Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Widział zacne ST, teraz czas na te 'mniej zacne' pozdrawiam @Marys Obrońcy SzO! Co złego to nie ja! youtube.com/watch?v=QsuTjx_yosA Dnia 15-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [KoJaK] ________________________________________________ Pancernik 5.000 Mały transporter 5.000 _________________________________________ Obrońca Avocato ________________________________________________ Mały transporter 3.068 Duży transporter 775 Lekki myśliwiec 446 Krążownik 549 Okręt…
-
Wrzucam za leniuszka Nawet ci kolorki zmieniłam Od siebie napiszę, że dziękuję za możliwość puszczenia dofarmów, 20kk piechotą nie chodzi - a po co ma się zmarnować Od @zurekiv : "A wymyśl coś. Pozdro dla Kojakow Tyrionka i Nefci A dla Gachy czułe słówka*" Żurek czułe słówka przekaże na PW bo mi nie wypada ich przekazywać youtube.com/watch?v=zhqUzmTIJss Dnia 09-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zurekiv_KupieDEX [KoJaK] ______________________________________________…
-
Po miesiącu w końcu udało się ustrzelić coś większego na ST Zwykły bfs Obrońcy SzO youtube.com/watch?v=7GbgyvvGp0M Pozdrowienia dla: @zurekiv, @Rising, @reSPECT, @Duza Mrowka, @Sora, @Miikuu, @Inny_koles, @djmajtuss, @Supreme, @Adanio @Barry aka Bały :3, @Poka_Bydlaka @halszka, @revoutz, @Dill, @Zaqes, @Injector., @Adam525, @Dungeon Keeper @Toadie @Kaviorek , @DUDEUSZ, @Stefan1666, @Scofield u9 P Y S I U, sojuszników z każdego uni i organizatorów tajnej akcji evil.png i tego najgorszego @Billie…
-
Hamcio! Ty i eko Uważaj bo ci ktoś jeszcze uwierzy Gratki starcia i oby tak dalej. Buziaki i dzięki za pozdrówki.
-
Na prośbę lidera drużyny Zielonych został rozpatrzony przez radę wniosek o zmianę gracza @Dill ze względu na działanie na szkodę drużyny (nie wstawianie starć oraz brak kontaktu z drużyną). Rada podjęła decyzję pozytywną, więc wyżej wymieniony gracz zostaje wykluczony z projektu, a zastąpi go @franc, którego proszę o wrzucenie tutaj poprawnie wypełnionego zgłoszenia. Drużyna jednocześnie zrzeka się procentów uzyskanych przez Dilla. Franc może dodawać starcia zrobione od momentu wykonania mojej p…