Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od kruszynka: „hej Nef! Kruszonka Podrywała Cię kiedyś dziewczyna? Jak zareagowałaś? Na to pytanie już ci odpowiedziałam Przypomnij sobie odpowiedź Co sądzisz o osobach, które swoją złość i frustrację wyładowują na innych? Zazwyczaj im wybaczam, ale to zależy od sytuacji i osoby. Każdego czasami ponoszą nerwy, ale trzeba nad nimi panować Czy jesteś taką osobą? W jaki sposób rozładowujesz złość czy stres? A i owszem, mi też czasami się zdarzy. Później przepraszam. Czy jesteś już spakowana n…
-
Cytat od Lilith: „to jeszcze ja cię o coś zapytam Prywatnie nie mogę bo zostałam przez ciebie zablokowana Fakt, zablokowałam Cię, bo ileż można słuchać obrażania? ;) Jesteś na każdym uni OGame Jeśli "każdym uni" nazywamy Virgo i Bellatrix, to fakt - jestem na każdym uni! Wiadomo że każda gra pochłania sporo czasu Pochłania tyle czasu ile sami jej poświęcamy. Ja nie uważam, żebym dużo czasu spędzała przy grze. Pamiętaj, żyjemy w czasach smartfonów, gdzie możemy zalogować się i odświeżyć po prostu…
-
Cytat od Toadie: „Hej Neferet, odświeżamy temat Cześć Toadie Jeśli chciałabyś (albo musiałabyś) kupić sobie samochód, to jaki model byś wybrała? Garbus albo mini cooper :P Jak często masz ochotę kogoś zabić? Ostatnio? często.... Czy kiedy się denerwujesz, to przeklinasz w myślach? Modki nie przeklinają! I obiecany ciąg dalszy Jaki jest Twój ulubiony/ulubiona/ulubione... ...odmiana śliwek? węgierki ...pora dnia? noc ...gra komputerowa? Sąsiedzi z piekła rodem :D ...program w TV? emmm.. nie wiem .…
-
Zatoichi & Shavorz & Parszywy szubrawiec [JANUSZE] vs. GLUCHY [G_D] ~ 122912.99% TOP1 ACS
Neferet - - Starcia Virgo
PostGratulowałam rano, pogratuluję i teraz. Nie uważam, że złamałam pakt wysyłając recki. Pomogłam sojusznikowi teoretycznie nie szkodząc Tobie. Jednak mimo wszystko buddy usunąłeś i zaczęły się skany Ale nie oceniam.
-
Temat przeczyszczony. Przez obrazy oraz udostępnienie odpowiedzi na ticket (udostępnianie takiej korespondencji na forum jest niedozwolone) sens późniejszych wypowiedzi mógł się troszkę zatracić, jednak dotyczą one starcia dlatego nie zostały skoszowane. Panowie, owszem rozmowa o pomocy po złomie jest na temat, jednak powinniście zachować jakiś poziom tej debaty. Cała ta rozmowa mogłaby się odbyć bez obraz i ubliżania sobie.
-
Dobrze zaczęty nowy miesiąc Odliczając paliwo prawie 395kk zysku Dobitka po Kaviorku. Pozdrawiam Xanthusiątko - @Shade EDIT: smyranie rakietami od obrońcy takie milusie youtu.be/BGIPoHpaaU4 Dnia 01-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [JANUSZE] ________________________________________________ Mały transporter 40.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Alf [Umbrella] ________________________________________________ Mały transporte…
-
Zamykam temat na czas moderacji. Poinformuję, o ponownym otwarciu. EDIT: Temat ponownie otwarty. Jeśli ktoś uważa, że starcie jest PUSHem, bądź agresor się pushuje - proszę zgłosić to poprzez system support. Zostanie to na pewno sprawdzone. Na mnie również możecie wysłać ticket ze skargą. Dalsze rozmowy na temat spraw sojuszowych/ex sojuszowych/kto kogo pushuje/kto jest czyją pushówką prosiłabym prowadzić poprzez wiadomości prywatne. Temat zostanie ponownie zamknięty, jeśli ponownie będę musiała…
-
Cytat od kasai: „Po bitwie czas na zamieszczenie raportu to 72h. Po upływie tego czasu takie RW, jeśli pojawi się na forum, może zostać od razu usunięte lub zamknięte przez moderatora. ” Temat zostaje zamknięty ze względu na powyższy punkt z regulaminu działu Starć Tytanów. Tym razem z upomnieniem. Następnym razem "przeterminowany" temat zostanie usunięty.
