Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Almost myślę, że najwyższa pora na aktualizację. Tym bardziej, przed UF. Cytat od kasai: „Kolejne UF przed nami Nadchodzi Fuzja Universów!. Zachęcamy do tworzenia pożegnalnych podsumowań oraz uaktualnienia top10/rekordów itp. Po UF wszystkie tematy zostaną przeniesione do archiwum i żadna aktualizacja nie będzie już możliwa. ”
-
youtu.be/EKF6ghfcQic
-
Prosiłabym o rozdzielanie raportów na większą ilość tematów Zawsze to ładniej wygląda na forum i powtórzę to co mówiłam ostatnio Raidenowi: sojusznik ładnie o tym napisał "każdy przegrany zasługuje na szacunek i na swój osobny temat". Nie musicie się martwić, że dostaniecie upomnienie za spam bo za dużo tematów z raportami wrzucacie.
-
Toadie
PostWitoj! o/ Wyobraź sobie, że jesteś seryjnym mordercą. Będąc na miejscu Dextera pod koniec 1 sezonu, podjąłbyś taką samą decyzje jak on? Zabijasz niewinnych ludzi czy tych którzy na to zasłużyli? Tak jak Dexter, szukałbyś pracy w policji, czy może inaczej próbowałbyś "wtopić się w tłum" np. pracując w masarni? Jaką "pamiątkę" po swoich ofiarach byś zbierał? /me wraca pod cieplutką kołdrę bo "winter is coming"
-
Cytat od Zakins: „Wystawiam z opóźnieniem bo coś tam forum nie działało itd itd. Incoming się łapie w 3 dni bo dziś siadł... To tak żeby mi wątku nie usuneli ” Owszem, forum nie działało i do dzisiaj do godziny 17:00 można było wrzucać starcia które były wykonane podczas wyłączenia forum. Taka informacja pojawiła się w temacie: Przedłużony czas na wstawianie ST . Od poniedziałku było sporo czasu by się z nią zapoznać. Także starcia: Zakins [PZT] vs. Lzk [W_P] ~ 972.21% Zakins [PZT] vs. ABW [W_P]…
-
Eh Najcik Najcik, ty śpiochu SzO! Wiem, że ty potrafisz - tylko pilnuj tej floty łobuzie! Acet! Gratulacje! Pozostałym również tych dofarmów. Zawsze to troche do przodu!
-
Kontrola Jakości Konta [KoJaK] 856,02% vs Interstellar Space Station [ISS] 744.17% Nierozstrzygnięta
Post1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Wypowiadający: Kontrola Jakości Konta [KoJaK] Sojusz któremu wypowiadana jest woja: Interstellar Space Station [ISS] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: - 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: a) pewien próg procentowy, którego osiągnięcie przez jedną ze stron jest rów…
-
Panowie nie widzę Ziela jako agresora czy obrońcę w tym starciu, więc po co te dyskusje na temat tego czy gra uczciwie czy nie? Temat przeczyszczony.
-
Nurgle [HORDA] & MakarenaMan aka ZurekIV [HORDA] vs. Furia [N_E] ~ 4404.47%
Neferet - - Starcia Spica
PostPierwsza KoJaKowa lamka się wpisuje MakarenaMan :DDD Padłam! W końcu widzę, że ktoś namówił Cię do lotu leniuchu Gratuluję i szybkiego przetopu! A obrońcy Skoro ostatni raz pozdro dla KoJaKów to wpisuję ci się pierwszy i ostatni raz, o!
-
Wiadomość prywatna nieodczytana, więc piszę tutaj. Nick atakującego się nie zgadza. W tym starciu, oraz w starciu nr. 28 proszę o poprawę nicku osoby atakującej na prawidłowy. W tym momencie takie starcie nie miało w ogóle miejsca - żaden Hulk nie atakował obydwóch obrońców.