Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 764.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Karanie za taki błąd byłoby absurdem bo wymagałoby to od flociarzy zrezygnowanie z ich zarobku (latania flotą) na chyba dobre dwa tygodnie zanim wprowadzono łatkę. Tak jak odkrywca miał lepszy mnożnik eventów, który po cichu zmieniali jak się zorientowali jakie daje to zyski to może ich też powinno się zbanować? Za używanie swojej klasy..

• Głęboka przestrzeń! KONKURS

Adam525 - - DiD Kalyke

Problemy z czytaniem widzę, ale top 1 zniszczone (13kk) to już nie zauważyłeś Edit. Każdy mój przyrost dyktowany jest ST , które znajdziecie na forum porównajdzie sobie daty forum i wgl chyba, że was to przerasta.

• Głęboka przestrzeń! KONKURS

Adam525 - - DiD Kalyke

@freelove młotku patrz tutaj bo mi ręce opadają 4331bf4652718cd39b1b028389b348f3.png b9eb8fd67d57effd75b27af792326af5.png [url]https://www.youtube.com/w…j4&feature=youtu.be[/url] fa425a9c4b744b19bcf9f1a049f87734.png To są moje expedycje, ale wierzcie lub nie sporo tutaj jest nie dodanych bo nie chciało mi się przeklikiwać kartek za każdym razem.

• Bunkier do kolekcji dzięki @panpiwek1234 Dnia 11-01-2020 05:00:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [Gumisie] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 212.350 Mały transporter 45.808 Ciężki myśliwiec 8.524 Okręt wojenny 6.145 Pancernik 22.765 Krążownik 30.427 _________________________________________ Agresor Piwek [Gumisie] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 86.481 Ciężki myśliwiec 5.418 Krążownik 30.708 Okręt wojenny 17.60…

• Witam z przyjemnością w TOP 1 ACS uni Kalyke, Oj ile było walki o zezłomowanie Bestyjki ile nie przespanych nocy, ile dexu na marnę to nie zlicze. Bestyjka to straszny cwaniak i płaczek forumowy już po stracie swoich pancerników na kontrze ogotcha.universeview.be/en/rep…90-5c84-bdf3-1279b4b1b152 Obiecywał koniec gry zmienił nawet nick na chwilę jednak powrócił po odbudowe do poprzedniego. Nie wierze, że kasował to konto bo nikt kto kończy grę nie wchodzi non stop wysyłać expedycji na piratów, fa…

• Witam chciałbym ogłosić konkurs na miano największego farciarza naszego pięknego uni Kalyke! Jak wszyscy dobrze wiemy, dopiero co nasz piękny ogame zmagał się z problemem klonowania surowców i tylko Bóg wie ile takiej nabugowanej sury jest na uni ( często gęsto jest ukryta też we flotkach, fabryczkach, badaniach ect.) Pierwsze kroki na naszym uni zostały podjęte, na bana poleciał Wonsz Boa, który miał rekordowe przyrosty i Pan Cupid pewnie za sprzedawanie floty na ryneczku i jakieś inne zabawki …

• Na początku gratulacja starcia jest na czym oko zawiesić, fajnie to zrobiliście. Pierdołowatość Quada to już inna bajka... Także gratulacje. Cytat od Godfather: „@kruchy1916 co tu pisac skoro GF nie potrafilo opanowac sprawy wystraczyl jeden click zeby wylaczyc rynek , a co do twojej aluzji "surowcowej" to pewnie lezy gdzies na moonowce na urlopie :). ps to tylko gra pozdrawiam:) ” Godfather pochwaliłbyś się STekami z Jajo, jak na raty go o siebie porozbijałeś też fajne % wychodziły.

• KUPIE DEX

Adam525 - - Handel Kalyke

up

• Dzięki Wierzba za pomoc Pozdro Gumisie Dnia 08-01-2020 22:07:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor AdamOddam [Gumisie] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 294.488 Mały transporter 22.222 Krążownik 11.111 Okręt wojenny 2.222 _________________________________________ Obrońca Maly Chlop ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 1.330 Lekki myśliwiec 143 Ciężki myśliwiec 27 Krążownik 3 Okręt wojenny 6 Recykler 72 S…

• Witam , Ostatnio przerzuciłem planetę w nową okolice i są już efekty, trochę na Nerwusa patrzyłem już wcześniej, Ogólnie miałem nie wlatywać bo zarypałem się z reckami (jednak nie wszystko zawsze wychodzi, złom leżał z 1h dłużej niż miał pierwotnie miał) Naszczęście wszystko pozbierane, Sam zebrałem 32k reca resztę zbierał @DBZ także dzięki za pomoc w ogarnięciu zbiórki. Dedy dla @GHOST wierze, że znajdziesz jeszcze kiedyś czas na latanie , oraz dla konfy Gumisiów. KUPIE DEX gcDM9ye.png Dnia 07-…

• Pozdro Gumisie KUPIE DEX R5H4ArS.png Dnia 07-01-2020 00:01:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor AdamOddam [Gumisie] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.540 Pancernik 10.082 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Consul Erato [SET] ________________________________________________ Mały transporter 9.688 Duży transporter 18.076 Lekki myśliwiec 8.523 Ciężki myśliwiec 4.165 Krążownik 1.257 Okręt wojenny 221 Recykler 820 Sonda s…

• Psst możecie na PW się popodrywać

• Czekała na mnie miła niespodzianka po powrocie do domu, parę skanów po celach i bum Pzdr Gumisie Sucker lubił sobie popisać po przepałach na niego ale mimo wszystko szo Dobitka drugiego moona (Ukryta treść) Dnia 05-01-2020 -------- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AdamOddam [Gumisie] ________________________________________________ Krążownik 32.526 Okręt wojenny 6.367 Pancernik 10.120 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Sucker Punch [TWIERDZA] ___…

• Graty chłopaki, nie ma co dobre ST Tomme dbał dobrze o konto to i fajnie, że siadło Szo obrońcy

• Wreszcie Skrzetus padł, trochę to zajęło bo pilnował sie bardzo dobrze i zaliczyłem sporo przepałów. Pozdrowienia dla Gumisiów Dnia 04-01-2020 -------- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AdamOddam [Gumisie] ________________________________________________ Krążownik 33.800 Okręt wojenny 6.290 Pancernik 10.123 _________________________________________ Obrońca Pan Skrzetuski [BeKa] ________________________________________________ Mały transporter 19 Lekki myśliwiec 134 Ciężki myśliwiec…

• Graty Giker złom pod dom zawsze spoko Showek Sz/o

• Rynek - dyskusje

Adam525 - - Porozmawiajmy o OGame

Przydał by się backup lepiej sie cofnać, krok w tył żeby zrobić dwa kroki w przód

• Rynek - dyskusje

Adam525 - - Porozmawiajmy o OGame

Zamknijcie ten rynek i ten temat proszę dajcie nam grać w ogame a nie w symulator kopiowania surowców, dzięki!

• Żaden bunkier się przed nami nie uchowa, dzięki @panpiwek1234 za przelot Dnia 30-12-2019 15:26:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [Gumisie] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 245.338 Krążownik 16.028 Pancernik 10.145 Ciężki myśliwiec 5.958 _________________________________________ Agresor Piwek [Gumisie] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 74.000 Bombowiec 240 Niszczyciel 210 Reaper 240 Krążownik 9.800 Okręt wojenny …