Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 318.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Podziękowania dla Koloca za podesłanie RS. pozdrawiam sojuszników i znajomych. obrońcy SZO. Dnia 02-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Rafael [STALKI] ________________________________________________ Mały transporter 996 Duży transporter 43.000 Lekki myśliwiec 424 Ciężki myśliwiec 101 Okręt wojenny 743 Statek kolonizacyjny 20 Recykler 40…
-
Yes Man szacun za tyle lat gry, setki ST i postawę. Graliśmy przeciwko sobie i ze sobą - zawsze było ciekawie. Powodzenia w realu i na nowej drodze życia oraz wytrwania w postanowieniu!! Atakierom gratulacje za mobilizację, wstrzelenie się w ten właściwą noc i sprawne wykonanie ataku oraz mega % i zysk. TYLE MEGO! M
-
W piątek rozbiłem o Marcina z Katowic swoje krążki. Zrobił wzorową pułapkę, a ja popełniłem wszystkie możliwe błędy. Poza gratulacjami napisałem mu wtedy, że jeszcze się spotkamy i dzisiaj - mniej więcej w chwili rozpoczęcia fuzji - zrobiłem pierwszy krok w odrobieniu strat. Jestem przekonany, że to nie jest nasze ostatnie "wspólne" RW Dnia 23-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 56.782 Pance…
-
nie ma to jak lot na doczepkę ode mnie: podziękowania dla AMAV za zaproszenie i specjalne dla Selene, pozdrowienia dla sojuszników i znajomych od AMAV: specjalne pozdrowienia dla Seleny i Zyguni oraz dla sojuszników i znajomych Dnia 28-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Pancernik 100.044 _________________________________________ Agresor AMAV [KOMORNIC] ________________________________________________ Pan…
-
Lama jesteś choć po nicku można było się tego spodziewać nie dość, że mi cel podbierasz, to jeszcze nie potrafisz recków wysłać, że o prośbie o pomoc nie wspomnę. Zysk nawet bez złomu masz fajny więc nie marudź, a jak Pener napisał wyżej, wyciągnij wnioski. Szkoda, że w sojuszu wcześniej nie napisali, to może byś miał złom, a tak to udało się zebrać tylko tyle: Od: Flota (2393) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 47.860.000. Na polu zniszczeń [x:xxx:xx] znajduje się 147.873.000 jednostek met…
-
Sojusznicy prawią, że obrońca się dobrze pilnował i trudno było go złapać. mi się udało, chyba za 1 razem specjalne podziękowanie dla Koloca za podzielenie się RS. pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. obrońcy tradycyjne SZO. Dnia 17-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca jaskiniowiec135 ________________________________________________ Ma…
-
obrońca nie odebrał stacjonuj więc zrobiłem to za niego pozdrawiam sojuszników i znajomych. specjalne podziękowania dla Selene, za odczarowania moich lotów Dnia 09-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Bombowiec 250 Niszczyciel 10.000 Mały transporter 300.000 Lekki myśliwiec 2.208.646 _________________________________________ Obrońca dominikos [SG.] ________________________________________________ Mały tran…