-
Cytat od kasai: „Po bitwie czas na zamieszczenie raportu to 72h. Po upływie tego czasu takie RW, jeśli pojawi się na forum, może zostać od razu usunięte lub zamknięte przez moderatora. ” Temat zostaje zamknięty ze względu na powyższy punkt z regulaminu działu Starć Tytanów. 72h minęły dzisiaj o godzinie 5:02
-
Cytat od ponczox: „Rzut oka na okolicę i widzę , że 26us dalej jest naczelna księżna klanu KoJotów , Neferet. ” Ten tekst mnie zniszczył Zaraz specjalnie dla Ciebie ustawię sobie taki podpis pod avkiem! Co do reszty to się nie odniosę, ale faktycznie metka smaczna Lecieliśmy na ten sam cel, flotkę zawróciłam widząc złom, recków już nie Dex już i tak był przepalony - nie powiem liczyłam że to Ink (wybacz, nie napiszę całego bo nie chce zrobić błędu w nicku) i zbiorę cały. Reszta to nie mój pomysł…
-
Cytat od Toadie: „Dodano wymóg wstawiania starć w języku polskim. Cytat od Toadie: „Twój raport musi być w języku polskim. Przy konwertowaniu raportu należy zaznaczyć w konwerterze język polski. W przypadku wstawienia starcia w innym języku może ono zostać usunięte przez moderatora. ” ” Proszę o zmianę języka przekonwertowanego raportu na język polski.
-
Mój pierwszy raz sam na sam z neonkiem - SzO! youtube.com/watch?v=8nsWMmFYRqE Dnia 24-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [JANUSZE] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Okręt wojenny 5.132 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca neonek89 [FORMOZA] ________________________________________________ Mały transporter 21.479 Duży transporter 13.433 Lekki myśliwiec 4.342 Krążownik 2.621 Okręt wojenny 4.729 Recyk…
-
Cytat od Toadie: „Dodano wymóg wstawiania starć w języku polskim. Cytat od Toadie: „Twój raport musi być w języku polskim. Przy konwertowaniu raportu należy zaznaczyć w konwerterze język polski. W przypadku wstawienia starcia w innym języku może ono zostać usunięte przez moderatora. ” ” Proszę o zmianę przekonwertowanego raportu na język polski.
-
Temat zostaje zamknięty na czas moderacji. O ponownym jego otworzeniu poinformuję. EDIT: Temat przeczyszczony i zostaje ponownie otwarty. Niektóre posty, które nawet odnosiły się do starcia, zostały skoszowane ze względu na ich prowokacyjną treść. Udostępnianie prywatnych rozmów jest niepożądane na forum - takie sprawy powinniście Panowie załatwiać między sobą - tym bardziej, że druga strona chyba niezbyt wyraziła zgodę na publikowanie tej rozmowy. Świadczył o tym post, który wyraźnie mówił, że …
-
Czasami cierpliwość popłaca. Obrońca dobrze się pilnował, ciekawe co to się dzisiaj podziało życzę SzO! Pozdrawiam wszystkich nienormalnych z Bell Najbardziej @revoutz oraz moje dziubaski z Virgo 70% pz takie piękne youtu.be/XrMssQ2JB48 Dnia 22-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [JANUSZE] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca ostry [ZMJ] ____________________________________________…