Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 158.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jabol1987 [NFZ] vs. Slazak [Pol] ~ 160.21% Dnia 28-06-2019 21:17:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jabol1987 [NFZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Slazak [Pol] ________________________________________________ Mały transporter 233 Okręt wojenny 125 Satelita słoneczny 187 Wyrzutnia rakiet 5.301 Lekkie działo laserowe 1.065 Ciężkie działo laserowe 13 Wyrzutnia plazmy 97 Duża p…
-
a tu jeden z dowodów jak to Defjut zezlomował kolegę ogotcha.universeview.be/en/rep…1e-5b64-80e0-c1d82918f81f ciekawe czemu tego starcia nigdzie nie ma a jest tego wiecej
-
To ja jeszcze powiem ze swojej perspektywy [ciach] Wczoraj wieczorem probowal zdjac mi moona - ale nie wyszlo, poprosil Tommiego zeby zoral mi obrone - co ten zrobil, ale niestety mu sie usneslo super kolega Defjut zamiast zadzwonic (nie wazne ktora to byla sytuacja skorro mial numer i buddy to trzeba bylo dzwonic), wiec skoro niee udalo sie z moim moonem co zrobil nasz nieudacznik zyciowy? Zezlomowal kolege - co wiecej zamiast zachowac chociaz troche przyzwoitosci to: - wyrzucil go z budddy 20s…
-
Cytat od Śpiochowaty: „a todziwne,było was tylu,zostało połowa mniej,a odeszła 1 osoba to fakt,cos ze mną nie tak,chyba zle licze co do pomocy bobikowi,nie mówie po starciu a teraz ,ślijcie mu paczki nic do was nie mam,ale obserwuje waszego skilla:)hehe ten cały dzidzej fajfus to naprawde lamus,obstawiam że max jeszcze miesiąc bedzie na 1 stołku bobik,sam musisz sobie poradzić,bo słabe zgranie z SNK,zmiana nazy,roszady z sojem byłym WINTER,zabawne jak powiedziałem bobik odbuduj się szybko i graj…
-
Cytat od Śpiochowaty: „piękne ostatnie starcie sojuszu SNK,to wasz ostatni wspólny lot terazdostaliście po uszach,koniec skilla i nawet dla boboka nie pomogliscie w SZO cały wasz skil sojusz SNK zakończył kariere na tym uni,przetapiajcie solo ,bo tak graliscie obrońcy SZo i rewanzu na każdym z osobna,chetnie dołacze do ACS pozdro skiloowcy a bobikowi SZO,bojego STeka w reckach nie widać,ale wiemy kto to ” nie podniecaj sie tak sojusz tylko zmienil nazwie no i uciekla jedna menda o ktorej nie war…
-
Cytat od gwi4zdor: „smierdzi pushem ” taaa wiadomo Cytat od Śpiochowaty: „dziwne troche jak dla mnie,ale mam wrażenie że to jakaś ustawka,być może sie myle... ale podanie od ctrl wisiało u nas 1,5 tygodnia,ale ze wzgledu na wojne nie przyjmowaliśmy nowych, dzień po zakonczeniu wojny ,wycofanie podania i dzwon jak ja skanowałem ctrl był bardzo aktywny i sie pilnował,mam wrażenie że chcieliscie nam go wcisnąć do soja, a po wojnie przerobiliscie go na żyletki,tak to odczułem ale jesli sie myle ,to …
-
Dawno mnie tu nie było po dobrej stronie - więc wstawię bo starcie niezłe. Skan lot, zawrotka, znowu skan lot i bum Dzięki panowie za towarzystwo Pozdrowienia dla całego SNK w szczególności dla największego patałacha Defjuta :*:* Dnia 21-06-2019 11:47:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bobiczeq [SNK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.799 Okręt wojenny 1.700 Pancernik 396 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Kosmic…
-
nieaktualne
PostJak w ogłoszeniu Kupię metal każdą ilość nick w grze jabol1987
-
Cytat od Winter: „Graty udanej obrony Arth SzO tym razem w eko ” Cytat od Kusy: „Chciałem napisać, że sojusz odbuduje ale chyba przy wtopach w ataku nie ma takiej możliwości, więc Arth Szo a obrońcy gratulacje ” ej panowie czy wy st czytac nie umiecie ? ;p on mnie zezlomowal tu nie ma mi czego gratulowac - frajersko zbudowwalem anty recki jemu sie graty naleza ja tylko zebralem złom
-
no nic - zbyt duzo obowiazkow zawodowych i tak jest ja mimo postawy kolegi gratuluje i pozdrawiam lataj ile chcesz teraz bede sie pilnowal po prostu wiecej tez nie jestem fanem anty i innych wynalazkow - ale niestety GF to wprowadzilo i jest mozliwosc uzywania tego nic nie poradze. Ciekawe czy atakujacy ani razy anty nie uzyl chocciazby do handlarza albo przyspieszenia budowy wszyscy swieci ale kazdy po cichu uzywa Pozdrawiam i udanych lotów życzę mam nadzieje ze nie na mnie