Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 690.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Fajnie , flota rośnie. Będzie z kim latać na grubsze ryby Graty , przetapiaj.
-
Panciorek napisał pewnie do supportu jak to możliwe że ktokolwiek mógł się pod niego podstawić. Tak się w grze nie da ! Hehehe Graty ubicia, zyski nie zawsze się liczą, lepsza jest frajda dopadniecia takiego pewnego gracza. Zbawiciel napisz szczegóły, lag falangi ? hihi Kruchy czekamy na forum na drugie st w stylu kamikazze .
-
Jeszcze 2 sekundy widziałem w podglądzie jak na zawracaj klikałem. Trudno i tak bywa Wiedziałem że podpucha , ale trzeba być twardym , albo grubo albo wcale. Recków 2.1 mln trochę mnie pozbierało - 88 mld, dok 120 mld, 160 mld do odrobienia, damy radę. Co do rw , % słaby, 2 mln można ze mnie było ukręcić i znowu się nie przebiłeś:D Co do dziadzi Komornika największe gratulacje pod kolegę z Buddy się podstawiłeś, cyferki wygrywają! Mogłeś odpuścić. Reszta by dała radę. Ogólnie gratulacje się nale…
-
No i pięknie, byle do przodu iść i po dobrej stronie być:D Gratuluję, ładnie siadło.
-
Zupka do obiadu. Pozdro Komornicy WGkmPcL.jpg Dnia 17-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 166.646 Pancernik 101.597 _________________________________________ Obrońca zupka666 ________________________________________________ Mały transporter 2.314 Duży transporter 67.994 Lekki myśliwiec 11.579 Ciężki myśliwiec 1.732 Krążownik 1.499 Okręt wojenny 442 Recykler 222 Sonda szpiegowska 13.492 Bomb…
-
Strasznie kusił aż poleciałem , obrońcy Szo ! Pozdro Komornicy WGkmPcL.jpg Dnia 17-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 220.000 Pathfinder 100.000 _________________________________________ Obrońca Kenajik [P N] ________________________________________________ Mały transporter 35.295 Duży transporter 204.119 Statek kolonizacyjny 21 Recykler 20 Gwiazda Śmierci 1 ___________________________________…
-
Drobny Spam, były jeszcze 3 kolejne kolonie z lepszymi skutkami i mniejszym % , Obrońcy życzę żeby lepiej pilnował stateczków :D:D : PPozdro Komornicy WGkmPcL.jpg Dnia 17-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Reaper 186.856 _________________________________________ Obrońca skatmd [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 8.183 Duży transporter 150 Recykler 51 Satelita słone…
-
Graty, flota przewietrzona
-
Pozdro Komornic ! WGkmPcL.jpg Dnia 13-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.200.000 _________________________________________ Obrońca side200 [HQ] ________________________________________________ Mały transporter 256 Duży transporter 37.063 Lekki myśliwiec 81 Ciężki myśliwiec 25 Krążownik 338 Okręt wojenny 80 Recykler 2.036 Niszczyciel 10 Gwiazda Śmierci 539 Pancernik 21 Reaper 42 _________…
-
ŻEGNAM SIĘ Z WAMI :)
Kamikazze_ - - DiD U68
PostNie miałeś Tylu pieniędzy albo lewych kont żeby osiągnąć top 1, i tak dużo zdobyłeś. Graty podjęcia decyzji, nie ma co żałować , to tylko gra
-
Taki mały wypad po urlopie. WGkmPcL.jpg Dnia 13-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Niszczyciel 21.214 Lekki myśliwiec 11.820.030 Ciężki myśliwiec 342.479 Okręt wojenny 24.000 _________________________________________ Agresor Selavi [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 69 _________________________________________ Obrońca marek1960 [CoEU] __________________________…
-
no i super weszło Przetapiaj na flotę:D i lecisz dalej
-
Jak Szajek statki dołoży , to nie ma bata żeby nie weszło :D:D Parę akt jakoś Mnie nie odstraszyło Pozdro Komornic WGkmPcL.jpg Dnia 05-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 250.000 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Obrońca KAISER SOZE [PZT] _____________…