Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Łączcie to uni bo suszaaaaaaaa !!!! Pozdro BS i OSMR z Wezen, znajomków buddy i gg. Dnia 20-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 106.514 Lekki myśliwiec 458.409 Krążownik 39.540 Okręt wojenny 10.387 Pancernik 28.692 _________________________________________ Obrońca piter18 [B M] ________________________________________________ Mały transporter 75 Duży transporter 662 Lekki myśliwiec 11 Recykl…
-
Jakby to powiedział Oludek ? Kupione i wyczekane Nie no żartuje. Wstydziłbyś się przez Ciebie o niemal 600 kościół by się zburzył ! Najpierw za trzasło ziemią (pomyślałem sobie no cóż zdarza się) jednak po 4-5 minutach moja ławka zaczęła skakać jak zwariowana razem z moją kieszenią myślałem że porwie mi spodnie ! Wyszedłem szybko z kościoła a tam multum powiadomień żeby słać rece Także bez takich akcji bo mój kościół do którego chodzę od małego chciałby postać jeszcze kolejne 600 lat i mam nadzi…
-
Złapana flota na akcie po chwili wszystkie inne planetki pogasły i mooniki. Lot i bum Nudne uni nudne stejki Do zobaczenia w piątek na Wezen. Pozdro B-S, znajomi, @Spawciu251 @GHOST Dnia 13-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca chess1212 [TEREFERE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 51 Ciężki my…
-
Cytat od szywro019: „Nie będę się wypowiadał bo nie wiem jak było , w sumie teraz z nudów stejki ogarniam ale tutaj widzę żal za złom 4 litery ściska , no nic następnym razem zgraj recki z Malibu się jakoś udało i nie gadaj o anty bo z tego co wiem to wy pakujecie wiele więcej , może nie wszyscy ale jednak Nie mniej graty procentu bo robi wrażenie , żeby nie było że tylko neguje bo ładnie wypatrzone i wyliczone szo dla obrońcy bo ma z czego a Killerbeegodzin , nie ma co życzyć SzO bo poza surką …
-
Obrońca zakłamany jak sam skur%%%% najpierw pisze, że widział atak ale nie chce mu się grać, potem gada, że anty recków nie będzie a jak wyszło? Jeb 15k recy za anty. Emeryci pokazali jak zawsze moc swoich portfelów* a nie umiejętności. Naszczęście nie narzekam bo dziś jeszcze siadło dofarm 400kk. Pozdro BS znajomki gg. Dnia 11-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Pancernik 28.742 ____________________________…
-
Gratki Obi wreszcie zebrałeś swojego grzyba z uni Długo go podlewałeś i pielęgnowałeś i masz Pokonanym
-
Graty Obi top na ekko i lecisz dalej. Obróncy Szo
-
Cytat od CerVezA: „No gratuluje Kobra widze drobna wpadka tylko Cie zmotywowała do latania przetapiaj na latajki obroncy SzO, a Adasiowi mniej gadania a wiecej działania, bo tylko oskarżasz innych nie mając zielonego pojecia o faktach ” Ja tam latam i dobrze się bawie 4 stejki wybiły w tym tygodniu Z ZYSKIEM A co by offtopu nie było to jeszcze raz Kobra gratki
-
Cytat od pvo: „cóż jest lot farmingowy jest konterka jest zabawa co do "nielota" eko mam za slabe na takie szybkie odbudoywanie ale są sąsiedzi tak że mamy 2:2 ;D z czego 1 nie oficjalnie bo el kiedyś fsowal po moonach ale jak go spakowalem to przestal edit 10k lm w te czy w tamte dzięki dokowi źle to nie wyszło a i zakąska ogotcha.universeview.be/en/rep…e1-5207-bd4f-3f553d37d528 ” Ciekawy profit w tej zakąsce