Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Jako, że na Zibalu zgodziłam się na dodatkowe zgłoszenie po terminie - by projekt mógł u nich wystartować, jednocześnie musze zgodzić się tutaj na dodatkowe zgłoszenie/zgłoszenia, bo wiem, że takie prośby były. Byleby pojawiły się do jutra do 12:00. Podział pojawi sie późno, bo tak jak mówiłam - jestem tylko na telefonie. Kontakt ze mną do jutra do popołudnia będzie utrudniony.
3 letni chrześniak dzisiaj rozmiękczył ciotkę, więc wyrażam zgodę na dołączenie do projektu. Oficjalnie informuje, że w poniedziałek zaczynacie zabawę. Podział pojawi sie późno, bo tak jak mówiłam - jestem tylko na telefonie. Kontakt ze mną do jutra do popołudnia będzie utrudniony.
Co do progów... to nie ja decyduje ;c A co do obcych, to takie starcia nie są wykonywane na graczach (czy to aktywnych czy nieaktywnych), nie posiadają także API więc nie będą zaliczane.
Jeszcze godzinka do zamknięcia zapisów. Uda się uzbierać 8 osób? Jeśli tak to próg strać dla was podczas tej edycji to: 400% Nie czekajcie do ostatniej chwili
Zostało kilka godzin do końca zapisów Ostrzegam, że jeśli traficie na mnie jako na opiekuna, to od poprzedniej rundy nie przyjmuję żadnych zgłoszeń dodanych po terminie Jeszcze 2 osoby i można zacząć zabawę
Co się odwlecze, to nie uciecze Mała obsuwa w publikacji, ale jednak się udało. A noc z Morfeuszem był bardzo udana, chociaż trochę żałuję teraz Przetapiaj, a obrońcy SzO!
Cytat od Ingolf: „Bry dzień Bry Ulubione zajęcie w "zimowe" wieczory? Czy ulubione to nie wiem, ale najczęstsze - granie w Heroes 3 z HoTą Ulubiony zapach? to głupie, ale nagrzanego asfaltu po deszczu Ulubiony smak lodów? Truskawkowe Która emotikona najbardziej opisuje Twoją osobę? w tym momencie? to będzie - Masz jakieś postanowienia noworoczne? jak zawsze niemożliwe do spełnienia ”
Nie ma już żadnych problemów z podsumowaniem, więc lista została wysłana. Od tego momentu macie 5 dni na wysłanie wiadomości z uzupełnionym szablonem Szablony i cała instrukcja podana jest w tym temacie: Nagrody S&D uni Libra, Virgo, Fenrir, Wezn, Galatea Ja wam również dziękuję za tą edycję i za wspólną zabawę. Chociaż było kilka problemów To co, do następnego?
Czekaliście na nie, więc proszę bardzo S&D Universum Wezn Edycja 2 [09.12.2019-09.01.2020] Sprawdzamy czy gdzieś się nie pomyliłam, czy jakiś raport gdzieś nie uciekł. Po wysłaniu przeze mnie listy nie będzie, już nie będę mogła nic poprawić i zmienić. @ViZZioN czekam na wybór