Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
1. Dozwolone są ataki ACS z członkami swojej drużyny, drużyny przeciwnej jak i z niebiorącymi udziału w S&D graczami. Każdy z uczestników S&D biorących udział w ataku publikuje swój raport wojenny, wpisując w temacie odpowiednią ilość % w zależności od wartości swojej floty, biorącej udział w starciu. Gracz z najsilniejszą flotą przyznaje sobie 100%, a następni w kolejności 80, 60, 40, 20 % z ogółu zdobytych, przy czym przy obliczaniu siły floty liczymy floty wszystkich graczy, także tych nie bi…
Cytat od Palpatine: „Scavenger to mój nick i pisałem do ciebie prośbę o poprawę zanim S&D ruszyło. ” W pw nic nie mam, w dyskusjach też nic nie widzę. Ale poprawię.
Cytat od Crion: „Ja Cię wytulę, jak poprawisz % i Kociakom dasz % Psiaków i na odwrót edit. Wydaję się mi, że machnęłaś się jeszcze z Scavengerem, bo dałaś mu 0%, aleee.. nic nie widziałem ” A to już nie moja wina, że źle wpisał w zgłoszeniu swój nick W zgłoszeniu jest Scavanger a nie Scavenger
To może w nagrodę za podliczenie ktoś wytuli MODka S&D Universum Indus Edycja 1 [16.03.2020-16.04.2020] Podliczenie w pierwszym poście. Sprawdźcie czy nigdzie się nie pomyliłam, bo już robiąc go zrobiłam błąd - ale szybko go wyłapałam
Podsumowanko zrobię jutro. Przez sytuację w szkołach dzisiaj nie miałam głowy do tego i nerwów. Mam nadzieję, że jutro nikt mnie nie zdenerwuje i będę mogła przysiąść
Nie sądzę, żeby był mniejszy niż 100% patrząc na poprzednie uniwersa Staramy się, żeby próg był dostosowany mniej więcej do tych pełzaczy i sond - by wyeliminować latanie po nich
Cytat od lord*sith: „2. chcę być w drużynie uszatego tygrysa grrrrr ” Cytat od uszata: „i też do Tygrysów proszę ” Wymixować najbardziej jak się da! Za dużo czułości to niedobrze
Cytat od DudaKolno: „Ja wezmę udział w zabawie, ale jestem negatywnie nastawiony do latania po satkach i pełzaczach żeby zdobyć parę pkt. i myślę, że wielu graczy się ze mną zgodzi w tym temacie. ” Ale nikt wam nie każe latać po satelitach i pełzaczach My jako prowadzący S&D staramy się ustalić taki próg żeby było jak najmniej latania po satelitach.
Cytat od kruchy1916: „najpierw poczekam na próg %. jeśli ma być to jakieś 100-200 % to podziękuje - nie mam zamiaru latać po satkach i pełzaczach pozdrawiam ” Próg może się pojawić nawet po zakończeniu zapisów I na pewno nie będzie tak mały