 1 __________________…
-
Sie chlopak nam rozszalal ostatnio Dnia 21-07-2019 13:51:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor carpe diem [T R] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 34 Bombowiec 36 Niszczyciel 146 Pancernik 39.626 Okręt wojenny 50.040 _________________________________________ Obrońca BartLubosz [ZRE] ________________________________________________ Duży transporter 1.684 Lekki myśliwiec 2.789 Ciężki myśliwiec 17 Krążownik 4.300 Okręt wojenny 3.000 Recykler 231 Sonda szp…
-
Pusto wszedzie, a tu taki kąsek. Stalo, nie stoi:D dziwne akty po drodze ale przepalonego sie nie cofa:PPozdr T R i spółka:D Dnia 20-07-2019 22:15:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor carpe diem [T R] ________________________________________________ Mały transporter 59.000 Okręt wojenny 50.000 Pancernik 39.688 _________________________________________ Obrońca MAG ________________________________________________ Mały transporter 8.723 Duży transporter 8.022 Lekki myśliwiec 1.897 Cię…
-
Amatorski SaD na Fenrir
Bunny - - DiD Fenrir
PostDobra, z racji tego, ze dostalem dwa PW, zebym przedluzyl zapisy - tak Robie. OFICJALNIE: ZAPISY TRWAJA DO SRODY - 24.07 DO GODZINY 23.59. DRUZYNY BEDA PODANE W CZWARTEK WIECZOREM A START PRZYPADA NA PIATEK 26.07 GODZINA 00.01. ZAKONCZENIE SaD - 23.08
-
Amatorski SaD na Fenrir
Bunny - - DiD Fenrir
PostDo przyszlego piatku, a start od kolejnego poniedzialku?
-
Amatorski SaD na Fenrir
Bunny - - DiD Fenrir
PostMamy minimum jakie przewidywalem - 10 osob. W sumie daloby rade 2 w miare rowne teamy zrobic z tego, aczkolwiek mam nadzieje, ze jeszcze ktos sie zapisze.
-
Agresor wpadl mi w 5 planet gaszac swiatla i zyskujac wszedzie jakis smieszny grosz. To chyba zemsta za moje wbitki, tylko ze ja wpadajac z jednej robilem tyle plusa co on z pieciu:P nocne loty tak go zmeczyly, ze najwieksza fala doleciala, ale do moona a nie planety.niektorych jak widac nawet atak w planete spiacego typa przerasta:D :DPozdro sojusz T R, dobre z was wariaty sa! Fajnie sie z wami pyka w okręty:) a no i dzieki Rosół za konto! Krazki odbudowane! Dnia 20-07-2019 05:06:57 następujące…
-
Amatorski SaD na Fenrir
Bunny - - DiD Fenrir
PostCytat od RelentlessOne: „a ile floty zdaze postawic w dobę Kroliku? zeby sie zapisac bo urlop moge zdjac w niedziele... Ja oczywiscie kontynuuje gre, szanuje Twoja inicjatywe Szkoda ze nie udalo mi sie w ten miesiac latania wbic, chcialem polatac ale no coz - w dobe to odbiore dok i dostawie moze z 500-1000 pancow.. Nie o takie floty chyba Ci chodzi w projekcie ” Chodzi o zabawe i rozruszanie uni. Nawet jak ktos bedzie sie chcial zglosic z 1k pancami i ochota na latanie to why not?
-
Amatorski SaD na Fenrir
Bunny - - DiD Fenrir
PostCytat od RelentlessOne: „Nowy wlasciciel bedzie za przelomie miesiaca zdejmowal urlop z tego co wiem, wiec czasowo nie wstrzeli sie... Nie dziwi mnie tez chowanie flot. Malo kto Wam ufa i chce wspolnie latac jak wykosiliscie prawie całe Uni... Ale no zycze dobrej zabawy i powodzenia!! ” Nie dziwi Cie chowanie flot? Przeciez my wiemy co kazdy ma za flote, jaka to tajemnica? Czy zezlomowalisy kogos, kto z nami trzyma? Czy zezlomowalismy jakiegos dostawce paliwa? Za kzdym razem jak jest akcja dodaj…
-
Amatorski SaD na Fenrir
Bunny - - DiD Fenrir
PostCytat od Capitan Cupid: „myślę że więcej ludzi nie będzie .. Zawsze 2 drużyny można zrobić.. Szkoda pomysłu aby na planach się skończyło ” A co z Koko? Morleszem? Nowym wlascicielem starego konta Relentlessa? Szkoda, ze z TIME nikt sie nie zapisuje. Guzik sie zastanawia jeszcze, Kurt ma spora flote, Qdark, pare osob z ZAKONU lata jeszcze MOSSAD. Wydaje misie bardziej, ze to "strajk" zeby TR nie widzialo flot, albo nie robilo walkow i nie zlomowalo na powrocie czy tez nie wystawialo flot. Jeszcze…
-
Amatorski SaD na Fenrir
Bunny - - DiD Fenrir
PostCytat od RelentlessOne: „urlop zapialem zreszta Twoi koledzy po reckach lataja to szkoda mi robic czegos poki co ” Sporo juz gram w te cyferki, ale odbiegajac od tematu 3:196. Idealny uklad do fsa na stacje/zawrocona stacje. Za kazdym razem kiedy bylem na uni, gdzie inni mieli przewage flotowa FSowalem na stacje lub zawrocona stacje i probowalem zapchac uklad, zeby nikt z lotki nie mogl zdjac kuli. Bez znaczenia czy mialem DT puste, czy mialem cos floty. Zbieraj, czy kolonizuj mozna walic tylko …
-
Amatorski SaD na Fenrir
Bunny - - DiD Fenrir
PostCytat od RelentlessOne: „a ja juz nie : ) ” Wez kilka statkow sobie klepnij do niedzieli i sie zapisz
-
Amatorski SaD na Fenrir
Bunny - - DiD Fenrir
PostPisałem do Guzika, udostępnił w sojuszu, ale jakoś chyba nie przyjęli zbyt pozytywnie pomysłu. A szkoda, thrawn pewnie jeszcze na Konsoli i vrx spushuje to by procenty miał team zagwarantowany:)
-
Amatorski SaD na Fenrir
Bunny - - DiD Fenrir
PostCytat od Das140: „Witam, Nie gram tutaj, ale szanuje podjęcie decyzji o zrobieniu konkurs dla całego uniwersum Może oprócz wymaganego procentu dodać jeszcze minimalny zysk? ” Uni wymiara jak kazde inne, do kolejnego normalnego SaD jeszcze pewnie sporo czasu, wiec trzeba troche rozruszac wszystkich jak jeszcze kilka osob gra aktywnie Wlasnie dlatego proponowalem 100% i 5kk zysku, zeby nie bylo zbednego latania po satkach i obronie, bo caly projekt bedzie mial przeciwne skutki.
-
Amatorski SaD na Fenrir
Bunny - - DiD Fenrir
PostProsze jeszcze o opinie jaki prog bedzie odpowiedni dla wszystkich. Moim zdaniem 100% z warunkiem minimalnego 5kk zysku Cytat od Ruda: „A co z zasadami rozgrywki? ” Takie same jak w normalnym SaD. Prog starc przegadamy do niedzieli, zeby nie bylo zadnego biadolenia pozniej