Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 158.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
i dont know you Gadzilla but we had our little conversation and i saw you are clever man. WHat can i say - i am very sorry for this idiot not all Polish people are mental ill like this one. Fuck racism and ksenophoby. ANd about topic i dont know what to say u did good u left Dracaarys if they act like this... nice ST btw OBROŃCY sZO hahaha ale mam zwałe - ekstra sojusz ekstra ludzie nie dziwie się że popieracie pewne zachowania co jeden to lepszy
-
DonJabolesko gratuluje jak tylko wroce z U wyjmuje łopatę i czarne worki z szafy i do roboty obroncy Szoo
-
Cytat od Hollus Grand Master: „1. Nie z Allegro, bo od zera sam buduje mimo ze nie pierwszy zlom wylapalem. 2. Nigdy pushow nie robilem ani zadnych takich rzeczy. Jestescie mietkim robieni panowie, wstydzilibyscie sie. ” ⁹wytlumaczcie koledze bo nie załapał:)
-
graty wielkie tym bardziej że naszego Xarka wybroniłeś obroncy Szo
-
to na pewno Push - nasz naczelny detektyw mnie nauczyl zobaczcie oni w nicku nie maja nawet 1 wspolnej literki - to jest zrobione specjalnie zeby wszystkich zmylic za to w nazwach sojuszu powtarza sie duże O - werdykt PUSH a wpis obroncy zobaczcie ma tylko 2 posty swieze konto kazdy moze zalozyc to jest na pewno push tak w razie co bo pewnie sa tacy co nie zrozumieja to sa zarty nie jestem uposledzony jak pokrak
-
Cytat od pokrak: „Ale co się odnośnie emzeta nie zgadza? Kiedy zapial urlop to można sprawdzić. Zbieżność cyferek w nickach 1987 i 87 widać gołym okiem. Gdzie tu widzisz jakiekolwiek kłamstwo czy pomyłkę? Recki też na nieswoje pz wysyłałeś. Pokaż mi gdzie niby kłamie? ” buhahahahahahaha ale Ty masz sieczke w bani chcesz mi wmówić że zbierzność cyferek stanowi podejrzenie :D:D:D jaki Ty jestes niedojebany typie co Ty palisz daj mi namiar - wróc już z tej holandi czy gdzie tam przegrywie na zmywak…
-
Cytat od Ciemna Strona Zachrystii: „Ja wiem dobrze ze wy caly swoj wolny czas spedzacie na knuciu jak tylko znalesc jakas furteczke zeby tylko pare punkcikow nabic.Ja nikogo nie bede zglaszac,nie wierze w Adminow,chcialem tylko zeby wszyscy wiedzieli ze Lucky wcale nie jest taki honorowy jak go malujecie. ” akurat za Multi ban by był raz dwa tu nie ma co wierzyć więc skoro jesteś pewien zgłaszaj to najlepiej zweryfikuje kto ma rację. Cytat od Ciemna Strona Zachrystii: „A wlasnie Jabol wzial bys …
-
A słyszałeś kiedyś o gsowce? Znajomy gra z doskoku A my składamy się na gsy co w tym dziwnego? On jest gsowka dla nas na tym uni my dla niego na innym i tak sie robi mam Cie uczyc grac a jak caly soj sie zrzuca i przesyla surke do slabego gracza (co mozna rovvic) to co dziwnego że ma te gsy nie musi to być Multi:)
-
Cytat od Viserion: „Cytat od podglaznik: „Cytat od Viserion: „Cytat od Winter: „Teraz jesteście w 100% na poziomie Defjuta może nawet powiedział bym że zgon LVL wyżej bo zapomniał Lmów cofnąć ” Nic dodać nic ująć.Przez takie zachowania jak tu, mnie bierze na obrzydzenie do tej gry ( a w zasadzie do ludzi którzy w niej uczestniczą). Najgorsze szambo! ” Ciekawe dlaczego podobnej wypowiedzi nie wystosowałeś pod krzywymi starciami swojego sojusznika? To jest gra wojenna, a na wojnie wszystkie chwyty…
