Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 50.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Niestey nie da rady. Obrazki nie działają normalnie. Próbowałem chrome i Samsung Internet. e37df7a619e11880.jpg 5f943270653453e8.jpg 45eca90f134ec5ae.jpg 2931c26e531506c3.jpg 8d3a1d27496952da.jpg

• ok sprawdze to jeszcze w przegladarce i sprawdze w innej przegladarce na telefonie.

• nie uzywam nigdy oszczedzania danych. uzywam chrome w tel. jak i na kompie. w tel. nie dziala zaden obrazek. moze moge zrobic zrzuty ekranu jak to wyglada.

• na telefonie obrazki nie wyświetlają się błąd w otwarzaniu grafiki zacierają się i są nie kompletne. Dodadam do tego jeszcze że opis Technologi nadprzestrzennej jest przestarzały!!! brak opisu 5%ładowania więcej. Gdy klikne szczegóły w znak zapytania w tym oknie opis jest poprawny. To zauważyłem. Tak samo tutorial źle jest wyskakiwany na początku. Wybierz rase i nic poza tym gdybym nie wiedzial co budować to bym nie dostał informacji o nagrodzie za wykonanie zadania dopiero wyskoczylo gdy sam to…

• Ja również się podpisuję Ładne gratki

• Cytat od roermond: „A tak powstają twory i po przekroczeniu progu 500k złom i idlak się robi. ” O ile ja widze na różnych uniwersach to idlaki sie robia po tygodniu i wieszkosc idlakow jest ponizej 500k. chyba ze moje sondy są ślepe

• to prawda. teraz mi się tło słowo przypomniało MENTOR Apka na tel. przydałaby się bo teraz głównie na tel. gry zarabia się najwiecej. np. Forge of empires czy play.mars-tomorrow.com/

• Cytat od Hermes: „Poza tym od niedawna tylko grawitony kończą sens na 1. lvl. ” to prawda ale narazie pisze tylko o tech. laserowej

• Witam mam na imię Mirosław ogame poznałem jak jeszcze miałem modem z telekomunikacji i chodziło się po kawiarenkach z kolegami na wspólne granie w sieci. Moje pierwsze konto to chyba uni18-21 tak dawno to było że nie pamiętam... Pamiętam niebieski ekran i nie przespane noce..... OW to była potęga i GS w kształcie księzyca z rodem StarWars Wtedy się zastanawiałem czy kopalnie metalu na 21lev.? w krążowniki dalej inwestować..... prędkość 1x wszystkiego to był hardcore porównując dzisiejsze Wtedy s…

• Nie wiem czy taki pomysł był wpadłem na coś takiego jak wsparcie dla gracza który ma na starcie bonus w zależności od stażu Uniwersum. Np. Ktoś zakłada nowe konto na starym uni to wiadomo nie ma szas dogonić dostałby na start np. 200% większe wydobycie surowca z kopalń czy dodatkowa ilość surowca na start aby miał większe szanse dogonić gre (graczy) bo spóźnił się z wiadomością że jest nowe uni i nie założył konta wraz z dniem startu nowego wszechświata (wersja pl.) Uniwersum (wersja ang.) - moż…

• Odgrzewany kotlet- technologia laserowa

EBOLA - - Gra

dla mnie najważniejsze co mi sie podoba w ogame co jest super to brak limitu np. jak z zakładaniem koloni do tego astrofizyka chcesz rób rekordy może się uda za życia (bez kasy (Ja czasem kupuje AM - wspieram grę finansowo) . To mnie nakręca jak coś nie ma limitu można budować inwestować we własne drzewko rozwoju i się cieszyć tym. Dlatego nie podoba mi się że część badań jest bezsensu budowa i nic nie daje. Wyobrażam to sobie jak drzewko umiejętności bohatera. (tutaj trzeba użyć wyobraźni troch…

• Awaria serwera ogame + forum

EBOLA - - Błędy w grze

ok już przestało zamulać działa normalnie. temat można zamknąć edit.1 troche ciut jeszcze zamula ale sonde można wysłac

EBOLA - - Błędy w grze

nie tylko mi tak chodzi wolno więc jest coś na rzeczy

EBOLA - - Błędy w grze

dziwne mi śmiga wszystko ogame a mieszkam 60km od gdańska tylko ogame mi nie chodzi. neta mam z orange

EBOLA - - Błędy w grze

Po burzy słonecznej gdzie dotarła do polski efekty na niebie zorza polarna wystapila awaria typu takiego ze ogame wszystko co stoi na tym serwerze chodzi mi bardzo wolno jak bym mial modem56kb z 1993roku. Czy wy też macie takie problemy? Jestem z północnej częsci polski. a speedtest.pl mam bardzo dobry. wszystko mi dobrze dziala prócz ogame

• Odgrzewany kotlet- technologia laserowa

EBOLA - - Gra

Właśnie chciałem dodać temat na temat Tech. laserowej a widzę że już jest coś więc się dopisze z moim pomysłem. tech. laserowa na każdy poziom jakiś procent np. 1% czy 5% zwiększałoby siłę ataku dla jakiegoś typu statku czy obronny czy coś w tym stylu. czy chociażby Pomysł opcjonalnie: np. co 5lev. zwiększa siłę ataku podstawowego (nie licze tech. bojowej. by sie dodawalo) Lekkich laserów czy Ciężkich laserów. czy atak dla CM bo są drogie porównując wydajność. lub dodawało by upgrade dla danego …

• Przez połączenie 4-tego i 5-tego wymiaru jest teraz możliwe zbudowanie nowatorskiego napędu, który jest oszczędniejszy i wydajniejszy. Dalszy rozwój tego napędu podwyższa ładowność statków o 2% wartości podstawowej.

• jestem tego samego zdania co kolega powyżej

• ładne gratki idealna taktyka na Gąski ...... Zawsze chciałem mieć takie coś pojemność 2000 ... pojemność 2000 Koparka firmy RIP battleship.gif Obrońcy życze P.S. Kalisto najmłodsze uni a jednak Moc mamy wielką

• Czekam z niecierpliwością na naprawę bo też nic mi nie działa. wszystko jest zamrożone