Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 690.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty , zysk spory jest co przetopić
-
Przyrosty Antharasa
Kamikazze_ - - DiD U68
PostPANCIOR trza szukać celi i latać na graczy. Niektóre moje rw nie mieszczą się w st wklejam w sojusz. Po prostu satelity nie dają tyle przyrostów co ataki na porządne cele. Zaraz będzie mowa o lewych kontach. Jedyne lewe konto to Twoje. Nie potrafisz przyjąć do wiadomości że niektórzy po prostu grają czysto. Mam jedno konto,dużo skanów ,dużo lotów , masz przyrosty. Ile w półtora tygodnia ukradlem surowca od sąsiadów? 50 mld ? Może dlatego tak rosnę:D Musisz nowe tematy na forum utworzyć i dalej r…
-
Dawno Mnie tutaj nie było, chociaż jakiś spam wkleję, nie wiem czemu tak a nie inaczej ale jest: Pozdro Komornic! WGkmPcL.jpg Dnia 27-04-2021 xxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 120.000 _________________________________________ Agresor Kmicic [MIST] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 7 _________________________________________ Agresor zygunia [KOMORNIC] ______________________…
-
Niestety mały poślizg i ~1,8 mld zysku mniej :D:D, ale zysk to druga sprawa. Każdemu się zdarza. 2 k krążków dok oddał nawet, poleciałem tym co miałem, reszta telep spalony Pozdro Komornic !! WGkmPcL.jpg Dnia 26-04-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 334.698 Okręt wojenny 92.122 Pancernik 160.000 Pathfinder 200.000 _________________________________________ Agresor zygunia [KOMORNIC] ______________…
-
Graty Zygunia ! Zysk jest jest co przetapiac. A co do Panciora w niedziele cały dzień na forum siedzieć? Rodzinę na wakacje wysłałeś:D
-
obrońca zalogował się chwilę po ataku i około 9 mld surowca wyparowało. "Nie ma rarytasow" Pozdrawiam Komornic ! WGkmPcL.jpg Dnia 24-04-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 220.000 Pancernik 250.000 Pathfinder 382.360 Sonda szpiegowska 32 _________________________________________ Agresor DziekujeZaGre [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 69 _________________…
-
Pozdro Komornic ! WGkmPcL.jpg Dnia 23-04-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 120.001 Pathfinder 65.000 _________________________________________ Obrońca Szrekos [J_U_Z] ________________________________________________ Mały transporter 31 Duży transporter 61.500 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 28 Recykler 504 Sonda szpiegowska 287 Satelita słoneczny 4.130 Gwiazda Śmierci 2 Crawler 970 Wyrzutnia …
-
Do odbudowy trochę brakuje jeszcze . Pozdro Komornic WGkmPcL.jpg Dnia 23-04-2021 xxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 40.000 Pathfinder 60.000 _________________________________________ Obrońca kisatjow ________________________________________________ Mały transporter 60.000 Duży transporter 27.000 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 3.000 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... A…
-
Y2K [KOMORNIC] & DziekujeZaGre [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. gwarek41 [PULSAR] ~ 40380.97%
PostZwykły BFS. Pozdro Komornic !! WGkmPcL.jpg Dnia 22-04-2021 20:08:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 350.000 Pancernik 350.000 Pathfinder 80.000 _________________________________________ Agresor DziekujeZaGre [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 13 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ …
-
Pozdro Komornic ! WGkmPcL.jpg Dnia 22-04-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 40.000 Pancernik 40.000 Pathfinder 48.000 _________________________________________ Obrońca Linkin666 ________________________________________________ Mały transporter 86 Duży transporter 49.741 Lekki myśliwiec 31 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 3 Gwiazda Śmierci 3 Wyrzutnia rakiet 203 ____________________________________…
-
Cytat od john malkowitz007: „@ Antharas Jednak mam racje @ Kmicic zamilkl , za to Ty potwierdzasz ze to Wasze/Twoje konto Ps Nigdy nie bylem i nie jestem niczyja pushowka ” bzdury piszesz, jesteś moja pushowka. A jak ktoś mnie poskłada i tak dalej będziesz moja pushowka. A Kmicic nie jest żadnym push kontem. Od tego wina na ochronie w głowie się chyba miesza. Jak mylisz sojusze najpierw PN napisałeś później Komornic. Sam nie wiesz co piszesz. Szo jednak nie życzę
-
Graty Szajek! Nie ważne ile ważne że do przodu
-
Reszta została w sojuszu bfs ... Pozdro Komornic ! WGkmPcL.jpg Dnia 19-04-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 80.000 Pancernik 40.000 Pathfinder 70.000 _________________________________________ Agresor zygunia [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 100 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________…
-
Nie pamiętam ale chyba z 3 razy uciekł :D:D Graty za czujność i Szo to drobne dla Ciebie ! WGkmPcL.jpg Dnia 18-04-2021 16:35:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 1.081.671 Okręt wojenny 678.241 Pancernik 1.597.320 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca john malkowitz 007 [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 35.068 Lekki myśliwiec 42.362 Krąż…
-
Fajnie po urlopie działasz. Gratuluję, i żeby to było tylko zachęta do zrobienia większych %
-
NoSkill [KOMORNIC] & DziekujeZaGre [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. weteran [VETO] ~ 2623.03%
PostJak ja prosiłem o wstawienie to nikt nie chciał :D:D Graty , zabawki ruszyły, może coś grubszego trafią