Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 158.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
graty starcia obroncy szo no tu akurat puszu nie bylo no ale co tam i tak wiecie swoje - z reszta rozmawiamy o gosciach ktorzy nie gasna przez 5 dni tak tak na pewno uczciwie robca co chceta - ja czekam az wkoncu spelnicice swoje obietnice i zrezygnujecie z uni bo zapowiedzi sa a efekty zadne. [ciach] pozdrawiam cieplutko i całuje //offtop //Miikuu
-
Huciap dzieki za info chlopaki dzieki za lot szkoda ze wiecej deu nie bylo ale udalo sie wszystko jak mialo obroncy nie wiem czego zyczyc niech sie oszczedza
-
Cytat od Hollus Grand Master: „Pozdro. Gratki Debunkryzacji. Obroncy SzO ale we Flo. Liska az brak no, Jabol go wykurzyl. 4 planety przeniosl zeby go udupic a tu oo, wieczny u teraz ten zarobas do naszego zioma przeniosl planety zeby ten na u nie czmychnal hehe Co do deutu. Nie bojta sie. Sprzedawajcie nam milym uczciwym Cannabiskom, w nagrode buszek ” Lisek to mnie bardzo zawiodl - dostal kilka razy pstryczka na kilka kilkanascie kk zdjalem mu chyba 4 moony i bach u wieczne a taki pyskaty taki …
-
Zmiana parametrów eko
jabol1987 - - DiD Galatea
Postza!
-
bunkier wiec wrzucę obroncy szo ale w statki Dnia 17-09-2019 23:36:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jabol1987 [NFZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 257.734 Krążownik 26.706 Okręt wojenny 19.686 Bombowiec 907 Niszczyciel 220 Pancernik 48.520 _________________________________________ Obrońca koweras ________________________________________________ Duży transporter 6.000 Lekki myśliwiec 1 Recykler 11 Sonda szpiegowska 200 Satelita słoneczny 1.500 …
-
Akcelerator [SWISTAKI] & Feniu [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] vs. chillout [NFZ] ~ 32299.96%
Postgraty! bardzo sie ciesze ze latacie - szkoda ze na sojuszniku Chill odbudowa bezie szybka SZO ladny% !
-
No to ja jeszcze się dopiszę. Starcie planowaliśmy długo - mieliśmy dużo pomysłów - wyszedł jeden z gorszych - ale tyko dlatego że była ku temu okazja, W czasie naszego 1 lotu - grigor powaliles czaty i moim zdaniem to Wy chcieliscie odwalic identyczna akcje tylko ze my mielismy rozbic sie u Outsa Nie mów też że byłeś pewny że był to Lucek - gdybys byl ta akcj nigdy by nie miala miejsca - domyslales sie pewnie - jak pol uni - ale krzetnie i przez dlugi czas budowalismy historie - lacznie z wzaje…
-
gratki panowie szkoda ze na sojuszniku no nic bedzie trzeba troche wiecej pograc i Was dorwac Wielkie gratulacje bo bardzo ładna akcja Pekin Szop [ciach] //offtop //Miikuu
-
Dawno mnie nie było to wrzucę bo % niezły Obrońcy Szo ładnie pogratulował - mam nadzieje że odudowa będzie Pozdrawiam Sojusz AVE NFZ Dnia 17-08-2019 21:34:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jabol1987 [NFZ] ________________________________________________ Pancernik 27.138 _________________________________________ Obrońca Slawencjo [OSW] ________________________________________________ Mały transporter 787 Duży transporter 458 Lekki myśliwiec 5.041 Ciężki myśliwiec 186 Krążownik 4…
-
Wrzucam w imieniu kolegi Cytat: „Napisz co chcesz Ty dobrze piszesz,sojusz pozdrów Stało i nie stoi BFS ” No więc pozdrawiam Sojusz i dostawców DEU Pekina Dnia 27-07-2019 17:56:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pekin [NFZ] ________________________________________________ Krążownik 12.072 Okręt wojenny 2.785 Pancernik 1.517 _________________________________________ Obrońca Redavdrol [CannaTM] ________________________________________________ Duży transporter 848 Lekki myśliwiec 1…
-
wielkie wielkie graty to juz kolejny zlom na osobie ktora zwinela zlom z NWO - byly smiechy hihy ale jak widac dotrzymujemy slowa. Szkoda ze mnie nie bylo ale jak pisal Lucek rodzinka wazniejsza Wielkie Wielkie graty Jeszcze maly dopisek do akcji z NWO nie dosyc ze Cybul nie rozliczyl sie nawet z reszta lecacych to dal info kolegom zeby zajeb... zlom i chwalil sie tym na soju - wiec wiedzielismy o tym od razu. Ladnie tez prosilem o zwrot dexu ktory pozyczylem na ten lot - oczywiscie nie dostalem…
-
jeszcze raz dzieki za lot dluuugie czekanie za powrotem z fsa ale jak widac sie oplacalao - ciekawe tylko po cholere ta obrone dokladal szkoda surki ;p