Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 158.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Farnah: „Hmm mam mieszane uczucia po 1 wiem zekiedys rybka sie przyznal ze sprzedal konto jabolowi po 2 soryy rybka ale to co bylo nie mam pewboscic czy ty dales sie fer zlomowac po tym.... Ale sorry hmmm jesli jest to uczciwe st to gratulacje jednym slowem jak by nie jabol to wy nic nie zrobicie taka prawda... Rybka szoo a dla was graty zysk macie piekny ps latac na was trzeba wiedziec czy wasz top 1 jest czy nie bo bez niego jak pisalem was nie ma.... Graty czekam na mnie zapraszam ” …
-
Dzieki chłopaki za lot:) Chciałem tu powiedzieć i pogratulować głównie Inckowi który całą noc siedział, obudził mnie o 5, zrobił moona wysłał dex no normalnie nie poznaje kolegi wszystko dograne na ostatni guzik Incek jesteś WIELKI oby tak dalej. Na wytłumaczenie ja wogole miałem nie brac udziału w tej akcji, wczoraj cały dzien zapieprzałem żeby było na nowe konta (p.s mam płyny, żele do decynfekcji i maseczki w baaaaardzo dobrych cenach hurtowych zapraszam! :D:D ) a te głupki pisały na naszej g…
-
Dnia 05-04-2020 05:06:42 następujące floty spotkały się w walce: taki mały pstryczek Pozdro NFZ Grigor Szo standardowo Agresor Grigor 04 [SWISTAKI] ________________________________________________ Okręt wojenny 49.249 Pancernik 27.574 Krążownik 47.296 _________________________________________ Obrońca John Rambo [Szwadron] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 313.993 Lekki myśliwiec 8.114.653 Ciężki myśliwiec 71.442 Krążownik 636.620 Okręt woje…
-
Cytat od Mining: „No to graty Panowie i po grzesiu w dwa dni ” wracaj na disco lamusie
-
heheh jeszcze raz dzięki za akcje nie wierzyłem że to wejdzie jak zwykle trochę błędów ale nasze były mniejsze niż oponenta Grigor Szo coś masz pecha w tym tygodniu
-
Nasz naczelny pijak @Incepcja1 znalazl cel zaprosil to polecialem wielki powrot naszego alkuska buduj buduj dzieki za lot obroncy szo pozdro NFZ Dnia 20-03-2020 12:59:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Incepcja [NFZ] ________________________________________________ Krążownik 14.005 Okręt wojenny 6.301 Pancernik 5.400 _________________________________________ Agresor Jabol1987 [NFZ] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________…
-
Cytat od kiki3: „Graty starcia ale nie wiem co to sie dzieje, jak tylko ma wyjsc nowe uni, to na kazdej uni prawie padają duże % i jeszcze ten farming duzo daje do myślenia. ” farming byl z prostej przyczyny grigor noc wczesniej walnal naszego kolege i nie przetopil zlomu dlatego z czescia floty stalo 10kk prawie Cytat od Farnah: „Ech grigor szooo przyjacielu jak sie obudzilem to nie chcialem w to uwierzyc ze zasnoles.... Szkoda tej floty ale odbudowa jest i to wazne i mnie cieszy jabolowi wielk…
-
No i udalo sie - co prawda tylko w polowie i nie tak finezyjnie jak chcialem, ale troche sie odgryzlem za sojusznikow. Po Złomie na naszej sojuszowej pijaczynie (pozdrawiam @Incepcja1 ) chcialem szybko zareagowac - mialem pewien plan ale suma sumarum stwierdzilem ze dzien po zlomie na Incku beda sie pilnowac wiec odpuscilem i chcialem sprobowac za kilka dni. WIeczorem przed puszczeniem fsa widzailem ze Grigorowi pojawija sie minuty zeskanowalem go ale poznej sie zaswiecil wiec stwierdzilem ze je…
-
Cytat od Farnah: „Hmm jabol zazdrosil starcia na tomku i kupil next konto zeby pokazac ze nfz jest najlepsze spoko jabolku kupuj dalej bedziesz lepiej smakowac wiedzac ile kont kupiles nie wiem co mysles o tym czyzby na odbufowe tomka czy? Jesli jest to starcie czyste to gratulacje jesli pusz tez graty hehe ” a czego tu zazdroscic ? to tylko cyfry, nigdy nie twierdzilem ze NFZ jest najlepsze nie musze sie dowartosciowywac jakimis starciami to ze Wy sobie trzepiecie pod to to juz Wasz problem, gr…
-
NIe będe wielce się rozpisywał , mam nadzieje że sojusznicy po dzisiejszej akcji na mnie zrozumieją, długo znosiłem zaczepki Xarka dzisiejsza akcja była przegięciem Tak jak pisałem pod ST na mnie wiem o Tobie tak samo dużo jak Ty o mnie - flota wyliczona z PZ gdzie Xarek Fsuje w ciągu dnia. Udało się szybciej niż myślałem Akcja kontrowersyjna więc spodziewam się wiadra pomyj trudno postanowiłem nie komentować nic pod tym ST Pozdrawiam jeszcze grających w NFZ Dnia 25-02-2020 23:10:37 następujące …
-
Cytat od Hollus Grand Master: „ Jasne ze nie mam dowodow i ze nie musze przedstawiac, dlatego ze moim celem nie jest punktowanie was kto, co i kiedy. Zauwaz ze to ty mnie wywolujesz do tablicy piszac ciagle ze a to "canna oszukuje", "canna sie wybiela", "hollus szeryf" etc. - robicie to z jabolem odkad sie oburzylem o pushe, po czym potem zasugerowalem ze moze bysmy zagrali fair, zdrowa rywalizacja etc. Czy ja za wami latam, robie screeny i pisze kto co? Pisze o was? Tak was zabolalo ze na was w…
-
Jabolcjusz [NFZ] & Tomasjusz [NFZ] & WalicSD [NFZ] & Incepcja [NFZ] vs. Zimny [CannaTM] ~ 108338.7%
PostJako ze ostatnio mielismy troche wtop, musialem ruszyc leniwe dupsko i podbudowac morale, niestety puscilem za duzo floty bo chialem zrobic top 1 a mialem za male straty planu nie zdradze bo jeszcze mozemy go wykorzystac Zimny mimo aktywnosci przed 3, po sie nie zalogowal wiec ulatwil sprawe, 8 min lotu i bum. Nie dawno pisalkomus od nas: imgur.com/vBjjqcG Jak widac jednak nie taka strata;) Obrońca ładnie pogratulował co się ceni bardzo więc bardzo szczerze życzenia odbudowy. Pozdrawiam NFZ i Św…