Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS: Lord Transit [BlackSun] vs. bez sensu [DZBANY] & 2# dramat [DZBANY] ~ 1181.34% - OBRONA
Neferet - - Starcia Norma
PostTemat zamykam na prośbę autora.
-
czubulus [KNR] & El Marek [KNR] & Dobrygracz [KNR] vs. Maszka ~ 377361.75%
Neferet - - Starcia Wezn
PostTo nie jest odpowiednie miejsce na składanie skargi na Migotkę. Przypomnę - skargi składa się poprzez system support. Temat przeczyszczony. Jeśli ponownie będziecie odbiegać od tematu, to zostanie on zamknięty.
-
Cytując z nagród S&D Nagroda dla aktywisty: - wymagania: wstawienie w odpowiedni sposób największej ilości regulaminowych rw spełniających próg rw na danym universum Obostrzenie: Średnia z wszystkich rw będzie musiała przekraczać dwu krotność progu rw wyznaczonego na danym uniwersum Dlatego brakuje Cię w klasyfikacji średnia z Twoich raportów nie jest minimum dwukrotnie większa od progu
-
czubulus [KNR] & El Marek [KNR] & Dobrygracz [KNR] vs. Maszka ~ 377361.75%
Neferet - - Starcia Wezn
PostTemat przeczyszczony. Upominam za prowokacje.
-
Cytat od Neferet: „@^KaMiKaZe18^ S&D Universum Zibal Edycja 2 [27.01.2020-27.02.2020] proszę o poprawę tytułu, zamiast obrońcy powinna się znaleźć drużyna 02-02-2020 11:01:21 - Riddick [Erabor] vs. BlackGiker [BzW] ~ 3967.7% na czysto: 02-02-2020 11:01:21 - Riddick [Erabor] - 3967.7% ” @^KaMiKaZe18^ tutaj ten sam błąd S&D Universum Zibal Edycja 2 [27.01.2020-27.02.2020] Cytat od Neferet: „@Legion, niszczenia powinny w tytule zawierać [NM] na początku, inaczej nie zostaną one zaliczone jako niszc…
-
Chuck Norris [PUSH_1] & prepare ur anus [A_P] & Inny_koles [PUSH_1] & NoName [PUSH_1] & NSNP [JANUSZE] vs. Darkness ~ 32587.27%
Neferet - - Starcia Virgo
PostGratulowałam już, ale pogratuluję i tutaj Tęskni mi się trochę za wami i jedna sond tam powinna być moja ;c Przetapiaj i top na gsy gsy są faaajne
-
youtu.be/E7G5Ms76K-Q