Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 318.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lot przez galaktykę specjalne podziękowania dla Andre i Bigot. pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. obrońcy odbudowy Dnia 29-11-2018 22:41:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Draconis ________________________________________________ Mały transporter 14.851 Duży transporter 2.544 Lekki myśliwiec 78.471 Ciężki myśliwiec 454 Krążownik 9.634 Okręt woj…
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Mallory - - Starcia U68
PostTa gra jest przewrotna, jednej nocy Mili robi TOP1 Solo U68, a następnej z Milego robione jest TOP1 U68, tyle że ACS. To tylko potwierdza tezę, że każdego można poskładać, kwestia wstrzelenia się w dobry moment i wbrew temu co większość myśli, to nie był zwykły BFS, a że flota stała na moonie chwilę dłużej niż 2 sekundy, to tylko ułatwiło zadanie. Brawa dla ekipy złomującej oraz wszystkich biorących udział, a których w RW nie widać, oraz tych co tylko i aż kibicowali podczas lotu. W sojuszu było…
-
To był chyba fs na atakuj na idlera. Cynk dał MisuGD, ale sam się wcześniej rozbił więc przejąłem inicjatywę. Specjalne podziękowania dla MisiaGD, Andre i Generala z AVALON. pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. agresorowi SZO. nie wiedzieć czemu speedsim za pierwszym razem pokazał mi, że recków będzie potrzeba 20k w konsekwencji 2k recków ktoś sobie podebrał. To było 4 ST w ciągu 3 h. Chyba mój osobisty rekord Teraz mogę wracać do kopalni Dnia 04-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały …
-
Mallory [P N] & Koloc [P N] vs. cyklop1977 [Piwko] ~ 16929.37% + 2734.72%
Mallory - - Starcia U68
PostChwilę po wcześniejszym ST wleciałem na podstawie RS od Koloca w obrońcę symulatnicznie w moona i planetę. Dzięki raz jeszcze Koloc. pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. obrońcy SZO. 1. Atak na moona ~ 16929.37% Dnia 04-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Niszczyciel 69.696 Okręt wojenny 56.779 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Koloc [P N] _________________________…
-
niezawodny Koloc podesłał wieczorem RS i kazał lecieć, to poleciałem. dzięki, tym bardziej, że się okazało, to tylko dobrą rozgrzewką przed 4pakiem w 3h pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. obrońcy SZO. Dnia 04-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Niszczyciel 5.000 Lekki myśliwiec 2.000.000 _________________________________________ Obrońca Rafael [STALKI] ______________________________________________…
-
MisiuGD [P N] vs. Warlord [-] & Leonidas alias ManNiaK [BOSS] ~ 21841.66% - Obrona
Mallory - - Starcia U68
PostNo i MisiuGD zabawił się w kamikadze, szkoda. pozytywem jest, to że następnym razem będziesz bardziej kombinował przed atakiem, w szczególności jak wlatujesz do układu z flotą, która może Cię poskładać. Druga sprawa, że strata nawet 1kk LM przy eko 7x da się odrobić w 3 tygodnie max. Brawo dla Leonidasa, zrobiłeś wszystko co trzeba i wyczekałeś ładnie atakującego. ps. Bladas: Ty mnie nie denerwuj, bo porzucę kopalnie i postawię flotę żeby Cie poskładać solo ps.2 Leonidas: czy my w odmętach przes…
-
Selene [P N] & ABW [PZWP] & Lzk kupie dex [PZWP] & Zolwik128 [PZWP] vs. CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 92782.56%
Mallory - - Starcia U68
PostPiękne ST. Brawo Selene i dla Kompanów lotu. Procent i zysk z tych kosmicznych! Oby tak dalej. Obrońcy nowego konta ;p
-
obserwator [BOSS] & Dziadzia komornik [3 X] & Piaskowy Dziadek [BOSS] vs. fumik ~ 60805.68%
Mallory - - Starcia U68
Postprawdziwe gwiezdne wojny. ilość robi wrażenie i zysk też przyzwoity gratulacje. latajcie dalej, choć w listopadzie to ryzykowne, bo gęsina gości na stołach
-
szkoda sojusznika, ale za błędy - przynajmniej czasami się płaci - w sumie lepiej, że taka lama jak NoSkill trafił łatwiej będzie odebrać w przyszłości albo wykorzystać z pożytkiem dla wszystkich Hakan Ty wiesz co i wiesz jak, a poza tym to już pewnie odbudowany jesteś. ciśnij dalej zgodnie z planem