Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 690.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Fajny szybki Farming ! :], oby więcej ! Graty
-
Zawsze do przodu Graty. Rozruch był. Czekamy na coś większego
-
Zbawiciel lubi jak takie farmingi w st wklejam. A wrzucam tutaj bo mogę:D kryterium spełniają. Co więcej bez satelit i na moonie jeszcze w niedzielę. Zapomniałem ,wtedy chyba floty nie wolno używać? Obrońca uciekł. Po jakimś czasie spróbowałem ponownie. Pozdro Komornic ! WGkmPcL.jpg Dnia 17-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 60.000 Pathfinder 60.000 _________________________________________ Ob…
-
Graty . Ładnie weszło:D pakuj w flotę i lecimy trza nadrobić urlop.
-
Dzięki Panowie za Lot. Wczoraj brakło 5 minut, dzisiaj weszło meansmile.gif , tak zwane okno. Moje PB . Dok odda: [*]45019x Krążownik [*]40467x Okręt wojenny WGkmPcL.jpg Dnia 12-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 700.000 Okręt wojenny 1.224.269 _________________________________________ Agresor AMAV [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 10 _______________…
-
Coś tam wpadło. Dzięki Panowie za lot Pozdro Komornic ! WGkmPcL.jpg Dnia 10-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.238.530 Pancernik 1.045.940 _________________________________________ Agresor Wielebny [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 69 _________________________________________ Agresor AMAV [KOMORNIC] _____________________________________________…
-
Różnie bywa Szczęście też potrzebne. Graty na tyle GS ładny zysk wyszedł
-
Flota przewietrzona z sporym zyskiem , Graty !!
-
Sponsorami lotu jest Pazik i Canaan . Pozdro ! Pozdro Komornic ! WGkmPcL.jpg Dnia 06-01-2021 07:59:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 12.074.881 Krążownik 120.000 Okręt wojenny 40.000 _________________________________________ Obrońca lodz [COMA] ________________________________________________ Satelita słoneczny 144 Crawler 1.267 Wyrzutnia rakiet 797.004 Lekkie działo laserowe 114.803 Ciężkie działo l…
-
Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Chemik ~ 10413.48%
PostCytat od dzikchrumcholec: „Trzeba było w 10 polecieć [mniam]. śmiech na sali zabrali wszystkie maszyny rolnicze i pyknęli gościa na 10 tysi. Nie jest Wam wstyd to wklejać nieudacznicy. To jst ja kaś żenada [mniam] jakie prezentuyjecie. [mniam] ” Jak Ty zapozapomniałeś dodać Jak się Tobie miesza życie prywatne z grą to nie graj. Nie podoba się coś, zmień grę. Widać kolega Zbawiciela I jeden agresor. Sondy dużo nie zrobiły.
-
Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Chemik ~ 10413.48%
PostAlbo ktoś skanił po ataku, albo idealne okno. Pozdro Komornic !! WGkmPcL.jpg Dnia 03-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 200.000 Pancernik 60.000 Pathfinder 80.000 _________________________________________ Agresor NoSkill [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Antharas [KOMORNIC] _________________________…
-
Pozazdrościć, zysk super. Ja tylko przepały robiłem :D:D Graty i SZO dla obrońcy/czyni
-
BFS dok odda: 16077x Okręt wojenny Pozdro Komornic !! WGkmPcL.jpg Dnia 02-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.100.532 _________________________________________ Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 21 _________________________________________ Obrońca gwarek41 ________________________________________________ Duży transporter 10.148 S…
-
BFS, kogoś ubiegłem skutecznie wszędzie * robił. Pozdro Komornic ! WGkmPcL.jpg Dnia 01-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 400.000 _________________________________________ Obrońca zupka666 ________________________________________________ Mały transporter 6.777 Duży transporter 7.121 Lekki myśliwiec 85.390 Ciężki myśliwiec 1.896 Krążownik 421 Okręt wojenny 1.160 Statek kolonizacyjny 2 Recykler …