-
Lucky [NFZ] & KRAKEN [NFZ] vs. PiorunSzywniutko [PSL] & Capitan Szakul [PSL] ~ 16681.21% TOP3 ACS
Postpuuushhhh ;D graty Super Moderator Ruda:proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
Nie wiem czy ten topic bedzie usuniety czy nie to sie wpisze Ja w sumie sumienie mam czyste bo dostalem tylko info podstawiaj sie pod Defa wiec to zrobilem miałem tylko infoi ze wala TOmiiego na kontre i to wszystko. O Zgonie i Podglazniku dowiedzialem sie 3min przed wlotem i stwierdzilem ze skoro Def robil jak robil dlaczego nie ma pasc w szmaciarskiej akcji jak Kuba Bogu tak Bog Kubie Nie ma czym sie szczycic nie ma czym sie zachwycac akcja slaba - ale oliwa sprawiedliwa. CO do Defa - pogratul…
-
Cytat od Mining: „A złomik szlachetnie już luckiemu przygotowany do oddania ? , bo coś dalej urlop widzę ” Już nie na urlopie - moi ludzie którzy zebrali oddadzą ja oddaje też całe swoje wydobycie z x czasu resztą robi co chce nikogo nie zmusze cel nasz był znany jednak skład tak się pozmienial ze lexieli tez ludzie ktorzy nie lecieli dla Lucka co oni zrobia z ich czescia ich sprawa ja zachecam do wsparcia ale broni do glowy nie przyloze;) Cytat od Avatar: „Jabol - po trzaśnieciu i pojawieniu si…
-
Myślę że top 30-50 w różnych konfiguracjach dako by radę z zyskiem wiec to daje sporo ekip Przy kilku konfiguracjach nawet w 3 można było lecieć Więc naprawdę trzeba było się spieszyć tym bardziej że dostawalismy info że ludzie się zbierają bo zapraszali do lotu
-
Cytat od Mining: „Jeszcze patrząc po tych koperkowych aferach to złom pewnie sami zebrali i mówią że nie zebrali <- nie udowodnisz... Z resztą co się dziwicie jak psujecie całą akcje że ktoś Wam coś podebrał ? znacie się w ilu 15-25 osób śmietankowo na każdym uni ? Graczy jest na sv dużo więcej i nie obchodzą ich wasze "zbiórki" na odbudowę, ba 9/10 graczy nie czyta nawet tego forum, a Wy tam komuś grozicie. 20-30 słabszych graczy TOP 400 zobaczy PZ wyśle recki i zabierze parę k surówki, pz znik…
-
Na początek pozdrowienia Cytat od Akcelerator: „Podziękowania współtowarzyszom za lot. Emocje były jak na grzybach czyli ogromne pozdrawiam serdecznie wszystkie świstaki, znajomych i nieznajomych. To był ciekawy dzień! ” Cytat od Zagadka: „Pozdrawiam wszystkich uczestników lotu, tych z RW oraz discorda i sojusz PSL ” Cytat od Żona rolnika: „Lucky mendo to dla Ciebie wracaj ” Cytat od Raynevan: „A ode mnie podziękowania za lot i zabawę na Discord oraz to, ze ten lot uświadomił ile jest [ciach] w…
-
wszystko fajnie po opisie NWO wygląda jakby panowie podjęli wspólną decyzję o zakończeniu Tylko że to kłamstwo Nie wiem czy Lucek to napisze więc zrobię to za niego Kulisy akcji wyglądały tak że panowie znają się id 7 lat piszą gadają kumpluja na tyle że Lucek napisał że NWO ufal najbardziej z uni Dlatego napisał nwo że nie robi fsa bo tylko on był w stanie to poskładać (nikt nawet lucka nie skanowal) Co zrobił nwo? Rozbił się o kolegę który chciał grać dalej...... efekt jest taki że flota nwo s…