Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-65 z 65.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od CerVezA: „Oj Wisienka nie ma to jak dobre RW z własnej floty, aż tak żeby w puste bunkry LM rozbijac eh urok złomu z obrony:P ” Różnie bywa - nie zawsze mechanika przewidzę, a po surke nie lecę, poza tym żeby podjąć rękawice z waszą 4 muszę szukać złomu gdzie się da. Flotę mam taką jak Wy ale slotów ani czasu na latanie już nie. Jakoś trzeba sobie radzić skoro już mam jednego moona mniej:P Dzięki Atomic za pomoc w ogarnięciu tych raportów! 19-03-2019 14:24:27 - wisniakrk [Skellige] - 14…

• Część rw z nickiem 3bit ze względu na błąd gry który zgłaszałem do GO ( przy grze z telefonu i zmianie ustawień zmienia mi się automatycznie nick na poprzedni jaki miałem w grze). Musiałem dużo razy edytować bo net mi przymula i nie wszystkie rw się zapisywały i oczywiście źle zedytowałem raporty.... Pozdro 19-03-2019 10:14:06 - wisniakrk [Skellige] - 92.24% Dnia 19-03-2019 10:14:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wisniakrk [Skellige] _____________________________________________…

• Nie o próg mi chodzilo:) bo dalej to niewiele zmienia a raczej tylko ułatwi sprawę drugiej druzynie

• Fajny podzial - w naszym teamie tylko jedna osoba jest w stanie zrobić lot przekraczający prog:) pierwszy raz biorę udział ale czuję że nasze wyludni one uni już całkiem padnie za miesiąc albo sporo osób sobie przerwę zrobi:) powodzenia i dobrej zabawy. Pozdro

• wisniakrk Sojusz: brak brak 1959161 Lekkie Myśliwce:1758905 Ciężkie myśliwce:273 Krążowniki:105800 Okręty Wojenne:30000 Bombowce:7 Niszczyciele:7700 Gwiazdy Śmierci:723 Pancerniki:55200