Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 302.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluje ekipie złomującej ładnego %% jak i dobrego zysku z tego STarcia no i oczywiście top 1 ACS Andro. Z tego co wyczytałem to i obrońca nie był słabym graczem BSZO lub nowego konta. Chociaż tak z drugiej strony marne flotki latają na tym uni. Powodzenia w dalszej grze jednej jak i drugiej stronie barykady. Będzie jakiś odwet?:)
-
Zacytuje swojego kolege po tych dwóch meczach. Powinni całą tą kadre wywalić i nie powoływać, zamiast nich dać szanse juniorom którym idzie ponoć bardzo dobrze. Niech otrzaskają sie z grą na wyższym poziomie i może coś sie uda, a jeśli nie to i tak nasza reprezentacja gra słabo. Nie chodzi tylko o te 2 towarzyskie mecze. Nie bardzo też rozumiem PZPN czemu cały czas szukają selekcjonera polaka, czy jakiś nasz klub odnosi jakieś sukcesy? Lub czy jakiś polak dowodzi dużym klubem? Gdy awans do fazy …
-
Ten rok napewno jest udany jeżeli chodzi o topowe acsy najpierw U1 potem na u67 AMD kładzie jamnika, a teraz na u68 kładą potężną flote. Gratulacje agresorom % i zysk robią wielkie wrażenie. Obrońcy odbudowy chyba nie ma co życzyć, takie straty będą sie długo odrabiać. Mimo wszystko SZO lub powodzenia w życiu bez ogame.
-
ostatni post z 3 lipca podsumowanie poziomka z stycznia chyba modek może zamknąć temat i będzie św spokój
-
Cytat od axis-I: „Historia mojego wtopienia wyglądała tak: Od paru dni jestem mocno przeziebiony i osłabiony, totez bardzo sporo dosypialem. Na 22 wracał mi FS wiec ustawilem budzik na 22 i mialem wstac. Gdy zadzwonil o 22 na komórce, wcisnalem zakonczenie alarmu i zamiast wstac, to zasnalem Niewybaczalny błąd w tej grze, właściwie główny błąd który przyczynia się do utraty flot. Żałuję, że nie zdołałem wybrać całego złomu z orbity, gdybym tylko miał recki” Gratuluje Kotlet. Że tak zapytam to te…
-
Gratuluje obu stronom pokaźnego starcia niestety moje top 3 spada na 5 pozycje przez was i AMD na 67 cóż przyroda Nie będę wypowiadał się na temat tego kto wygrał a kto nie bilans pokazuje wszystko SZO obu stronom i być może do zobaczenia w galaktykach o ile będzie jakieś UF
-
Wielkie gratulacje % i zysk powalaja szkoda ze calej floty nie udało sie wam zdjac ale co sie odwlecze to nie uciecze Czekamy na dobitke??
-
Cytat od historyk: „W kwietniu był półmetek czyli na całe podliczenie mamy czekać do lipca -wtedy napiszesz, że wakacje i nie ma czasu, więc podliczenie będzie w grudniu by podliczyć cały rok?” no i mamy lipiec
-
Gratuluje udanego TOP1 acs Ładna flote spakowaliscie i ładne floty wybudowaliscie ale sadzać po ilosci graczy UF wam nie grozi więc pewnie w spokoju będziecie mogli rozwijac sie dalej
-
Napęd nadprzestrzenny: 14 Ciernik [Uni32] p1ryba [Uni6] janex [Uni62] (Standard) 15 WinneR [Uni60] Napęd nadprzestrzenny 15lvl Bladeripper [DoF] U1 Ilość niepowtarzających sie układów pokrytych falangą:1.523 MASaKrA Domingo [Uni1] Suma niepokrywających się układów pod falangą: 1.822 Bladeripper [DoF] U1
-
to żadna z tych rzeczy to po prostu brak czasu u Rudego który poza gwiazdorzeniem na kanale U1 nie ma na nic więcej czasu PS: dzięki za PZty
-
juz zaraz kwiecien i nadal lipa
-
GRAFF Ty dowcipnisiu Powiem Ci tylko tyle kiedys na u Andro był bardzo Tobie podobny błazen zwał sie axis i też tak jak Ty miał swoje 5 min na bordzie Tak jak z Ciebie wszyscy z sie z niego śmiali i wyszydzali I nagle zniknął bo pół uni zaoraoło mu konto i w tym samym czasie skończyło sie pajacowanie Taka koleżeńska rada ogarnij sie bo dzieci swoje skrzywdzisz Moderator Dziuba:Upominam za flame i obraze
-
Cytat od GRAFF: „ps super graczu blady coś tam... spawaj dalej , i prowadz koncik spawalnictwa w did... ale wiedza pewnie stosowana powala.” Chciałoby sie napisać Ty barani łbie ale sądze że barany by sie obraziły. 1- koncik chyba kącik (bez polskich znaków kacik) 2- odrobina szacunku należy sie każdemu więc wypadałoby zwracac sie pełnym nickiem a nie swoimi ... Moderator Dziuba:Upominam za obrazę