Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-158 z 158.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od MagikPFK: „Witam,nie znamy sie ale przygladam sie Twoim poczynaniom od ostatniego zloma i jestem pod wielkim wrazeniem jak szybko sie odbudowales To tylko pokazuje skill Gratuluje Top 2 ACS ” a najlepsze że lata dużo więcej a tu wsttawia tylko te fajne - byś naszego discorda zobaczył ;p Lucky świrze gratuluje ja naprawdę nie wiem jak to robisz - generalnie goń się Obrońcy Szo pozdroo
-
Feniu [SZW-S] & grigor04 [SZW-S] & Director Melus [PSL] vs. wariatek [DOT] ~ 5618.04% TOP 4 ACs!
Postbardzo nie gratuluję to ja chciałem gnoja ubić, podobnie jak do Luckiego wypisywał do mnie dziwne wiadomości mimo, że że w życiu nie mieliśmy ze sobą nic wspólnego (przepraszam ośmieliłem się go przeskanować :D), od śmieci wyzywał nawet adres mu podałem bo miał przyjechać mnie obić :D, jak widać dostał gonga i urlop - jedna wielka CIPA. Plan był na weekend i popsuliście zabawę Obrońcy życzę chu** sto w plecy a atakersom nie wiem innych celów a poważnie graty panowie - jak nie możecie znaleźć kog…
-
ho ho wstaje i co widze gratulacje wiedzialem ze kwestia czasu ale ze az tak szybko go walniecie WIelkie gratulacje a obroncy Szo
-
Dnia 18-05-2019 20:06:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor jabol1987 [SNK] ________________________________________________ Krążownik 71 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca AssOPoLsKi [ITA] ________________________________________________ Mały transporter 2 Lekki myśliwiec 8 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 6 Sonda szpiegowska 3 Wyrzutnia rakiet 73 Lekkie działo laserowe 27 Ciężkie działo laserowe 13 _________________________________________ Po bitwie…
-
Skan lot bum Troche zglupialem bo 10 min przed wlotem pojawila sie aktywka ale udalo sie Ave SNK Dnia 17-05-2019 20:21:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor jabol1987[SNK] ________________________________________________ Mały transporter 21 Lekki myśliwiec 19 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 58 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Paluch290 [uos]_ _______________________________________________ Mały transporter 16 Lekki myśliwiec 38 Ciężki myśliwiec 6 K…
-
Male odkucie po porannej wtopie Pozro dla soja i wszystkich platfusów z disco Dnia 16-05-2019 21:09:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor jabol1987 [SNK] ________________________________________________ Mały transporter 12 Lekki myśliwiec 26 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 12 _________________________________________ Obrońca Pit [BLDR] ________________________________________________ Mały transporter 37 Lekki myśliwiec 24 Ciężki myśliwiec 4 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 2 Wy…
-
no nic co mam powiedziec graty dzieciak dal w kosc juz dawno odrobione
-
Wielko Szo Patusie Atakującym gratki - chociaż dziwne że jednego dnia leci się z kimś w ACS a potem się go złomuje ale ja starej daty jestem gdzie był jakieś zasady. Szkoda że showtime dołączył mało brakowało do wybronienia. CO się odwlecze to nie uciecze Buduj się Patus spakujemy ich jeszcze ;p
-
Raczej nie wrzucam ST na forum ale staram się o przyjęcie do jednego soja więc niech zobaczą Szczerze nie wiem co tu się odwaliło - dostałem info od sąsiada że na niego leci flota. Podstawiłem 1s przed - ale atakujący opóźnił o 1,5 minuty - mimo to wleciał w nas Zebrana tylko część ale i tak jest plusik atakującemu SZO Dnia 25-04-2019 16:58:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Semi [Red Moon] ________________________________________________ Krążownik 500 Okręt wojenny 405 Pancerni…